REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Liberalii, întâlnire regională. Ce proiect au anunţat

Liberalii, întâlnire regională. Ce proiect au anunţat

Replica API 7 mai 2018 | 00:00 331

La sfârșitul acestei săptămâni, reprezentanți ai filialelor liberale din Galați, Brăila, Vrancea, Buzău și Constanța au fost prezenți la Tulcea, pentru prima întâlnire din acest an a regionalei de Sud-Est a Partidului Național Liberal.

Timp de două zile, liderii filialelor județene, primarii și oamenii de afaceri liberali au exprimat la unison, dincolo de situațiile concrete cu care se confruntă zi de zi în administrația publică, nevoia stringentă de schimbare prin convingerea electoratului că programul și soluțiile PNL reprezintă o alternativă reală, a precizat Bogdan Bola, secretarul regional pe zona sud-est.

Filiala PNL Constanţa, prin vocea președintelui său, deputatul Bogdan-Iulian Huțucă, consideră că „Partidul Naţional Liberal trebuie să caute soluţii serioase pentru o autonomie reală a administrațiilor locale, pentru ca primarii să nu mai fie aduşi în stadiul de milogi, obligaţi să stea cu zilele pe la ușile diferitelor instituţii publice controlate politic”. De altfel, PNL va depune în Parlament un proiect de lege pentru transferul integral al impozitului pe venit către autorităţile locale.

"În două-trei săptămâni, urmează să depunem un proiect de lege prin care autorităţile locale să nu mai plătească taxe la stat şi companiile de stat pentru obţinerea avizelor necesare realizării unor obiective.Trebuie construit un sistem care să le permită comunităţilor să aibă resursele financiare necesare dezvoltării. Trebuie să facem reformă. Guvernele liberale aveau nouă ministere. În Europa, media pe guvern este de 13-14 ministere. Ce să faci cu 28 de ministere care se calcă pe bătătură şi care nu fac altceva decât să-şi inventeze atribuţii care nu înseamnă decât noi stavile impuse în calea iniţiativei individuale", a menţionat Ludovic Orban.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe fiecare din omaginea asta sa-i iei la intrebari despre istoria liberalismului, cu ce se mananca doctrina liberal si sa vedeti ce porcaiala de delir vei auzi. Multi habar nu au ce e cu ei in viata lor,isi inchipuie ca devin importanti si lumea ii va considera opusul a ce sunt de fapt,adica se va spune despre ei ca sunt destepti. Din pacate,astia ajung sa faca legi impotriva tarii,astia ajung sa fie piedici reala importiva civilizatiei romanesti.
4
0
Cam prea tarziu ! Soarta limbricilor galbeni-rosii - ca toti sunt USL-isti inca - este stabilita : la tomberon !
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218