REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Lepădarea lui Felix Stroe: Ne delimităm categoric de PSD- Mazăre, de tot ce a fost înainte

Lepădarea lui Felix Stroe: Ne delimităm categoric de PSD- Mazăre, de tot ce a fost înainte

Replica API 22 octombrie 2015 | 08:58 129

Vrea relaţii bune şi cu celelalte partide

Vrea relaţii bune şi cu celelalte partide

Felix Stroe

Preşedintele PSD Constanţa a făcut ieri o serie de declaraţii oarecum ciudate, care nu pot legate de nici un fel de context cunoscut publicului larg. Întrebat, la un eveniment RAJA, despre cum apreciază poziţionarea organizaţiei Constanţa, după alegerea noii conduceri naţionale a partidului, Felix Stroe a fost de-a dreptul tăios, chiar dacă este cunoscut pentru relaţionările sale mai degrabă diplomatice, împăciuitoare.

„Activitatea organizaţiei PSD Constanţa nu e zgomotoasă, nu iese în evidenţă, dar este una foarte densă şi se desfăşoară. Cred că noua conducere naţională a PSD este una alcătuită din tineri competitivi, care pot conduce partidul la fel de bine ca şi cei dinaintea lor, dacă nu şi mai bine. Avem o echipă care va face performanţă în 2016. PSD Constanţa nu mai are nici o legătură cu ce a fost înainte de 29 iunie 2015 (data la care a fost ales preşedintele organizaţiei- n.red.). Ne delimităm clar şi categoric de trecut”, a declarat Felix Stroe.

„Adică de PSD- Mazăre?”- vine întrebarea, la care Stroe completează sec: „Da. De tot ce a însemnat înainte această organizaţie PSD Constanţa. Nu vor mai fi nici un fel de surprize în PSD. Poate exista vreo surpriză mai mare ca mine?”. „Această schimbare majoră se va vedea inclusiv în selectarea viitorilor candidaţi PSD pentru alegerile din 2016. Vom avea o politică doar aproape de oameni şi o cu totul altă relaţie cu celelalte partide din judeţ. Avem relaţii foarte bune cu foarte mulţi primari, un exemplu este doamna primar de aici, de la Kogălniceanu. Staţi liniştiţi, Ancuţa Belu rămâne în PNL”, a mai spus Felix Stroe.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218