rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 19 iunie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

LIBERALII nu vor să-l LASE pe ADRIAN STAN să CANDIDEZE la Primăria TECHIRGHIOL

Adrian Stan visează să ajungă, din nou, pe scaunul de primar al localității Techirghiol. Condamnat în 2016 pentru infracțiuni de corupție și eliberat condiționat în martie 2018, Adrian Stan nu s-a mai aflat în grațiile partidului din care făcea parte, respectiv PNL. La începutul anului anunța că va candida independent însă, ulterior, s-a oprit în curtea PSD pentru discuții. Iată că nici partidul de stânga nu l-a vrut, așa că a centrat în poarta PMP, devenind candidatul acestei formațiuni la Primăria Techirghiol. Candidatura sa a fost validată de Biroul Electoral de Circumscripție Techirghiol, numai că PNL o contestă.

Partidul Național Liberal solicită, prin Mihai Iany Alexandru, membru al Biroului Electoral de Circumscripție nr. 11 Techirghiol, desființarea Hotărârii nr. 24/15.08.20 20 pronunțată de Biroul Electoral prin care a fost validată candidatura lui Adrian Stan, fostul primar și candidat din partea PMP. Motivul? Nu i-ar fi expirat pedeapsa complementară impusă prin sentința Curții de Apel Constanța, în baza căreia a fost trimis în pușcărie, în 2016. Și anume interzicerea dreptului de a fi primar. În aceste condiții, sunt de părere liberalii, Biroul Electoral nu putea valida candidatura acestuia.

Adrian Stan a fost condamnat prin Decizia Penală 593/24.05.2016 la pedeapsa de 2 ani și 8 luni închisoare și la pedeapsa complementară a dreptului de a fi primar timp de doi ani. Chestiunile care se pun în discuție se referă la stabilirea datei la care începe să curgă pedeapsa complementară. În timp ce PNL susține că data începe după executarea pedepsei, adică din martie 2018, Adrian Stan susține că aceasta începe din momentul executării pedepsei, adică din iunie 2016, atunci când a fost încarcerat.

De ce se face confuzie între date!

Pe fond, Adrian Stan a fost condamnat cu suspendare, sub supraveghere, iar pedeapsa complementară curgea, într-adevăr, de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare. Numai că, în urma admiterii apelului declarat de D.N.A. la Curtea de Apel Constanța, s-a dispus executarea pedepsei în regim de detenție. În dispozitivul sentinței se menționează că se înlătură celelalte dispoziții contrare, respectiv cele referitoare la curgerea pedepsei complementare, astfel că în situația detenției pedeapsa complementară nu mai curge de la data rămânerii definitive, ci de la data la care se consideră executată pedeapsa. Adrian Stan a fost eliberat condiționat în martie 2018.

Adrian Stan, la mâna Tribunalului!

Cererea membrului Biroului Electoral Techirghiol, Mihai Iany Alexandru, a fost respinsă de Judecătoria Constanța, însă acesta a formulat recurs, pe 19 august. Tribunalul va decide dacă desființează sau nu hotărârea prin care a fost validată candidatura lui Adrian Stan.

Mirela PASCAL

luni, 24 august 20203958
STEP PROJECT, servicii de prelucrări metalice de precizie
Comentarii

