REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Lia Olguţa Vasilescu: “Dacă vor scădea salariile, e fix vina angajatorului care vrea să ia din banii angajatului”

Lia Olguţa Vasilescu: “Dacă vor scădea salariile, e fix vina angajatorului care vrea să ia din banii angajatului”

Replica API 10 noiembrie 2017 | 16:54 436

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu a făcut o analiză dură a informațiilor vehiculate în ultima vreme cu privire la posibilitatea scăderii anumitor salarii ca urmare a modificărilor la Codul Fiscal și îndeosebi al transferului contribuțiilor din sarcina angajatului în sarcina angajatorului. În direct la România TV, Vasilescu apus că dacă unele salarii ar scădea atunci acel lucru s-ar întâmpla numai din vina angajatorilor.

"Oamenii nu au de ce să fie îngrijoraţi. Ne-am asigurat că salariile nete nu au cum să scadă. Dacă vor scădea e fix vina angajatorului care vrea să ia din banii angajatului. Nu e niciun motiv să umble la netul angajatului. Ne-am angajat că netul nu scade. creşterea e foarte mică. Prin alte instrumente creşte salariul mai mult, nu prin Codul Fiscal", a spus Vasilescu, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
@ pt cei ce nu inteleg idiotule, idioato, daca nu platesc patronii contributiile, se pun popriri pe cont si se retin. daca chiar nu le-au platit, chiar nu au bani. si mai vz k cei mai rau platnici, sunt firmele cu capital de stat, ca pt privati daca au blocat conturile, sunt morti. chiar lucrezi la patron sau te faci ca lucri la stat pe sal din taxele si contributiile noastre?
0
0
nu este decat o tarfa proasta cu aere de mare doamna!
3
0
ce nu inteleg carcotasii?, ca amantul acestei presupuse dna are un salariu net de 14000 euro?, ca si-au marit salariile si pensiile la pragul nesimtirii?, ca isi dau legi si ordonante prin care sa acapareze toate institutiile statului cu scopul de a scapa de puscarie?
4
0
Dvs , carcotasii , stiti cati patroni au retinut contributiile si nu le-au virat ? de ce nu verificati fiecare la firma unde lucrati daca patronul a virat banii retinuti .....ATUNCI SA VEDETI SURPRIZE !
2
3
TARFA ASTA TREBUIE SA PLATEASCA INCOMENSURABIL,IN SPETA PENTRU PROSTIE SI AROGANTA...! ACUM...!
7
0
ati vrut capitalism, cereti-va drepturile de la angajator, nu asteptati sa va dea partidul cum era in socialism! Taxele trebuie platite de toti nu numai de fraieri!
5
2
O alta parasuta, care decide pentru noi, din pacate ! Mergi in privat madam, sa vezi cum este.... Ce-ti pasa, esti platita de la buget, din banii nostri,.... sa faci CE !? Rusine !
11
1
...daca asta am votat ...!!!nu mai plangeti ...sa va iasa pe nas !!!
6
1
Am AK-ul sub pat....cand voi avea unda verde voi intra peste ei.... N-o sa scapati '' dragi '' politicieni, o sa vedeti.
8
0
Romanii vor simti gustul PSD la 1 martie. Pana atunci vrajeala mai tine.
11
1
Nesimtita asta are tupeul caracteristic psdului. Intotdeauna, pt hotiile si prostiile lor, altii sunt de vina si DNAul.
11
1
Profesoara asta de italiana , saritoare din pula in pula , face legi ? Ciocanitoarea asta roscata ar trebui sa-si vada de profesia ei ! Olteanca cicalitoare ...
15
1
CEA MAI PROASTA ALEGERE FACUTA DE UN MINSTRU BATAE DE JOC PENTRU POPULATIE
13
1
Arestudii sociologice ce pretentii sa ai?face jocurile in psd -a nenorocit viata rominilor -n-a taiat pensiile dar a dublat preturile ,rusine!
14
2
si asa la privat se lucreaza pe minim pe economie, salariile in mediul privat sigur vor scadea.Sa ne angajam cu totii la stat ca i mai bine.Ajungi pentru ca ai nevoie de vreun document si doamnele de la ghiseu te plimba zile in sir pe drumuri.Vorbesc de Casa de Asigurari de Sanatate.
9
3
Afara sa plece tanti asta
14
2
Asta-i chiar buna?! E vina angajatorilor nu a lor ca vor bani la buget...proasta asta nu a platit din buzunarul ei vreun salariu toata viata...a sarit de la un partid la altul...sotul angajat tot la stat la asf pe bani extrem de multi...habar nu are pe ce lume traieste?!
18
2
acum v-ati prins de nemernicie ca asta a fost ideea lor de la inceput, sa dea vina pe patronii aia mici si rai ca fura oamenii muncii?
19
3
Oameni precum aceasta femeie conduc Romania? Aceasta este gandirea lor? Ne meritam soarta, vom deveni sclavi in propria tara!!! Pacat pentru noi si viitorul copiilor nostri!
19
3
Ma baiatule cine a ajuns sa ne conduca. Asa doamna? E fix vina lor? Ha ha ha
17
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218