REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Liberalii au ajuns la concluzia că nu Oleniuc, ci Tusac "strică" USL la Mangalia

Liberalii au ajuns la concluzia că nu Oleniuc, ci Tusac "strică" USL la Mangalia

Replica API 21 iunie 2011 | 00:00 152

Sorin Andrei şi-a dat demisia din funcţia de viceprimar al Mangaliei

Sorin Andrei şi-a dat demisia din funcţia de viceprimar al Mangaliei

Sorin Andrei şi-a dat ieri demisia din funcţia de viceprimar al Mangaliei, în urma situaţiei create la şedinţa de duminică, 19 iunie, a Consiliului Local, când consilierii PSD au părăsit nejustificat sala, astfel încât nu a mai fost întrunit cvorumul pentru validarea unui consilier liberal.

"Din august 2010 am ocupat funcţia de viceprimar al municipiului Mangalia, moment în care mi-am asumat răspunderea administrativă de a debloca activitatea administrativă în Mangalia. Din punctul meu de vedere am crezut că lucrurile vor merge într-o direcţie bună. Până la ultima şedinţă ordinară a CLM când, în calitate de preşedinte al Comisiei de Validare a consilierului Sorin Mihai, am rămas neplăcut surprins să constat că ceilalţi colegi din comisie nu mai erau în sală. S-a format o nouă comisie, moment în care consilierii PSD au părăsit sala şi nu a mai existat cvorum, şedinţa CLM fiind declarată închisă. De aceea, din respect pentru cetăţenii municipiului Mangalia, pentru membrii şi simpatizanţii PNL, ca un semnal de alarmă, ca o acţiune preventivă pentru o bună funcţionare a USL, nu am cum să pot să trec peste acest aspect, îmi dau demisia din funcţia de viceprimar al municipiului Mangalia", a declarat Sorin Andrei, preşedinte al PNL Mangalia. La rândul său, Victor Manea, cel care se ocupă de organizaţia PNL din sudul litoralului, a spus că, din câte se pare, nu mai poate fi acuzat Oleniuc de faptul că USL nu funcţionează, ci primarul Mihai Claudiu Tusac. "PNL a făcut tot ce se putea pentru ca la Mangalia protocolul USL să funcţioneze. Am crezut că Viorel Oleniuc este motivul neînţelegerilor de la Mangalia, dar deja cred că primarul în funcţie este motivul acestor neînţelegeri. Acesta nu înţelege ce înseamnă o echipă, o alianţă", a precizat Manea. "Tusac şi Iorguş fac scandal de trei ani în Mangalia. Iorguş întreţine o ceartă continuă, iar Tusac îi face jocul", a mai spus liderul liberal. Totodată, vicepreşedintele PNL Constanţa a anunţat că PNL va avea candidat propriu la Primăria Mangalia cu care îşi propune să câştige alegerile din 2012. "Dacă se poate să fie sub umbrela USL am fi bucuroşi, dacă nu, ne vom asuma rolul de a aduce liniştea în Mangalia", a conchis Victor Manea.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367