REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Lia Olguța Vasilescu, replică la documentul privind înghețarea salariilor din 2019

Lia Olguța Vasilescu, replică la documentul privind înghețarea salariilor din 2019

Replica API 22 octombrie 2018 | 01:18 328

Lia Olguta Vasilescu

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a reacționat, pe Facebook, după ce senatorul Florin Cîțu a făcut public un document conformă căruia PSD a promit Comisiei Europene înghețarea salariilor din România, din 2019.

"Iar “s-a blocat guvernul”, iar “nu mai sunt bani de pensii și salarii”, iar “nu se aplica legea salarizării”. Asta aud de la opozitie din doua in doua luni. Și iar răspundem: așa cum nu ne-am blocat pana acum și cum am găsit fondurile necesare plății pensiilor și salariilor, așa se va întâmpla și anul viitor. Legea salarizării se va aplica așa cum a fost ea adoptată de parlament, chiar dacă lunile acestea a mai existat un scenariu și anume sa se aplice direct grila din 2022 în 2020, așa cum au solicitat, in mod repetat, mai multe federații sindicale. Consideram însă ca legea trebuie aplicată așa cum a fost adoptată de parlament și cum este in vigoare, cu aplicare etapizata pana in 2022 și creștere anuală cu 25 la suta din diferenta pana la grila din 2022. Mai mult, după analiza datelor transmise de Comisia de Prognoza, MMJS lucrează la creșterea salariului minim pe economie încă de la finalul acestui an și la diferentierea salariului minim in funcție de studii sau vechimea de peste 15 ani. Aveți mai jos analiza Comisiei de prognoza și a MMJS și calendarul creșterilor", scrie Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doamna Ministru,ca sa fiu sicer,va apreciez!Ce ati promis,ati realizat.Incercati,totusi,sa faceti ceva cu aceste pensii speciale,pentru ca nemultumeste multa lume.
1
4
Sa plece mincinoasa asta, penala. Ne-am saturat de minciunile si circul ei ridicol facut la haznalele romania tv si antena 3. Ajunge!
3
2
Qamenii au dreptate !Sunt suparati . Preturile cresc si voi ati dat 100 lei . Anulati pensiile speciale !Totul sa fie calculat dupa CONTRIBUTIVITATE !Veti pierde la alegei PSD ,daca ii favorizati pe astia cu pensii speciale ! In fata LEGII TOTI SUNTEM EGALI TOTI AVEM ACELEASI DREPTUTI. RRESPECTATI CONSTITUTIA.
3
2
Mincinoasa asta penala a ridicat un oras terminat cum era Craiova sus pe harta tarii iar cei care au fost in ultimul timp in acest oras pot sa confirme. Macar a facut ceva pt craioveni. Daca limiteaza salariile la stat foarte bine fiindca noi din sectorul privat nu putem da astfel de salarii.
1
4
Si o sa vina Sica mandolina,Turcana ,Gorghiu ,makavei ,hrisca,perdoiu ,klingonianul cholosh si o sa faca cacatul pulbere!
0
4
Sa plece mincinoasa asta, penala. Ne-am saturat de minciunile si circul ei ridicol facut la haznalele romania tv si antena 3. Ajunge! E mult prea mult, nu va mai suportam, hotilor, mincinosilor, penalilor!
7
2
Aioooooo, resp.site, de ce acceptati asa ceva, alte publicatii cere obligatoriu nume, email....Voi cu oracaiiii. nu aveti rusine........
0
9
Aceasta coarda penala,mincinoasa,a ris destul de amaritii pensionari,maninca cacat,in fiecare zi ,la haznalele tv antena3 I romaniatv,ajunge,poporul nu VA Mai vrea,panaramelor din PSD toti la puscarie in frunte cu condamnatul pedofilul ,Dragnea,si cap de pula,ratatul betiv,Stefanescu,trompeta,
12
4

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920