REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Legea pensiilor a PICAT la vot în Senat

Legea pensiilor a PICAT la vot în Senat

Replica API 20 iunie 2019 | 00:35 399

Deznodământ complet neașteptat pentru PSD. Noua lege a pensiilor a picat la vot în Senat. Legea pensiilor a picat la vot din cauza lipsei de mobilizare a PSD și ALDE, care deși au majoritate în Senat, nu și-au mobilizat aleșii la vot. Practic, Senatul este prima cameră sesizată, urmând ca legea să fie repusă la vot în toamna acestui an.

Legea nu se afla pe ordinea de zi, însă a fost introdusă, culmea, la cererea PSD - ALDE. Conform ultimelor informații, PSD - ALDE mai aveau nevoie de un singur vot pentru a trece legea, scrie stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce vrajeala cu recalcularea pensiilor.cica trebuiesc 2000 de angajati,softuri parasofturi.Nu frate, recalcularea se poate face intr-o saptamana daca se vrea.Ganditiva ca toate pensiile, valoarea punctului de pensie. modul de calcul se gasesc in calculatoare.se stabileste o constanta si se inmulteste cu punctul de pensie la cei unde nu s-a calculat corect.ENTER si gata bre nea Budai sau budigai cum il cheama pe ministrul muncii.
3
2
Adevarul e ca la 45 de ani am pensie de 5500 fratemiu are 8000 dar are 50 de ani am stat si am furat toata ziua motorina de la nave , salam de la soldati am luat spaga sa ii lasam in permisie am facut si vila cu soldatii si ce mai furam de la unitate. Cine zice ca nu e bine in Romania e prost. Ce am mai ras de o femeie de 57 de ani care se chinuia sa vanda la Kaufland si nu s e descurca cu casa sau de una care la 60 matura pe jos la Mc Donalds pentru 1800 de lei pe luna. Asa, fata ei e mai usor de agatat cu banii mei. voi votati in continuare ca si pana acum ca e bine mai am inca 45 de trait
1
3
Pregateste acum docila veorica o alta pomana electorala marca PSD: PENSII SPECIALE pentru primari, viceprimari, presedinti de CJ, adica toti astia din teritoriu care le mana oile la use sa-i voteze pe ei, lupi imbracati in strai de oaie! ! Asta-i adevaratul program de guvernare PSD: Bani cu duiumul la PSD si klika psd-ista...PENSII SPECIALE la toti PSD-istii si toate cozile lor de topor si ,TARA...Nici ca le pasa!
4
3
Golani de la PSD tot repetau ca tradatori de tara nu au stat in tara la greu ci au plecat in diaspora.Adica ma derbedeilor voi trebuia sa stati la mana noastra si a patronilor romani ca nu sunteti de copul vostru tradatorilor.
2
4
Adica eu Livache si Valcov sa putrzim in puscarie iar pensionarii sa huzureasca pe programul nostru de guvernare?Este reculul faptului ca bugetarii si pensionarii nu s-au deranjat catre urne asteptati acum sa va mareasca Baselu cand ajunge premier!
4
2
Pai de unde dracq bani pt pensii daca ei dau 4000 euro la medici pe luna si la alte putori de la stat. Banii vin la buget de la angajatii din privat. Iar in privat salariile sunt mici. Si nr lor va scadea lunar. Si nu vor mai avea cum sa sustina pensionarii. Sa va plateasca patronii care sunt putrezi de bogati pensiile, caci pe angajati i-au facut sa-si ia lumea in cap sa paraseasca tara. Nu vedeti ca legile au favorizat doar patronii, acestor tradatori nepasandu-le de angajati? Votand psd de fapt votati doar imbogatirea patronilor.
6
6
Fiti atenti! Gasca PSD si ALDE au sabotat legea pensiilor alea trambitate de olguta care aduce trai pe vatrai alora multi si necajiti cu pensii dupa CONTRIBUTIVITATE. Dar cand a fost vorba de cvorum pentru PENSIILE SPECIALE s-au strans si au votat mentinerea acestora, nu anularea lor asa cum au cerut majoritatea covarsitoare a romanilor la referendum pe 26 MAI. PSD ingrase cu pensii speciale toti HOTII si trantorii. De oamenii necajiti doar prosteala la haznaua 3 si Rtv-eiul lui ghita! HOTI intre HOTI.
10
4
jos cu prnsile speciale,cum asa doar ei muncesc noi ceilati de ce sa platim inca 20 de ani pentru fericirea lor,muiepesde
12
5
acum ca ati luat muie , veniti la vot ????? mai mancati cacat ?unde pizda ma-tii esti ala care latrai zilnic , sluga comunista din snc ? bagati-ai pula in ma - ta , ce mai latri acum , la puscarie pt sabotaj impotriva romanilor !
3
13
Cheltuiala cu pensiile a devenit imposibila pentru stat. Cand spun stat nu ma refer doar la statul roman. In viitorului apropiat asteptati va sa se anunte ca pensiile fac parte din istoria fericita a omenirii.
10
9
era un postac pe aici numit Pensionar uite vita acum o plua indexare,marire sau cum vrei asa ca mai posteaza tampenii si de acum incolo. Puturosii de pensionari sa iasa la vot ,nu ca acum in Mai, ca oricum ii injura toti macar sa stie pentru ce!
9
6
Chiar pesedeii si-au sabotat legea, la ordinul lui veoryka! Daca trecea, erau intr-un rahat mai mare dacat ei, ptr ca nu mai au bani nici ptr un cornet de seminte.
19
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108