REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Lia Olguța Vasilescu: Este un rezultat neașteptat pentru noi

Lia Olguța Vasilescu: Este un rezultat neașteptat pentru noi

Replica API 27 mai 2019 | 03:24 494

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lia Olguța Vasilescu, a explicat că PSD a luat mai multe voturi ca la ultimele alegeri europarlamentare, dar pe o prezență mai mare la vot s-a ajuns ca rezultatul să fie mai slab.

”Neașteptat și dezamăgitor pentru noi. Este un număr mai mare de voturi ca data trecută, dar pe o prezență mai mare la vot. Dacă așa au decis românii.”, a spus Lia Olguța Vasilescu, la Antena 3, potrivit ştiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ma -ta are cacat la gura si acum , asta stie -asta face ! o sa sugi pula ca si pana acum , oamenii raman cu banii si tu cu muista de nevasta-ta ! saracule , una buna nu se uita la tine ! ma pis pe botul ma-tii , sa se duca cacatul !
0
2
Toate LEGIlLE pe justitie ale lui tudorel toader, sluga psd, facute in ultimii doi ani, TOATE in favoarea HOTILOR si CONDAMNATILOR PENALI, URGENT ABROGATE! La fel si PENSIILE SPECIALE!
3
1
Toampa asta sa-i ia de mana si pe maimutoii aia doi, codrin stefanescu , si radulescu, mitraliera lui draknea si sa se duca un a-ntarcat mutu iapa!
5
0
muistule, vad ca nu te lasi si-mi lingi in continuare cacatul manipulatorule bolsevic !!! Eu vreau sa vad hotii la parnaie cu confiscarea averii !!!Muie toti hotii, muie pesede !!!
4
2
Tu Olguto si voi PSDistilor v-au spus f. multi ca mergeti pe un drum gresit dar in ochi vostri astia nu erau decat niste frustrati sau influentati de cine stie cine,in europa chiar si aliati vostri va criticau dar voi una o tineati una, ca U.E.si NATO au distrus Romania si acum tu si PSDisti spuneti ca rezultatul e surprinzator,sunteti prosti si incuiati PSDistilor.
3
0
Vasileasca dilie o vrea la primarie
3
0
in poza asta, ne arata cat de mica o are Manda.
4
0
muie diaspora ! dupa 6 lluni de usr-pnl cantati " in genunchi ma intorc la tine'' , foame care va veni .....
3
5
A masura lu Manda? Atat o are. De aia esti nervosa.
8
2
Dispari peremisto, centuristo! Ati distrus tara, ati umilit si dezamagit romanii, adevaratii romani... nu hoti, mincinosi si penali, ca VOI.
14
2
Mars fa pe centura ca acolo ri e locul! Ati crezut ca toti romanii sunt ca votantii vostri: asistati social, tigani, interlopi, curve, smecherasi.
19
1
Pesedracnistilor v-ati kkt in scaldatoare! Priviti procentele! Romanii va taxeaza! Va implor, pastrati-l pe livache flausatu' pana dupa alegerile parlamentare, oferitii Romaniei sansa sa va trimita in haznaua istoriei, acolo unde va este locul!
22
2
Cand esti rupt de realitatea din popor este un rezultat neasteptat. Iar cand esti incompetent nici nu stii ce te-a lovit, trenu sau poporul.
26
1
Muie cu cacat la toti PSDisti!
17
3
deja se cere demisia guvernului ,foarte bine ,PSD ul si-a facut-o cu mana lui ! Opozitia sa multumeasca pucistilor Grindeanu ,Ponta,Tudose, Firea ,Tutuianu si altora Problema este ca ni s-a urat cu binele nu am votat cu mintea am votat cu dusmania indusa in noi ,impotriva unui om ,acum vom avea din nou justitia subjugata de SRI ,austeritatea mult dorita, inflatie galopanta ,euro la cer salarii diminuate ,tva marit de noua tabla politica!USR Macron Europa cu doua viteze ,mai multe Macoveici , Preda si altii replicati in parlamentul european !Votul trebuie respectat !
13
8
Sa te facem posta. Toata Constanta mictioneaza pe tine pe partidul tau si mai ales pe stroe brailoiu! Muieeeeeeeeee peeeseeedeeee
21
4
UEEEE PSD!!!
19
5
MUIE PSD!!!!!!
24
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614