REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Lia Olguța Vasilescu, săgeți către Tudorel Toader: ministrul Justiției, aproape de a sabota Guvernul

Lia Olguța Vasilescu, săgeți către Tudorel Toader: ministrul Justiției, aproape de a sabota Guvernul

Replica API 11 octombrie 2018 | 01:01 396

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a declarat miercuri, la Guvern, că Ministerul Justiției a avizat noua lege a pensiilor marți seară și a fost nevoie ca la Ministerul Muncii să se muncească până la 04.00 dimineața pentru a pune în acord legea cu ultimele observații, conform stiripesurse.ro.

„Nu aș vrea să uit să le mulțumesc tuturor avizatorilor, în special ministrului de Finanțe, care efectiv și-a dorit ca această lege să iasă și ministrului Justiției, care chiar dacă ne-a trimis observațiile aseară, la ora 22.00 și a trebuit să lucrăm pe observații până la 04.00 dimineața ca să avem astăzi proiectul de lege, ne-a ajutat foarte mult să avem o lege bună, constituțională și înainte de orice, o lege aplicabilă”, a declarat, într-o conferință de presă la Guvern, ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu.

Ministrul Muncii a anunțat, miercuri, după ședința de Guvern în care a fost adoptat noul proiect al Legii Pensiilor, că nicio pensie nu va scădea după recalculare, că nu se modifică vârsta standard de pensionare și nici stagiul de cotizare.

Și ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, s-a plâns că ultimul minister avizator a fost cel al Justiției, condus de Tudorel Toader.

„Sunt toate avizele. Noi suntem penultimul minister avizator. După noi, este Ministerul Justiției, care a avizat”, a spus, marți seară, Teodorovici.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce l-am impuscat pe Ceausescu! Ca sa conduca tara un HOT penal inconjurat de alti hoti penai!! Aveam o economie dezvoltata, oamenii erau egali si traiau bine, acum avem o mana de hoti milionari in euro sau dolari si, 90% saraci pamantului. Robi in tara lor. Aia care traiesc bine, sa voteze psd, ceilalti sa-i ia cu parul sa-i faca sa se ascunda singuri in puscarii de furia poporului pe care l-a jefuit.
2
0
te surprinde ca sunt pensionari care gandesc, care stiu sa citeasca si sa interpreteze, care au principii, coloana vertebrala si care nu accepta umilinta?, ar fi cazul, ca inainte de a comenta, sa treci prin filtru ceea ce urmeaza sa afisezi. Daca tu ai incredere in acest guvern- care si-a dovedit incompetenta in nenumarate randuri, care nu a respectat propunerile de guvernare si si-au marit salarii pensii speciale tuturor, magistrati scosi la pensie cu 20 ani de munca indiferent de varsta?- ce zici? in cazul in care parintii sau bunicii tai sunt pensionari, fara pensie speciala, nu strica o d
1
0
mai animalule , tu nu ai cum sa fi pensionar ! esti un labagiu rezistent , tare-n cur ca vad ca rezisti , bagati - ai pula in biata ma - ta , esti platit numai pt a latra . Sa ne sugi pula , batraneste !
0
2
Taiati ORBILOR PENSIILE SPECIALE si toate ,,specialitatile" pe care le dati godacilor psd! Astia mananca tot bugetul tarii. Oamenilor cinstiti care au muncit toata viata si au pensii de kkt le dati prosteala la latrina 3 si Romania tv!
4
2
Olguta manca-ne-ai pwta!
6
1
Doar stiti ca eu sunt o curva proasta si bezmetica!
7
1
ati depasit stadiul pupatului si linsului- cuvant interzis si acum ati ahuns la sfasiere precum caineii- care pe care- v-ati folosit de increderea omului de rand care a vrezul in ideile acelui program de guvernare si v-au simtit realizarie- totul ptr voi, raspunsul l-ati primit la referendum ptr familie traditionala, numai ca smecheria voastra nu a mai tinut, oamenii au invatat sa citeasca si sa se informeze- prin spate voi puteati sa ne vindeti cu tara cu tot. Sper sa ajungeti rapid in puscarie- toti
6
1
Olguta tu esti o Panaram Ordinara,ca ai reusit sa te caci si pe PSD.Tu cu Codrinel,Valcov si cu Dragnea.
8
0
merge sau nu economia noi marim pensile speciale.
7
0
Abia acum te-ai prins olgutza ca tudorel va taie putza.
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102