REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Lia Olguţa Vasilescu, parlamentar PSD:

Lia Olguţa Vasilescu, parlamentar PSD:

Replica API 5 decembrie 2019 | 00:00 282

"Ne-au cotropit "specialiștii" PNL! Cantăreț, proprietar de birt pe unde se adăpau liderii PNL Alba când le era sete, a aterizat direct secretar de stat la Ministerul Muncii! O să-i cânte "Împodobește, mamă, bradul!" ministrei Baubau de Crăciun ca să îi mai treacă supărarea că o pocnește zilnic Vasilcoiu... O să murim de râs cu ăștia!"

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa sugi pula PRM-ului! nu te-ar mai prinde Craciunul 2019 in viata !
1
1
dar tu suflatoarea care n-ai lucrat o zi,ce competente ai?Ai spart banii nostri munciti pe salarii imense trintori bugetari si asistoante.Sa n-ai parte de sanatate!
0
2
PRM-ista ai fost si asa vei ramane.
2
3
Puly. Tu ce specialista esti Vadim Olguto? Ca ai terminat filologia si te-ai facut de ras vorbind franceza si engleza.
2
3
chiar nu se gaseste nimeni in tot pzdeul sa-i ascunda bautura prostei ? Mai are putin si duce popularitatea pzdeului pe culmi! 10-15%, sa mori de ras nu alta.
4
1
bai astia ce sunteti sustinatorii pedeleprelor vedeti ca vi se vede rahatul pe nas ,mai usor cu limbile vai de noi cu voi la guvernare !
4
6
inghite muia cu cacat luata, sterge-te la gura si sictir !!!
5
2
Va implor sa nu ma mai bagati in seama fiindca sunt o curva proasta!!!
7
4
Nu spuneau ei ca nu vor angaja pile, amante, neamuri ...ca va fi pe meritocratie?Pai baiatul asta ce stie de salarii, negocierii, alocatii, pensii.A da sef TNL si trebuia multumit ...vai de capul nostru va fi...toti prostii secretari de stat...
5
2
lasa bro ca turcan raluca e impecabila!!! asta ati vrut nu-i asa?
7
6
...e bine,daca individa asta,mitraliera,cap de pola,nicolicea, Iordache, ies si vorbesc PSD-ul mai pierde 5-10-15 % si tot asa pana se duc de tot...
8
5
MAI BINE AI INCHIDE DE TOT GURA AIA SPURCATA...MAI TII MINTE CAT AI SUPT P...A LA MINE IN BIROU ?
8
7
Dubluta Vasilescu o mahalagioaca de serviciu.Ea este membra PSD,Sectia Mahalagioace Urlatoare .De fapt ,ne prinde bine mahalagismul ei ca intretine ura si aversiunea noastra fata de acest partid toxic aflat la sfarsitul vietii.
10
5
Hai ma Olguta , esti rautacioasa, eu daca as fi in locul tau as tacea, votul poporului vorbeste. Daca in 2 randuri de alegeri pierdeti rusinos, ce mai vrei. Omul nu vrea salarii mari, nu vrea pensii marite in fiecare an, nu vrea taxe diminuate sau eliminate. Vrea auteritate, galagie, dusmanie, la puscarie , daca se poate tot poporul. Voi de ce nu ati spus ca-i bagati la puscarie pe ciuma galbena. Castigati un milion de voturi.Umblati la pshilogia romanului, sa vezi ce vrea el, si o sa vezi ca vrea scandal, puscarie.
4
11
Toti sintati la fel ---niste mediocri care va ginditi numai la voi si nu la poporul asta amarit---degeaba venim la vot
4
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218