REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Lia Olguța Vasilescu îi pune la zid pe Dacian Cioloș: încă un om din grupul lui este acuzat de corupție

Lia Olguța Vasilescu îi pune la zid pe Dacian Cioloș: încă un om din grupul lui este acuzat de corupție

Replica API 15 septembrie 2019 | 00:00 253

Didier Reynders, fost ministru de Externe al Belgiei, care a fost propus pentru funcţia de comisar european pe Justiţie, este acuzat de corupţie şi spălare de bani, însă oficial respinge învinuirile, scrie politico.eu.

Vicepreședintele PSD, Lia Olguța Vasilescu, remarcă faptul că Reynders face parte tot din grupul Renew, condus de Dacian Cioloș.

”Si tot Renew, adica grupul lui Ciolos si USR din Parlamentul European. Tot acuzatii de coruptie. De data asta de spalare de bani. Mai grav decat candidata Frantei care a facut aceeasi fapta ca Dragnea, cu diferenta ca pe ea o voteaza Ciolos si USR comisar european, dar pentru Dragnea au cerut puscarie... Ei vor egalitate, dar nu pentru catei...

#kakaiaprincipiiciolossiusr”, scrie Lia Olguța Vasilescu.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
IM PRASTIE boule care esti bou nu mai contorsiona limba romana
0
0
Faceti loc pentru ca a prins unu glas,dupa ce inainte de 26 05 2019 urla ca un turbat daca spunea cineva ceva de Dragnea,Tariceanu sau partidele astora,a venit vidanja din nou sa inprastie rahatul pe care l-a supt din haznale.
0
0
pentru 21 : 39 bai frate, ti-am spus de atatea ori numai vorbi urat de mama noastra ,o lua ea muie dar trebuie sa le spui la toti?Mai ales ca banii castigati se duc pe curele tale de dezintoxicare ,ca ce castigi din bashinile astea de postari de pe aici...nici cacat pentru muie nu ai cu ce sa cumperi!
3
2
si manipulatorule bolsevic. Se vede ca ai scoala ucigasului ilici. Iar olputza ta e nebuna !!! Si eu am o cunostinta care a zis ca i-a dat muie ma-tii. Pentru asta nu poti sa zici ca am futut-o si eu. Muie cu cacat !!! Si tie si olputzei !!!
4
3
Rovana Plumb este imaculata..Volguta..
3
2
Sa ne iei stiuletii in gura fomistule...in cateva luni o sa l sugeti toti
4
3
ce ma va supara adevarul, icoana vostra ciolos e murdara? documentati-va mai prostilor nu mai puneti botul la manipulari!!!
5
4
culmea ca nimeni nu comenteaza de coruptul belgian, de cel francez de cine sunt sustinuti, de curca aia beata de userist Barna care era cu coruptii in gura Cumea numai Romania este corupta !Unde este vaca aia batrana care a impuiat Bruxellul cu coruptia de la noi? Deci se discuta cu totul de altceva .QED prostii hastag citesc doar titlul !
4
5
Ce frumoasa este olguta
3
7
Sictir comentatorilor !
4
7
O ,,vaca,,nesimtita ,este Lia,asta ,karetista,coarda lui Vadim
7
4
Iese si vomita.acest material trebuie interzis minorilor.obscenitatea acestei inse trebuie interzisa pe veci in mass media.
7
5
ce alcoolemie avea? Cine a proptit-o in fata microfonului si daca tot dracnistii au sprijinit-o? A borat pe scena sau tot in WC-ul barbati?
8
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218