REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Liberalii constănţeni pun ţara la cale. Urmează ALEGERILE INTERNE

Liberalii constănţeni pun ţara la cale. Urmează ALEGERILE INTERNE

Replica API 11 martie 2017 | 00:27 386

Parlamentarii PNL de Constanţa sunt în teritoriu! Mai exact, Bogdan Huţucă, Robert Boroianu, Vergil Chiţac au participat, vineri, 10 martie, la şedinţa de partid de la sediul judeţean, în cadrul căreia se stabilesc detalii legate de organizarea viitoarelor alegeri interne.

În mod cert, actualul lider, Gheorghe Dragomir, nu va candida pentru preşedinţia organizaţiei judeţene. În schimb, până pe data de 27 aprilie trebuie organizate alegerile pentru stabilirea conducerii, au precizat, pentru "Replica", liberalii constănţeni.

"Ne mai întrunim în şedinţă, duminică. Vom avea alegeri până pe 27, pentru că pe 17 iunie a fost stabilit Congresul partidului la Bucureşti", a precizat un liberal. La Congresul de la Bucureşti vor participa 5 mii de delegaţi, care vor decide cui încredinţează preşedinţia partidului.

Pentru preşedinţia organizaţiei judeţene, ar candida Bogdan Huţucă, Vergil Chiţac, Cristy Băisan, posibil şi Ovidiu Cupşa. Cătălin Anghel în schimb, ar candida la preşedinţia organizaţiei municipale a PNL Constanţa, organizaţie condusă, momentan, de Vergil Chiţac (interimar).

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine candideaza ? Ei intre ei ! Au dat lege pt asta, nu poti candida decat in conditiile impuse . Care conditii ? Ale lor. Concluzia este ca nu sunt alegeri, sunt desemnari. Si Romania vrea sa se revigoreze !
1
0
Acest Anghel este un oportunist notoriu.Apare in peisajul PNL municipiu numai cand e miros de functii :alegeri locale ,parlamentare,alegeri interne.
4
0
anghel ??? e o gluma ...sunt altii care conduc ong si sunt mult mai plimpicati in comunitate dar vad ca nu se aude de ei nicaieri
2
2
pnl nu mai exista de cind crin antonescu tzopaia pe linga ponta si comunistii din psd
2
0
Mai postacilor! Anghel este prototipul hahalerei de asfalt. Un frustrat dornic sa parvina ca persoana publica. Sub camasa i se vad penele de papagal si in loc de suflet are un cip castigat din lungile contracte cu statul. Stiu cei de la ANR despre ce e vorba.
4
1
pana nu-i schimba pe toti nemernici dragomir, chitac, boroioanu, hutuca, baisan Nu ve-ti avea cauza de castig ba sanse de eutanasiere a partidului ! NU UITA-TI ceeia ce v-am spus !
5
0
Orice demers de resuscitare a partidului este inutil. Trebuie lasat sa dispara natural si construit un partid de dreapta care sa raspunda asteptarilor electoratului de dreapta. Comunistii au infectat profund partidul, lasati-l sa dispara.
4
0
De unde 5 mii de delegati ??? pentru mine ca persoana PNL nu mai exista doar la varf de cei interesati care mai au inca afaceri in rest....s-a dus partidul istoric PNL
4
0
27 aprilie...alegeri la judet. Dupa ce am vazut pana acum...singurii care ar putea revigora credibilitatea pnl sunt Catalin Anghel in tandem cu Vergil Chitac. Sa nu uitam ca si pe Catalin Anghel tot Chitac l-a adus in partid ..in procentul de 30% de noi adusi din societatea civila.... In ultimul an ,sub Chitac PNL municipiu, si repet MUNICIPIU s-a reformat din temelii, acolo se fac dezbateri, se consulta specialisti...e cu totul altceva decat la judet...ramas anchilozat in capitalismul de cumetrie al lui Dragomir...
4
7
Vom avea alegeri pina pe 27. Care 27 ????
2
0
Nu are PNL Constanta norocul sa aibe un presedinte cum este Catalin Anghel! Oamenii seriosi sunt dati la o parte si promoveaza doar neavenitii.
4
6
Un partid care include in randurile sale o jigodie precum Boroianu este total neinteresant.
11
0
Constanta ramane fara opozitie. Mare noroc pe comunisti.
6
1
stiind ca rahatu va di dem,isionat inclusiv cucuveaua raman fara sperma pe bot si le este frica ca nu vor mai avea ce suge !
2
0
Si Bedivan ca e joker!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102