REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Leo Iorga s-a operat de cancer la picior. Imagini din spital cu artistul

Leo Iorga s-a operat de cancer la picior. Imagini din spital cu artistul

Replica API 22 august 2019 | 00:00 578

Leo Iorga

Leo Iorga se luptă cu cancerul din 2011, iar pe 12 august 2019 s-a operat la picior într-o clinică din Germania. Boala a recidivat pe parcursul anilor în zone diferite ale corpului. Tot anul acesta, Leo Iorga a mai suportat o intervenție la plămâni în Germania, dar artistul speră să revină pe scenă până pe 20 septembrie, la aniversarea trupei Compact.

Leo Iorga (54 ani), care se luptă cu cancerul din 2011, speră să-și revină după intervenția la picior pe care a suportat-o în Germania pe data de 12 august 2019. Admirat pentru lupta pe care o duce de opt ani cu această boală, Leo Iorga își dorește enorm să poată reveni pe scenă pentru a cânta alături de colegii lui de la Compact pe 20 septembrie 2019.

„Dragi prieteni, operația la piciorul stâng al lui Leo a decurs bine, acum el se află în perioada de recuperare medicală. Să știți că citește tot ce scrieți pe această pagină, știe că îl iubiți. Ascultă și respectă sfatul medicilor, suportă cu mult curaj, cu răbdare și cu speranță tratamentul care îi e administrat. Își dorește să revină pe scenă, în fața publicului care îl iubește și pe care îl iubește. Alături de el sunt Paula – soția lui, Edy și Paul – cei doi fii, dar și prietenii care îl vizitează la spital. Să-l rugăm pe bunul Dumnezeu ca Leo să își revină după intervenția chirurgicală și să poată urca pe scenă la concertul aniversar Compact din 20 septembrie. Doamne ajută! Leo, trebuie să cânți pentru noi, cei care te iubim!”, se arată într-un mesaj publicat pe rețelele sociale de prietenii artistului.

Leo Iorga a fost diagnosticat mai întâi cu cancer la plămâni, însă boala a recidivat la cap, la glandele suprarenale, iar anul acesta, la plămâni și la picior. De aceea, de-a lungul timpului, Leo Iorga a suferit mai multe intervenții chirurgicale. După ce la începutul anului 2017 a încercat un tratament în Cuba, anul acesta, din luna februarie, face drumuri la o clinică din Hamburg. „Pe data de 10 aprilie 2019, doctorii de la centrul de Tratament Oncologic Hamburg (Strahlenzentrum Hamburg) l-au supus unei noi intervenții prin metoda non-invazivă Cyberknife, în mai multe etape, fiind atacate punctual toate formațiunile apărute pe plămânul lui Leo. La începutul lunii iunie a cântat între două astfel de intervenții. De atunci n-a mai cântat. Boala i-a afectat și picioarele. „Din nou la Hamburg. Suita de intervenții cu Cyberknife continuă. Să fie în ceasuri bune, binecuvântate, cu mare folos, tot ce urmează să fie făcut! Doamne ajută!”, au spus pe 6 iunie prietenii artistului, pe rețelele sociale.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca tot vreti sa l ajutati ... faceti ceva sa faca rost de bani ... de multe ori , banii nu aduc fericirea ... in cazul lui , banii ii aduc viata ... deci ajutati l cumva ... daca este cazul de vanzare si cumparare vila , atunci ajutati l sa o vanda si sa i o cumpere careva
2
0
Bah nene lasma in paula mea ca io mai am putin si ma vars pe di laturi de belea ci am pi cap si tu ma futi la capatai cu ideia ta ficsa...
2
1
2 Mai sau Eforie. Este posibil sa ma fi inselat si sa fie la Eforie. Asa mi-a spus cineva. In fine, oriunde ar fi, este la mare, deci este casa de vacanta. Deci este o casa de care se poate dispensa, lipsi. Prin vanzarea ei, nu ar ramane sub cerul liber. Asta am vrut sa subliniez. Ar avea solutie dpdv financiar. Depinde insa ce pret cere. Daca nu vrea sa o vanda, cere dublu fata de cat valoreaza si nu o vinde. Corect? A doua parte: a fumat ca un nesocotit, o viata intreaga. De ce? DE CE? Eu zic ca merita compasiune si pus umarul la salvarea vietii sale doar o persoana de alt tip, realista!
4
1
Fara a fi malitios, vreau sa punctez ceva. Se plange ca nu are bani de tratament si apeleaza la ajutorul colegilor de breasla. Are, totusi, o vila mare si frumoasa la mare, in 2 Mai. Zice ca a vrut sa o vanda si nu a gasit cumparator. Daca esti pe marginea prapastiei, lasi din pret si gasesti cumparator. Daca tii pretul sus, degeaba bravezi ca ai vrut si nu s-a putut... Si inca ceva: 3 pachete de tigari fuma pe zi! Nu i le-a indesat in gura nimeni. Singur s-a nenorocit. De la tigari a plecat totul, este cunoscut.
5
1
Multa sanatate !
3
3
Sanatate multa!
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920