REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Lia Olguța Vasilescu a prezentat DOCUMENTELE cerute de Klaus Iohannis: Pasul DECISIV pe care îl va face vineri

Lia Olguța Vasilescu a prezentat DOCUMENTELE cerute de Klaus Iohannis: Pasul DECISIV pe care îl va face vineri

Replica API 18 ianuarie 2019 | 01:57 466

Președintele Klaus Iohannis i-a transmis, joi, premierului Viorica Dăncilă o scrisoare în care explică de ce a refuzat numirile a doi miniștri la Transporturi și Dezvoltare. Iohannis a precizat că documentația care însoțește propunerile de numire a Liei Olguței Vasilescu și Mircea Drăghici la Dezvoltare și Transporturi este incompletă, pentru că lipsește copia cărții de identitate, certificatul de cazier judiciar și un CV care să arate că persoanele în cauză nu sunt imcompatibile cu funcția.

Lia Olguța Vasilescu a prezentat, joi seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, documentele care atestă că este, în continuare, cetățean român și că nu are cazier judiciar. În plus, fostul ministru a anunțat că vineri va merge la notar pentru a da declarație că nu este incompatibilă.

”E al patrulea refuz. Are dovada că sunt român și domnul președinte, i-am trimis copie de pe cartea de identitate. Nu mi s-a mai cerut până acum deși am fost în 3 guverne. Nu știu de ce mai plătim Serviciile, ar fi aflat dacă nu mai sunt cetățean român. Îmi cere dovada că nu sunt incompatibilă. I-am trimis CV sub semnătură că nu am nicio incompatibilitate. Mâine, mă duc la notar, merge și Mircea Drăghici.

Președintele Klaus Iohannis face mișto, nu de noi, ci de ministerele importante și de români.”, a spus Lia Olguța Vasilescu.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai votati penali psd ca acest condamnat penal DRACnea care pentru a-si scapa pielea si averea furata tarii, averea noastra a tuturor, penalul da foc la tara si toti banii ii baga in buzunarele SPECIALILOR cu pensii cat patru milioane de romani numai sa-i croiasca tudorel sluga si CCR sluga O lege pe masura lui si sa-l scape.. Asta-i PSD-ul actual si, mai votati PSD, hoti penali ca DRACnea, macar sa stim ca ne-a luat drkul pe toti!
1
0
sa se angajeze la posta ! nasoala asta ! vechia ei meserie !! era posta prima data !! posta trasa in teapa!
15
0
Cacatule cu ochi, in curand psd-istii si pupincuristii ca tine vor fi linsati in strada!
17
0
In psd au venit si conduc acum toate gunoaiele adunate din toate partidele. PRM-Olguta vasilescu & codrin stefanescu, PDL-Liviu dracnea..etc..etc..Ca o furtuna care a ridicat pe sus toate GUNOAIELE. Oamenii grei, asezati, au ramas jos, jos de tot si s-au urcat pitecantropii stia pe ei, dar si pe noi toti! Cu complicitatea CCR, CNA si mintea diabolica a menestrelului de la justitie tontonel toader ne fac praf! Incaleca HOTII tara si ne scot din UE si lumea civilizata daca nu ne trezim la timp si sa dam cu ei de pamant.
17
2
sugeti pula de doi ani , mai aveti doi ! cacatilor , v-a ajuns foamea , va enervati zilnic , ne pisam pe voi si pe UE !
2
16
Madama asta, se vrea din nou ministru ? Se crede cea mai desteapta? Nu! Esti o tupeista, aroganta plina de inganfare si infatuare. Ai facut praf cele doua legi. Ce mai vrei roscato ?!
18
2
Pesede de ce nni--i dai mui si lui mata si la tot neamul tau
13
3
Chiar daca o pune ministru tot incompetenta e. Mai bine sta deoparte ca o sa aiba probleme de imagine. Se cramponeaza de functie de parca ar desteapta unica. Altii nu mai sunt. Aici pierd oltenii prosti din pesede.
16
3
nu fa proasta pulii ! Tu nu esti romanca ! Esti olteanca ! Muie olputza olteanca, muie dragnea, muie pesede !!!
22
5

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920