REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

LEGEA SALARIZĂRII UNITARE ajută şi angajaţii din mediul privat. Anunţul ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu

LEGEA SALARIZĂRII UNITARE ajută şi angajaţii din mediul privat. Anunţul ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu

Replica API 9 martie 2017 | 00:41 727

Proiectul legii salarizării unice este în continuare în lucru la Ministerul Muncii, o echipă din Guvern continuând deocamdată să se întâlnească cu reprezentanţi ai tuturor categoriilor de bugetari pentru a se încerca eliminarea haosului care guvernează în prezent acest domeniu, potrivit ministrului Lia Olguţa Vasilescu.

Lia Olguţa Vasilescu a vorbit marţi seară, la România TV, despre modificările pe care le va aduce în următoarea perioadă noua lege a salarizării unitare. Ministrul Muncii a punctat că modificările de salarizare de la stat vor trage în sus şi salariile acordate în privat, coroborat cu alte măsuri bugetare menite să vină în sprijinul patronilor.

Citeşte mai mult pe RTV.NET.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dn a Optuza Vasiliescovici ,ca o mandra pionera,futecista si membra departid comunist,nu face decat ce a in vatat sub biroul mentorului ei,marele hoit,WC TUDOR.
2
0
Olputza, sa ne sugi poulile, tarfa nenorocita ce esti!
3
0
Statul depinde de mediul privat si nu invers,asa este corect!Mediul privat are nevoie de ajutor!
3
0
Mulgutza vasilescu vrajitoarea batrana din craiova la drum de seara face si desface prohaburi in genunchi
3
0
Legea curvei la betie.
3
0
Deocamdata sunt trase in sus preturile.
5
2
Hai ca curvistina asta chiar va da ca i-ati votat. Numai ca dupa ce fura ei totul, da din ce ramane. Curaj ca mai sunt alegeri.
4
3
Ce tot promiti, mai penalo !? Populisme ! Mai si munciti, ca sunteti praf, voi din sistemul bugetar..., va tin privatii prin cotizatiile lor. Vai de voi ! Economia si resursele sunt pe chituci...,sa-ti explice Radu Soviani.
9
2
Lia Olguta Vasilescu,de ce nu vii si cu o propunere de dublare a pensiilor,a celor care au pensii sub 1000 de RON de exemplu.Vad ca mori de grija celor cu salarii de 4000 de RON sau chiar mai mult,muriti de grija gratierilor,dar pt.cei cu venituri sub limita subzistentei nu spuneti nimic.Credeti ca ii puteti cumpara pe toti cu un pui,un litru de ulei sau cu deschideri de cluburi ale pensionarilor?Ma mir ca nu se sesizeaza si alti pensionari cu venituri mici de nesimtirea de care dati dovada cand vorbiti de dublari de salarii ale unor categorii de bugetari!Nesimtitilor si ignorantilor!
10
2
sa dea Domnu',dar nu prea cred...
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218