REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Legea pensiilor este gata de la 1 octombrie, acum se calculează impactul

Legea pensiilor este gata de la 1 octombrie, acum se calculează impactul

Replica API 27 octombrie 2017 | 00:00 499

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat, miercuri seară, la Antena 3, că nu se va schimba vârsta de pensionare, în pofida cerinţelor venite de la Bruxelles. Ea a susţinut, de asemenea, că legea pensiilor este gata de la 1 octombrie, aşa cum a promis, dar acum se calculează impactul şi că pensiile vor creşte.

"Nu se schimbă vârsta de pensionare. Am avut discuşii cu comisarul european Marianne Thyssen, care a spus că egalizăm vârsta între femei şi bărbaţi. I-am explicat că nu putem face asta (...), i-am explicat şi că avem o altă speranţă de viaţă, care în Uniunea Europeană este mai mare şi nu putem să ne ducem cu vârsta de pensionare ca în Olanda, de exemplu, la 67-70 de ani. Avem nişte condiţionalităţi în România de care trebuie să ţinem cont şi cred că a înţeles. Vreau să îi asigur pe toţi cetăţenii că vârsta de pensionare nu este alta decât aceea din actuala lege", a spus Olguţa Vasilescu, scrie news.ro.

De asemenea, ea a susţinut că legea pensiilor este gata de la 1 octombrie, iar acum se calculează impactul.

”Am auzit multe voci în spaţiul public că nu există legea pensiilor. Aceasta este, v-o dau şi dumneavoastră, are 67 de pagini. (...) Este gata de la 1 octombrie, aşa cum am promis. (...) Ce scrie în programul de guvernare se întâmplă. Încă se calculează impactul” a spus ministrul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai bine sa recunoasteti ca sunteti slugile celor de la Bruxelles ! O tot dai in caca cu legea pulii !
1
0
Cand v-ati marit salariile,dublat ,triplat, cand dati pensii de sute de milioane nu calculati impactul javrelor? Peprimul loc la crestere economica si ultimul la nivelul de trai in EVROPA,
7
0
pentru o penala. Cine e Gadea, Parlamentul Romaniei? Taricene, Dracneo, de ce nu va ofuscati ca doamna depune proiecte la antena 1 nu la Parlament? Ghertoi ... publicati si voi acel proiect sau mai aveti de furat bani din studii de xaxat.
7
0
trebuia intai sa vada impactul si pe urma sa promita, un guvern de mincinosi, cine dracu-i mai crede
9
0
Trebuia trimisa in parlament, spre aprobare ca sa poata fi aplicata din ianuarie 2018, asa cum ati promis prin programul de guvernare. Calculati impactul, inca se calculeaza impactul, v-ati dat seama ca nu aveti bani ?! Dar pentru salariile voastre dublate, triplate inca din iulie, ati avut bani ?!!? Vrajeala ieftina, chiar nu tine....sa-ti fie rusine !
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218