REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.2° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Liberalii, miting în Capitală: imaginea partidului este Dacian Cioloş

Liberalii, miting în Capitală: imaginea partidului este Dacian Cioloş

Replica API 7 noiembrie 2016 | 23:29 256

Lansare de candidaţi

Lansare de candidaţi

Partidul Naţional Liberal a organizat, în în Piaţa Revoluţiei din Capitală, un miting de lansare a candidaţilor, duminică, 6 noiembrie. Nu au lipsit nici candidaţii de la Constanţa, Vergil Chiţac, Robert Boroianu, Bogdan Huţucă, dar nu numai. Mai mulţi membri ai organizaţiei de tineret s-au deplasat, de asemenea, în Bucureşti, în frunte cu liderul Cristina Văsii. Mitingul a început de la ora 17:00, şi a avut ca scop susţinerea lui Dacian Cioloş de către liberali pentru funcţia de premier după alegeri.

„Dacă îl susţii pe Dacian Cioloş să conducă guvernul şi după alegerile din 11 decembrie, vino duminică alături de noi la mitingul de susţinere a lui Dacian Cioloş şi de lansare a candidaţilor PNL şi a programului de guvernare. Partidul Naţional Liberal a fost şi rămâne fidel principiilor care stau la baza Platformei România 100 şi are pentru funcţia de prim-ministru al guvernului rezultat după alegeri o opţiune fermă: Dacian Cioloş. Dacă eşti printre cei care nu doresc sub nici o formă un condamnat penal în fruntea guvernului, dacă nu vrei ca gaşca infractorilor PSD să pună din nou mâna pe putere, vino alături de noi duminică, 6 noiembrie, în Piaţa Revoluţiei, să spunem împreună: #goCiolos #goPNL”, se arată în mesajul de pe Facebook al PNL. La miting şi-a făcut apariţia şi Dacian Cioloş, care a declarat, în discursul susţinut în faţa celor 20 de mii de oameni prezenţi: „Am văzut aici şi pe diferite pancarte, şi în filmul care a fost prezentat... s-a vorbit despre lideri. Cred că România viitorului nu se mai poate construi cu lideri mesianici. Cred că, mai mult ca oricând, România are nevoie ca fiecare dintre noi să acceptăm şi să provocăm această schimbare, dar în primul rând în noi”. „Pentru ca democraţia să rămână o valoare care să transforme România, avem nevoie de schimbare în politică, avem nevoie de schimbare în politică şi în partidele politice”, a mai spus Cioloş.

Claudia CORBU, Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614