REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii:

Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii:

Replica API 11 august 2018 | 00:00 382

“E un miting ilegal (...) Eu nu-mi aduc aminte de vreun miting de protest în niciun caz de unul atât de violent împotriva unui guvern atunci când s-au tăiat 25% din salarii, s-au impozitat pensiile, când s-au închis spitale. Nu văd ce ar putea să justifice astfel de manifestări…”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa-mi gugi cacatu nae ! Muie drgnea,muie pesede !
2
0
Voi ati initializat violenta, oamenii vostri au reusit sa provoace aceasta violenta motiv de a curata toata piata.
1
2
Du-te in ma-ta de centurista!!!
4
0
Mai Olguta,imi pare rau,tu esti o mincinoasa si perversa in politica,dar esti buna in Fellati si Anilincus.
6
0
da fa cand s-a inchis spitalul de la Eforie au ramas medici fara munca ,unii s-au resemnat dar dumnezeu nu doarme l-a lovit pe Nicusor Constantinescu bine ,asa ca ai grija roata de invarte jartea penala ce esti si la cat rahat mananci bei cam putina apa
12
1
tu , amanta de profesie, nespalata- verifica-ti modul in care te asezi pe scaun, acasa poti sa stai oricu,in public se impune respect- despre ce vorbesc eu- nu detineti termenii astia- mitingul vostru la cre ati ati adus fortat, contra cost, si in final v-ati trezit singuri si cu un morman de mizewrie- puscariasi, penali, borfasi, nu veti intimida pe nimeni nenorocitilor?, avrti impresia ca detineti soarta noastra in mainile voastre- explica-mi personal de ce nu mi-ai dat tu inexarea pensiei cu inflatia conform legii- despre ce lege vorbesceu- voi le respectati pe celea ale presulul tudorel. D
12
1
Pai cei cu 100 milioane lei pensii stau acasa pentru ca au pensii speciale. Iar, tu proato sa stai acasa si nu mai iesi un fiecare zi la tabla sa ne explici regula de trei simpla pe care o foloseste si cel din piata cand ne vinde rosii.Legile justitie au fost modificate la foc automat si intra acum in vigoare, iar legea pensiilor peste trei ani. De ce ?
13
1
In februarie 2012 Guvernul Boc este inlaturat sub presiunea strazii. Atunci,in februarie 2012,PSD condus de Ponta a profitat de ocazie si a preluat puterea politica.Esti cam proasta Olguto si pe deasupra esti si uitucaUiti ce nu-ti convine.
14
1
indemnizatiile salariile si beneficiile doar pentru voi mai olga,la restul ati dat 1 leu si luati 3,de-aia se intampla scandalul,ca sa nu mai amintim ca v-ati adunat toti criminalii economici si analfabetii periculosi in guvernul Dragnea 3 ca sa vindeti la taraba viitorul Romaniei.De aceea lumea a uitat de bunul-simt si se comporta ca la usa cortului:MUIE DRAGNEA PSD.
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614