REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Li s-au dezumflat MUȘCHII "SMARDOILOR" CARE S-AU LUAT LA TRÂNTĂ CU JANDARMII de la Kogălniceanu

Li s-au dezumflat MUȘCHII "SMARDOILOR" CARE S-AU LUAT LA TRÂNTĂ CU JANDARMII de la Kogălniceanu

Replica API 3 februarie 2017 | 00:00 315

S-au prezentat cu bocceluța la IPJ

S-au prezentat cu bocceluța la IPJ

Frații Șchiopu și-au umflat mușchii în fața autorităților atunci când lucurile nu au ieșit cum au vrut ei. Însă, atitudinea manifestată nu a făcut altceva decât să atragă urmări și mai grave, motiv pentru care indivizii s-au trezit cu mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Acela a fost momentul în care, cel mai probabil, și-au dat seama că nu e de glumă și au decis s-o lase moale. Astfel, și-au făcut bocceluțele și s-au prezentat frumușel la IPJ, nemaiașteptând ca oamenii legii să vină după ei la domiciliu.

S-au comportat precum huliganii, după care au plecat capul și au decis să revină pe calea cea dreaptă. Este vorba despre Ionuț și Alexandru Șchiopu, plasați inițial sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile, după care, în urma contestației depuse de procurori, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, fiind depuși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și refuz de recoltare probe biologice. Însă, de precizat este faptul că indivizii s-au prezentat singuri la sediul IPJ, cu "bocceluța" făcută, la modul: "Am înțeles că trebuie să venim aici pentru că există mandat de arestare pe numele nostru". De obicei, în astfel de cazuri, oamenii legii merg la domiciile celor vizați pentru a-i introduce în arest. De precizat este și faptul că ei nu sunt la prima abatere, fiind cunoscuți cu antecedente penale. Spre exemplu, în vara anului 2011, amândoi au fost condamnați la câte o pedeapsă de câte 1.000 lei amendă penală pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violențe. Dosarul fusese înregistrat la Judecătoria Medgidia în iunie 2010. Amintim și faptul că, la data de 29.01.2017, în jurul orelor 3.50, Ionuț a condus autoturismul marca Ford pe DN 22 dinspre Tulcea către Constanţa, fiind oprit regulamentar la km 274, iar la solicitarea organelor de poliţie de a se supune testării cu aparatul Drager a refuzat, ulterior refuzând să se deplaseze la spital în vederea recoltării probelor biologice de sânge. În aceeaşi zi, în jurul orei 9.30, Ionuț Șchiopu, însoţit fiind de fratele său, Alexandru Șchiopu şi de către martorul Gabriel A., s-au deplasat la sediul Postului de Poliţie Mihail Kogălniceanu pentru a solicita lămuriri cu privire la depistarea în trafic din noaptea precedentă. Fiind nemulţumit de răspunsul primit, Alexandru a devenit violent cu un jandarm din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Constanţa, iar inculpatul Ionuț Șchiopu a devenit violent cu un alt jandarm din cadrul IJJ, cu scopul de a-l împiedica pe acesta din urmă să procedeze la imobilizarea fratelui său.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu tinteam la picioare glontu se se ducea in frunte prost tragator mai sunt ori erau curenti prea mari!!!!!!!!
2
0
astia trebuie batuti pana se caca pe ei ...pacat ca politistii nu sunt lasati sa isi faca treaba asa cum ar trebui, sa aiba arma si sa poata face uz de ea...
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218