REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Liberalii Lucia Varga şi George Niculescu şi-au prezentat proiectele

Liberalii Lucia Varga şi George Niculescu şi-au prezentat proiectele

Replica API 16 noiembrie 2016 | 23:44 276

Candidaţi la Parlamentul României de la Constanţa

Candidaţi la Parlamentul României de la Constanţa

Candidatul PNL Constanţa pentru Senat, Lucia Varga, şi candidatul PNL Constanţa pentru Camera Deputaţilor, George Niculescu, au susţinut marţi, 15 noiembrie a.c., de o conferinţă de presă în cadrul căreia şi-au prezentat proiectele. Candidaţii i-au îndemnat pe cetăţeni să iasă la vot şi au afirmat că susţin proiectul premierului Dacian Cioloş, „România 100".

„Candidez pentru un loc în Camera Deputaţilor. Sunt constănţean şi toată activitatea mea este profesională legată de oraşul Constanţa. Am activat în turism, agricultură şi producere de energie electrică. Sunt bucuros că fac parte din echipa PNL, o echipă fără probleme de ordin penal. M-am gândit şi la două programe, primul fiind lărgirea sezonul estival şi unirea lui cu vacanţa de vară. Concret, este vorba despre o restructurare a programei şcolare. Cel de-al doilea proiect se referă la energiile regenerabile. Mai exact, mă refer aici la stimularea investiţiilor pentru consumatorii casnici. Adică oamenii să îşi producă singuri energia electrică”, a precizat George Niculescu. Fostul ministrul delegat al Mediului, Lucia Varga, a afirmat că îşi doreşte o Românie curată. „Candidez pentru Senat şi am venit la Constanţa pentru că sunt specialist în protecţia mediului şi dezvoltare durabilă. Constanţa are foarte multe probleme de mediu, iar expertiza pe care o am poate ajuta oraşul. Aceste alegeri parlamentare sunt cruciale pentru viitorul României. Cetăţenii vor trebui să aleagă pentru o Românie înainte. PNL sprijină proiectul România 100 pentru că suntem convinşi că numai împreună putem da o altă Românie cetăţenilor. Actuala clasă politică nu a oferit oamenilor acelaşi trai ca celelalte ţări europene”, a spus Lucia Varga. De asemenea, Lucia Varga a menţionat că are şi ea câteva proiecte. Primul se referă la redimensionarea economică la Luncii Dunării, iar cel de-al doilea la acordarea de facilităţi fiscale pentru angajatorii care se implică în învăţământul dual. „România duce lipsă de forţă de muncă calificată. În 2009 au fost desfiinţate şcolile profesionale, iar angajatorii ne-au cerut modificarea legislaţiei astfel încât să poată să se implice în pregătirea forţei de muncă. Totodată angajatorii ne-au spus că ei investesc în şcoli şi nu au nici un fel de facilitate pentru a nu plăti, de exemplu TVA-ul”, a mai adăugat Lucia Varga. Ambii candidaţi au făcut apel către cetăţeni, să urmărească oferta PNL şi să meargă la vot.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367