REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Lia Olguța Vasilescu o atacă pe Gabriela Firea și îl dă de gol pe Robert Negoiță: 'Ea are o problemă! Negoiță a spus că e mulțumit de buget'

Lia Olguța Vasilescu o atacă pe Gabriela Firea și îl dă de gol pe Robert Negoiță: 'Ea are o problemă! Negoiță a spus că e mulțumit de buget'

Replica API 3 februarie 2019 | 00:00 249

Primarul Robert Negoiță a declarat, duminică, înainte de CEx al PSD, că de la buget au fost tăiate sume enorme și mare parte din primării nu pot suporta cheltuielile, subliniind că prin proiectul de buget pe 2019 nu este respectat programul de guvernare, de aceea vrea ca Liviu Dragnea să discute și cu primarii sectoarelor, conform stiripesurse.ro.

Deși a zis, în fața presei, că e nemulțumit, în ședința PSD, Negoiță a declarat că nu are nicio problemă cu bugetul primit de Sectorul 3. Asta susține Lia Olguța Vasilescu, cea care a atacat-o pe Gabriela Firea, spunând că primarul general al Bucureștiului ”are o problemă”.

”Domnul Negoiță a spus că e mulțumit de bugetul pe care îl are Sectorul 3. Asta a spus în CEX. A zis că a și semnat o hârtie la Ministerul Finanțelor. Cred că doamna Firea are o problemă. E un joc politic. Sunt unii care se cer afară din partid. Sunt toți cei care discută în spațiul public, în loc să discute la partid. A o relație de ”bună ziua” cu ea. Nu am o relație proastă, nu am avut niciodată o relație proastă cu ea.”, a spus Lia Olguța Vasilescu la Antena 3.

Vasilescu a declarat că PSD a măsurat-o pe Gabriela Firea ca potențial candidat la prezidențiale, iar rezultatul din județul Dolj este mai mic decât cifrele prezentate în presă.

”Nu e exclus (n.r. ca Firea să candideze la președinție). Au mai candidat și alți foști primari generali din PSD împotriva PSD. A făcut-o Sorin Oprescu și a luat 3%. Noi am măsurat-o pe doamna Firea pe județul pe care îl reprezint. E mult departe de scorul pe care îl vedem prin presă.”, a adăugat Vasilescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Muie psd, muie centuristo!
2
0
Esti o javra ordinara! Nu ai tu valoarea Gabrielei. Nu! Ea a fost votata. Tu ai fost "numita"... si sti si de ce !!? L-ai zabacit si pe Dragnea, ca pe Vadim. Esti de neintrecut parasuto!
7
2
ce inseamna sa fii prost, la propriu
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614