REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Legendele de la Metallica au plecat de la concert în halate și în papuci

Legendele de la Metallica au plecat de la concert în halate și în papuci

Replica API 17 august 2019 | 00:00 365

Trupa Metallica a oferit miercuri seară, pe Arena Naţională, un spectacol de zile mari zecilor de mii de bucureşteni adunaţi să asculte live legendarul grup heavy-metal. Fotoreporterii Click! i-au surprins noaptea, după concert, când cei patru membri ai trupei au ajuns în halate de baie, epuizaţi de efort, la un alt hotel situat în apropierea Aeroportului Otopeni.

James Hetfield (56 de ani), Lars Ulrich (55 de ani), Kirk Hammet (56 de ani) şi Robert Trujillo (54 de ani), adică cei patru membri ai faimoasei trupe americane Metallica, înfiinţată în 1981 de Hetfield şi Ulrich, n-au petrecut prea mult timp în Bucureşti. Aflaţi la noi cu ocazia concertului ce face parte din turneul european World Wired, cei patru rockeri au oferit, miercuri seară, un show pe cinste zecilor de mii de spectatori veniţi să-i asculte şi să-i vadă „în carne şi oase” pe cei ale căror hituri: „One”, „Nothing Else Matters”, „The Unforgiven” sau „Enter Sandman” au devenit adevărate imnuri ale genului.

Primul care a ajuns la hotel, după concert, înfofolit în halatul de baie, a fost liderul trupei Metallica, chitaristul și vocalistul James Hetfield, care a fost atât de rapid încât i-a surprins și pe fotoreporterii prezenți acolo în miez de noapte.

Paparazzi au reuşit să-i suprindă pe rockeri înainte de concert, ieşind relaxaţi din hotelul unde erau cazaţi. Cea mai spectaculoasă apariţie a fost cea a chitaristului şi vocalistului trupei, James Hetfield, care, la 56 de ani, a afişat un look debordând de energie. În plus, el purta un tricou negru inscripţionat cu Motorhead, trupa bunului său prieten, Lemmy Kilmister, decedat în decembrie 2015. Lars Ulrich, cel considerat un adevărat „Mozart al tobelor” s-a ascuns sub o şapcă neagră şi s-a grăbit către limuzina care i-a transportat la Arena Naţională.

Basistul Robert Trujillo a fost singurul care s-a plimbat dezinvolt în halat și șlapi spre intrarea în hotel, fiind absorbit și de o discuție telefonică

După mai bine de două ore de concert magnific, dar epuizant din punct de vedere fizic pentru artişti, rockerii au ajuns, în miez de noapte, la un alt hotel situat pe DN1, mai apropiat de Aeroportul Otopeni, de unde urmau să decoleze spre Viena, unde au astăzi un alt concert. Paparazi Click! au fost vigilenţi şi i-au surprins chiar la sosirea la hotel. Lucrul acesta nu le-a picat chiar bine artiştilor care au protestat la vederea fotografilor, intrând grăbiţi în clădire. Trei dintre rockeri purtau halate de baie albastre inscripţionate cu numele trupei, cu gluga trasă pe cap, singurul care a preferat pantaloni de trening şi un tricou fiind chitaristul Kirk Hammet care a încercat să se ferească de blitzuri cu un prosop alb. În schimb, basistul Robert Trujillo n-a avut nici o problemă în a intra în hotel fără să se ferească, ba chiar vorbind la telefonul mobil.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369