REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Liberalii au EXPLODAT, după DOCUMENTUL care arată câți violatori și criminali au ieșit din pușcării

Liberalii au EXPLODAT, după DOCUMENTUL care arată câți violatori și criminali au ieșit din pușcării

Replica API 3 august 2019 | 00:00 330

Deputatul PNL, Florin Roman, cel care a obținut documentul prin care se arată că 18.849 de deținuți au fost eliberați în baza recursului compensatoriu, consideră că se impune o sesiune extraordinară a Parlamentului pentru a abroga Lega recursului compensatoriu, scrie stiripesurse.ro

”Cifra oficială a celor eliberați prin Regimul Compensatoriu de Guvernul PSD-ALDE, cu sprijinul UDMR, este 18.849, ca răspuns la o interpelare pe care am făcut-o în calitate de deputat PNL către ministerul Justiției.

Dintre cei eliberați mai repede, 1.299 deținuți s-au reîntors în pușcărie ca urmare a comiterii de noi infracțiuni sau unor condamnări din alte dosare penale.

Șochează numărul mare al criminalilor, violatorilor, tâlharilor și pedofililor, al celor care au comis infracțiuni cu violență. Sunt mii de astfel de cazuri. Sunt sute de Gheorghe Dincă care au ucis cu sânge rece și apoi au fost eliberați mai repede din pușcărie de regimul PSD-ALDE! Nimeni nu mai este în siguranță pe stradă, în condițiile ieșiri masive din pușcării a criminalilor, violatorilor, tâlharilor și pedofililor, coroborat cu deficitul de personal din poliție, în zona de siguranță a cetățeanului.

39 dintre cei eliberați au comis din nou omoruri, 39 au comis noi violuri, 194 au comis noi tâlhării, 10 au comis infracțiuni de trafic de minori și proxenetism.

PNL solicită întrunirea de urgență a Parlamentului în sesiune extraordinară pentru abrogarea Regimului Compensatoriu, care trimite în fiecare oră, în fiecare zi, în stradă noi criminali, violatori, tâlhari și pedofili! Abrogați și apoi plecați!”, arată Florin Roman.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
1.Nu a fost detinut in nici una din inchisorile din Romania. A fost un om liber sa-si vada de infractiuni.2. Procurorii au avut la dosar fotografia cu masina lui din aprilie. Pana acum nici ei nici politistii din Caracal nu au facut nimic dar si-au luat salariul.
2
0
O pl...ai daca ies peste doi ani, tot ce stiu vor face..
2
1
Rahatul ala de Toader poarta toata vina
1
3
Ce ati facut?ca tot partidele voastre au fost,sunteti complici la tot!ce sa va zic?n ati avut instrumente?sa nu gasim noi instrumente si macar de ar fi vorba de vreo vioara sau arcus,dar nu e
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218