REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Leo Iorga, 30 de ani de căsnicie. Cum a câștigat soția războiul cu amanta

Leo Iorga, 30 de ani de căsnicie. Cum a câștigat soția războiul cu amanta

Replica API 19 septembrie 2019 | 00:00 596

Leo și Paula Iorga

Pe 15 septembrie, Leo Iorga şi Paula Iorga au împlinit 30 de ani de la nunta lor. Când s-au căsătorit în 1989, nu avea nici măcar o lingură. De opt ani, cântăreţul se luptă cu cancerul şi continuă să cânte pentru a avea bani de tratamente şi a putea învinge boala. Căsnicia lor s-a zguduit din temelii acum cinci ani, când în ecuaţie a apărut o amantă, însă au trecut cu bine peste toate.

Solistul Leo Iorga (54 ani), diagnosticat cu cancer pulmonar în 2011, şi soţia lui, Paula Iorga (53 ani), au împlinit pe 15 septembrie 30 de ani de la nunta lor. „Doamne, îţi mulţumim pentru tot ce ne-ai dăruit în aceşti 30 de ani, când te-am chemat să ne uneşti în Sfânta Taină a Cununiei! Ajută-ne, te rog, în continuare cu binecuvântarea ta - iubire, iertare, sănătate, armonie, prosperitate şi pace! Slavă ţie, Doamne! Amin”, a scris Paula Iorga în dreptul imaginilor de la nuntă.

Ea i-a iertat cântăreţului escapadele amoroase şi îi este alături şi în lupta crâncenă pe care el o duce de opt ani cu boala cumplită care s-a extins treptat şi în alte zone ale corpului. În 2017, Paula a fost cu Leo în Cuba, unde el a încercat un tratament experimental pentru cancer. Anul acesta au făcut mai multe drumuri în Germania, unde Leo a suferit mai multe intervenţii chirurgicale. Leo şi Paula au trecut prin momente grele în urmă cu cinci ani, când mariajul lor s-a clătinat serios. Artistul s-a refugiat în braţele amantei lui, impresara Florenţa Marin (45 ani), după care era topit.

Leo Iorga, Florența Marin

Paula şi-a şters lacrimile şi a luptat ca o leoaică pentru căsnicia lor, l-a convins pe Leo să o concedieze pe Florenţa Marin. „Nu a mai fost sunat de Florenţa deloc, din câte ştiu eu. Şi-a dat seama că a greşit, plus că nu mai are şanse deloc să fie împreună. Pe trecut, Leo Iorga, soţul meu, a pus cruce de multă vreme”, spunea Paula pentru Click! în urmă cu un an. Florenţa a fost dezamăgită, întrucât se ocupa de concertele trupei Pact, în care cânta artistul şi i-a adus 400 de cântări.

Paula a fost cadru medical, dar şi-a abandonat serviciul pentru a se dedica în totalitate soţului ei. Paula şi Leo s-au cunoscut în urmă cu 31 de ani la Costineşti, când fiecare avea pe altcineva. Când a văzut-o prima dată, Leo a fost impresionat de frumuseţea ei. Au reuşit să se cunoască mai bine la finalul verii anului 1988, iar un an mai târziu, în ianuarie 1989, s-au căsătorit, iar în septembrie, acelaşi an, au făcut nuntă. Când le-a prezentat-o părinţilor la Arad, cântăreţul s-a dat peste cap să o impresioneze pe Paula. În prima vizită la casa lui părintească, Leo a plătit pe cineva să o aştepte pe peronul gării pe viitoarea lui soţie.

Cununia lor a avut loc la Eforie Sud, unde naşi au fost compozitorul Adrian Ordean şi soţia lui, Geanina. Leo purta pantofi sport, albi, de golf, primiţi din Germania, pe care toată lumea îi lăuda. Nu au avut bani de lună de miere, aşa că şi-au serbat iubirea într-un autobuz, cu prilejul unui turneu în Oltenia, unde pe atunci Leo cânta cu trupa Compact. Acum nici nu le vine să creadă cum au trecut anii. Leo şi Paula Iorga au împreună doi băieţi: Edi (29 de ani) şi Paul (22 de ani).

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un cuplu de urmat,familie fericita, viata traita cu folos!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102