REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Lia Olguţa Vasilescu, veşti despre SPITALUL REGIONAL. Cel de la Craiova, nu Constanţa!

Lia Olguţa Vasilescu, veşti despre SPITALUL REGIONAL. Cel de la Craiova, nu Constanţa!

Replica API 31 martie 2018 | 23:27 443

„Guvernul României a aprobat, prin Hotărâre de Guvern, suplimentarea suprafeței de 18 ha de teren cu încă 8,9 ha, care e preluată din administrarea Ministerului Apărării Naționale și transmisă in administrarea Ministerului Sănătății, necesară realizarii Spitalului Regional de Urgentă Craiova. Suplimentarea a fost solicitată de Ministerul Sănătății ca urmare a cererii proiectanților care lucrează la documentația tehnică” – anunţă Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii.

Guvernul României a anunţat, prin reprezentanţii săi, că vor fi construite spitale regionale la Craiova, Cluj şi Iaşi. Şi la Constanţa se fac demersuri, de ani de zile, în vederea realizării unui spital regional, iar promisiunile au tot curs!

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, declara, pentru “Replica” de Constanţa, că un spital regional la malul mării se va face “până în 2020” şi că nu trebuie să existe temeri că nu se va face. Între timp însă, cum lucrurile nu înaintează, conducerea Consiliului Judeţean Constanţa ia în calcul să demareze lucrările cu bani dintr-un împrumut pe care plănuieşte să îl acceseze. La Constanţa, spre deosebire de Craiova, terenul există deja! Mai mult, el este situat lângă baza SMURD (cu hangar pentru elicopterul SMURD).

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai multi olteni ca acuma la conducere,nu au fost nici pe vremea lui ceasca cat despre o paralela in pregatirea lor nu se exista comparatie,viorica vasilica fiind o anagramata proasta,craiovolguta fiind pe acolo si ea singurul merit al acestora fiind pozitia capra in fata varcolacului dragnea,pesedeu a ridicat prostia la rang de arta
4
0
Constanta este un oras supraaglomerat! Vara este chiar sufocat! Cum sa faci tu spital la Craiova si sa nu faci la Constanta , unde este si port ?
6
0
Nefututa asta face ce vrea ea. Cu salariile, cu spitale regionale, etc. Se pare ca nici Livache nu o controleaza.
9
1
Asta este o mare mincinoasa!
9
1
Tuo n gura de olteanca panarama . Lasa ca va meritati soarta . mokangiilor
11
1
La promisiuni nu-i intrece nimeni.. De ce stergeti postarile de la alte articole??? Cenzurati.?
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218