REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Lia Olguţa Vasilescu: 'Prezenţa voastră aici demască un sistem care este obişnuit să lucreze cu manipulare, cu cătuşe, cu violenţă'

Lia Olguţa Vasilescu: 'Prezenţa voastră aici demască un sistem care este obişnuit să lucreze cu manipulare, cu cătuşe, cu violenţă'

Replica API 11 iunie 2018 | 01:20 423

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a afirmat sâmbătă că prezenţa oamenilor la mitingul PSD-ALDE din Piaţa Victoriei "demască un sistem obişnuit să lucreze cu manipulare, cu cătuşe şi cu violenţă".

"Prezenţa voastră aici demască un sistem care este obişnuit să lucreze cu manipulare, cu cătuşe, cu violenţă şi dumneavoastră astăzi arătaţi aici că statul paralel nu mai poate minţi la nesfârşit", a declarat Lia Olguţa Vasilescu, în discursul său adresat protestatarilor.

Ea a precizat că statul paralel "are un chip". "În spatele lui se ascund securişti care te interceptează ilegal, se ascund procurori care falsifică probe, jurnalişti care mint", a mai spus Vasilescu, conform Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dupa ce ca esti urata si nasoala ... latri ca o proasta !!
3
0
cine vorbeste ,o jartea penala doamne cata prostie in tara asta jurnalistii or mai minti si ei dar voi mancati cacat la greu
3
0
SI SA FACETI PRECUM INAMICUL LA TOATE PESEDISTELE
2
5
Centurista ,,tramvai'' si ,,motostivuitor'' , fata cu rebuturile unei tari aflate in deriva ... Pentru ca limbricii si viermii si hienele si sacalii si putreziciunile acestei natii s-au vazut acolo in piata la mitingul PSD-ALDE-PNTCD-UNPR-PMP ... Jigodii !
6
3
Pai, sistemul sunteti voi, cei care guvernati sau nu va regasiti ?Acest partid botezat de cateva ori cum a vrut cate un lider,conduce aceasta tara,care a ajuns intr-un stadiu de degradare sub toate aspectele, de aproape 30 de ani.Pe cine vreti voi sa dati vina in abuzuri?Iar acest miting a fost o rusine pentru noi ca natie.Exact ca niste oi scoase la pascut pe imas.Manate in directia dorita de cioban.
9
2
Doar stiti ca eu sunt o curva proasta!!!
6
3
a ti demonstrat ca sunteti uniti si veti distruge mafia.
5
12
Daca nu spunea gloatelor de ce au venit, gloatele habar nu aveau. A fost o lectie de manipulare. A fost o manipulare grosolana, pe fata cu respectarea tuturor regulilor din manualul de manipulat oameni. Animalele sunt manipulate diferit. Au practica si in domeniul acesta. Voi reveni.
13
3
Nu credeam ca ar mai putea veni la putere femei proaste la fel ca si Elena Ceausescu, dar se pare ca tot apar curve proaste peste tot - elena uda, alcoluta vasilescu, firea, vasilica dancila etc....
16
2
multa dreptate ai analfabeto, amanta de profesie, statul paralel are un chip, chipul unui penal- DRAKNEA
17
3
Pe matura si dezbracata ce vrajitoare eram odata
15
5
Trebuia sa fii la puscarie matracuto. Ai prestat la Vadim si acum te victimizezi !? Sava fie rusine ciumatilor
22
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218