REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Leşinaţi de la vaporii toxici, într-o canalizare, pe bulevardul Aurel Vlaicu: doi muncitori de la RAJA sunt în stare gravă!

Leşinaţi de la vaporii toxici, într-o canalizare, pe bulevardul Aurel Vlaicu: doi muncitori de la RAJA sunt în stare gravă!

Replica API 26 noiembrie 2012 | 00:00 223

Pompierii constănţeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că două persoane au leşinat în groapa de lucru aparţinând RAJA, situată pe bulevardul Aurel Vlaicu, lângă Real 2.

Cei doi muncitori trebuiau să deschidă un robinet, însă au leşinat, intoxicaţi de vapori. Oamenii au intrat în moarte clinică, au constatat medicii sosiţi la faţa locului şi i-au resuscitat! Cei doi au fost transportaţi de urgenţă la spital.

"În această dimineaţă, în jurul orei 11,00, pentru executarea unor lucrări de reparaţii la conducta magistrală de alimentare cu apă cu diametrul de 800 mm, lucrătorii RAJA au efectuat manevrele necesare de oprire a apei, dintr-un cămin betonat de vane, dee pe bulevardul Aurel Valicu, din zona magazinului Real.

Lucrarea pe magistrală a fost finalizată în jurul orei 16,00. Pentru a relua alimentarea cu apă pe această conductă magistrală, doi angajaţi ai societăţii s-au deplasat la acelaşi cămin de vane pentru a face manevrele necesare. La doar câteva minute, după ce au intrat în cămin, celor doi lucrători li s-a făcut rău şi şi-au pierdut cunoştinţa, din cauza unei acumulări de gaze. Imediat ceilalţi colegii au intervenit să-i scoată din cămin şi au fost anunţaţi prin 112 reprezentanţii ISU Dobrogea.

Cei doi angajaţi au fost transportaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă Constanţa, unde au fost stabilizaţi. La ora actuală se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate provenienţa acumulării de gaze.

SC RAJA SA este alături de cei doi lucrători, colaborând îndeaproape cu Spitalul Judeţean în scopul asigurării celor mai bune îngrijiri medicale celor în cauză. În acest sens, unul dintre directorii societăţii este prezent permanent la spital, alături de cei doi angajaţi", transmite RAJA.

Vom reveni!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108