REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Liam Hemsworth a uitat-o pe Miley. Cu ce actriță a fost văzut ținându-se de mână

Liam Hemsworth a uitat-o pe Miley. Cu ce actriță a fost văzut ținându-se de mână

Replica API 14 octombrie 2019 | 00:00 499

Liam și Miley

Foto: Hepta

Fanilor celor doi, care încă speră la o împăcare între artiști, nu le va pica bine ultima alegere a lui Liam! Actorul a lăsat deoparte orice gând negru ar fi avut după divorțul de cântăreața Miley Cyrus și a decis să își scoată la plimbare noua iubită, o colegă de-a lui de breaslă, cu care a fost văzut ținându-se de mână.

Deși abia s-a despărțit de Miley Cyrus, după ce aceștia își juraseră iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, Liam Hemsworth se pare că a trecut deja la un nou capitol din viața sa. Acesta n-a pierdut timpul după ce a redevenit burlac. El s-a despărțit recent de Miley Cyrus, la doar opt luni de la nuntă și a fost surprins în prezent ținându-se de mână cu o actriță, despre care presa internațională spune că ar fi noua iubită a acestuia.

Liam și Miley au un întreg trecut împreună, având o relație lungă de aproximativ 10 ani, care a mai fost, ce-i drept, presărată de despărțiri și împăcări. În luna august a acestui an însă, după ce s-au căsătorit, cei doi au ales să se separe definitiv de data aceasta, confirmând întreaga situație deloc roz din viața lor amoroasă printr-un divorț.

Liam Hemsworth, Maddison Brown

Foto: TMZ

Acum, actorul australian a fost surprins luând masa și plimbându-se alături de actrița australiancă Maddison Brown, potrivit Metro. Starul din filmul „Jocurile Foamei” a fost văzut ținând-o de mână pe Maddison când treceau strada, cei doi părând destul de îndrăgostiți. Liam are 29 de ani, iar Maddison – 22 de ani. Liam este la prima relație după divorț, dar fosta lui soție a avut deja mai multe aventuri de natură romantică. Prima oară după divorț, Miley a fost văzută sărutându-se cu o altă actriță, Kaitlynn Carter. Acum, Miley se vede cu cântărețul Cody Simpson.

Miley Cyrus, Cody Simpson

Foto: Instagram

Divorţul lor ar fi fost cauzat de faptul că actorul şi-a dorit foarte mult un copil, iar ea nici nu a vrut să audă. De asemenea, diferențele dintre cei doi ar fi apărut şi de la faptul că ea câştigă mult mai bine decât el. Miley are deja o avere de 160 de milioane de dolari, iar Liam are în conturi doar 26 de milioane de dolari.

Cei doi s-au cunoscut în timp ce au jucat ca îndrăgostiţi în filmul „Ultimul cântec”, în 2010. De atunci a început povestea lor de iubire cu multe despărţiri şi împăcări. Când s-au căsătorit, la 23 decembrie, anul trecut, au luat prin surprindere pe toată lumea, la fel cum s-a întâmplat și în cazul divorțului.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da-i cu miojniru'-n cap!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920