REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

"Liberalii din Mangalia se leagă de lucruri mărunte, din aceste ambiţii vor pierde, chiar dacă au dreptate"

"Liberalii din Mangalia se leagă de lucruri mărunte, din aceste ambiţii vor pierde, chiar dacă au dreptate"

Replica API 17 noiembrie 2011 | 00:00 90

Deputatul Dragomir spune că Tusac nu e abil, dar poate fi candidatul USL:

Deputatul Dragomir spune că Tusac nu e abil, dar poate fi candidatul USL:

Chiar dacă sintagma folosită de "Replica" acum ceva timp, despre Viorel Oleniuc, ca fiind ultimul mohican liberal din Mangalia, a deranjat, iată că cei din grupul rămas, de altminteri foarte subţire al PNL, pot şi ei fi denumiţi ultimii mohicani. Şi asta pentru că, în condiţiile în care consilierul liberal Lucian Vişa vorbea, oarecum şi în numele colegilor săi, că mai degrabă ar fi excluşi din partid, decât să-i mai acorde credit pesedistului Mihai Claudiu Tusac, şefii de la judeţ le transmit că se agaţă de orgolii personale şi lucruri mărunte. Chiar dacă au dreptate, a ţinut să precizeze deputatul Gheorghe Dragomir, preşedintele PNL Constanţa.

"Evident că ne dorim un liberal candidat la Primăria Mangalia, aşa cum îşi doreşte şi Tusac să candideze, e o dorinţă normală. Dar trebuie să se înţeleagă faptul că USL va merge cu candidaţi unici în toată ţara. Noi nu ne batem între noi, cu PSD, ci cu PDL. Indiferent de cine va fi candidatul, Ionescu, Popescu sau Tusac, el va fi al USL. De data asta, chiar este o bătălie pe viaţă şi pe moarte, pentru că noi vrem să-i batem pe pedelişti peste tot. Dorinţa lui Tusac de a candida e firească. Dacă Tusac va fi cel mai bun, în urma sondajelor pe care le vom face, atunci el va fi candidatul USL pentru Primăria Mangalia. Dar nu e bătut în cuie, mai este timp", a declarat, pentru "Replica", deputatul Gheorghe Dragomir. "Tensiunile din USL Mangalia vor dispărea. Liberalii de acolo se leagă de lucruri mărunte, deşi, recunosc, au dreptate. Dar dacă se leagă de ambiţiile personale, vor pierde", a mai spus Dragomir. Întrebat, totuşi, despre cât de "mărunte" sunt chestiuni precum lipsa căldurii în casele mangalioţilor, deputatul a recunoscut că, în acest caz, problemele sunt destul de grave. "Problema e şi la Guvern, şi la administraţia locală din Mangalia, aici clar nu mai putem vorbi de lucruri mărunte, pentru că afectează o întreagă comunitate. Trebuie să recunoaştem faptul că Tusac nu e un tip abil, care să ştie să comunice cu cei din jur. Sunt probleme care trebuie rezolvate, iar printr-un dialog, eu cred că putem ajunge la o soluţie. Important este însă să înlăturăm proasta guvernare pedelistă", a declarat Dragomir. Trebuie să amintim faptul că PNL Constanţa a anunţat, în această vară, că liberalii vor avea, în mod sigur, un candidat propriu la Primăria Mangalia, tocmai din cauza problemelor iscate de aliatul pesedist Tusac.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367