03traian voicu(7 sep 08:44)
sunt un onanist anonim
29cetatean(5 sep 23:11)
Dl Stan este un motivator prin atitudine si gandire , un invigator , un adevarat lider ... Va reveni si va lovi masiv in cei ce contrar nu isi doresc sa reuseasca , acei odiosi , falsi Pnl-isti , care au ca scop doar interesu lor ...Adrian Stan are toate aturiile , de a fi cel mai bun primar .
88spagagiu(4 sep 16:14)
te vorbeste lumea ca esti spagagiu ba stane, eu stiu doar ca ai venit din moldova cu un golf cu nr de sibiu si iti dadeai niste are de mare domn. nu esti mare deloc, esti un fost puscarias pt mita, uitate cum umbli prin oras, vezi ce fata de lautar mort ai, cu gura aia stramba , cine stie prin ce ai trecut prin celula cu baietii... dute acasa, daca mai ai casa, ca nu mai merge prosteala, nu mai ai in spate ciripeala, teau ejectat.
810iulica dixit(4 sep 07:53)
daca se demonstreaza ca hala fabricii de cosmetice a fost facuta pe banii contribuabililor de catre cei ce au construit gradina botanica asa cum a zis iulica la televizor, atunci aceasta hala sa treaca in proprietatea primariei, ia sa vezi dupaia cum o sa le treaca de furaciuni si o sa lase loc oamenilor cinstiti.
1011hotelieru(3 sep 08:37)
cand sa u luat de tine cu hotelu ai bagat o pe asta cu primarie egal agentie de turism, adica alta treaba nu are primaria decat sa umple camerele oamenilor. mare nemernic esti ma stane, si mai esti si disperat, promiti orice numa sa nu te duci la munca. du te ba la munca si nu mai prosti lumea, ca nu ti mai merge!
1212hotelier din banii oamenilor(2 sep 17:49)
De unde ai ma stane bani sati ridici hotel cu 2 etaje basca restaurant la parter cand ai fost nspe mandate primar? Din banii orasului, nemernicule! Si mai vrei si altii! Mai datii mai contribuabililor! Socica, stii ca miai facut figuri, pt asta dai o bere!
1211cremake(2 sep 14:06)
trebuie o ancheta asupra modalitatii construirii halei cremoase, de unde sunteti ma voi familie de cremosi, oricum crema de ghete si de calcaie o sa mai faceti, ca de revenit, nai unde, infractorule patat moral, decat tot la bulau, ca aco iti sade bine, ca un hotz veritabil ce esti. spagarule! huoooo!
1214Ion(1 sep 21:08)
atat de mult va este teama de Stan ?atat de mult va este teama de competitie ? Stan va fi primar si mai bun .
1314ma bogatule(1 sep 18:09)
a fost reabilitat penal, insa moral individu asta e un fost puscarias, acestora li se atribuie anumite locuri de munca, si fii atent bogatule ca apetitul de ciordeala se ia, vezi sa nuti faca si tie anusu burlan pe la poarta bianca...
1315stai(1 sep 14:49)
sa vezi cum o sal scuipe lumea pe strada, nu va mai avea vreun cuvant de spus, moral nu prezinta incredere, e nebun la cap de se baga in asa ceva, o sa ajunga la palazu
208saracilor(1 sep 14:19)
a fost reabilitat are tot dreptul in societate la fel ca si hotii neprinsi
1217hoootule(1 sep 11:45)
Deci constructoru gradinii botanice tia facut moka hala de cosmetice... CHiar ma miram de unde ai avut tu ma taranule moldovean bani de creme, erai cumva nepotu lu coco chanel? shpagar nenorocit, dispari din tekirghiol co sa te ia lumea la pietre!
1219bai fratilor(31 aug 19:12)
care nu sunteti multumiti de soceanu, cautativa candidat, nu va faceti de rusine cu puscariasul stan, el atata poate, e disperat sa demonstreze ca va mai prosteste o data, insa voi va luati dupa el? nui mai suflati atatan cur si cautativa candidat, e fff usor sa gasesti ceva mai bun decat iulica.
625pt cetatean(31 aug 15:58)
oamenii care il vor pe stan sunt nemultumiti de iulica, deaia il vor pe stan, insa stan o sa ajunga cu nervii la pamant ca toti cei care sunt cu iulica o sai spuna pe fata sau pe la spate: bai puscariasule! cel mai bine era ca stan sa promoveze pe cineva curat care sai sustina ceea ce a facut bun pt oras. insa e egoist, vrea sa fie el in fata. nu are stofa de primar, iulica e mai hot ca el, drept dovada lau dat si in primire atunci.
1517cetatean(31 aug 13:12)
Oameni il vor pe Stan , iar Stan va reusi .
034adi socica(30 aug 17:23)
ia sai vezi cum se vor imprieteni indiferent de rezultat, ca primar si consilier, se vor pupa in cur unu pe altu de nevoie... ce nevoie? nevoia imperioasa de a ciordi... in orice meserie trebuie sa te retragi atata timp cat esti in glorie! aviz amatorilor, pardon, ciorditorilor!
831stan iulika(29 aug 12:14)
in orice meserie, cel mai bine e sa te retragi atunci cand esti in glorie! dem radulescu. asta seara dansam in familie. stane tu ai pierduto pasta. iulika, baga la cap, nu te lacomi! sunteti 2 fraieri care nu meritati atata onoare.
1427cetatean(28 aug 19:57)
stan a luat comision pt lucrari de parca era la firma lui, a si zis intrun interviu ca acum 100 de ani era ceva normal asa ceva, deci omu are ceva la cap, daia vorbeste si asa impiedicat, a fost omu structurilor secrete si a fost rejectat tot de ei, e un om terminat, se agata ca un disperat, asta e dovada prostiei acestui om care nu intelege ca acum sunt alti securisti agreati. a pierdut pe mana lui ca a furat, insa a fost rejectat pt ca sa lasat prins. e un om terminat. veti vedea. nu sunt omul lui soceanu. veti vedea ca am dreptate. soceanu e de aceeasi teapa, insa na fost prins... inca!
220Ptr cetatean(28 aug 19:12)
Votam oameni curati , chiar daca dl Stan a gresit , el ramane in majoritatea locuitoriilor om cu suflet . Nu poti vota , aceasta echipa a lui Soceanu de pervesi , aroganti , oameni care nu au facut nimic ptr oras si care au fost numai ptr ei ... Nu avem cumsa votam acesti pervesi .
836cetatean(27 aug 19:51)
vad ca sa oparit cineva, bai hotilor, gihan ablez, marcel chiran si multi altii din ghiol sunt oameni curati, nu hoti ca toti primarii care sau perindat pe acolo, gasitiva oameni curati, cu hotii no sa faceti decat sa le faceti curu mare lor, hotilor, si la poarta alba o sa le faca curu si mai mare colegii de celula... e o mare magarie sa mai vii sa mai candidezi dupa ceai fost prins la furat din banii techirghiolenilor... cel putin soceanu na fost prins... inca!
1530cetatean(27 aug 09:56)
auzi la stan asta, cica marcel chiran si gihan ablez sunt in echipa lui... nu tie ba rusine, pai te compari tu cu marcel si cu gihan ca sai tii de subalterni? santors lumea cu susun jos, e clar!
047Independet(27 aug 00:52)
Iulica este pervesu care ti-o trage fara niciun fel de menajament .Iar PNL-ul este pervesu care ti-o trage soptindut-ti la ureche preludii cu Alba ca zapada ,,,,
048pretenarii imbarligati(26 aug 18:19)
auzi ma socica, auzi ma stanica, pai nu erati ma voi mari pretenari, liberalo ciripitori? acuma vati certat, este? hai sictir la munca amandoi si acolo sa vina un om cinstit, e plin ghiolu ala de oameni onorabili, mai ducativa dracului de hoti, prinsi si neprinsi!
148Voicu(25 aug 20:15)
Bai orbilor , voi nu vedeti echipa lui Soceanu , astia de vor sa faca numai ptr ei ,numai ei vor sa ia tot ,,, Pai daca te uiti , vezi in echipa unu mai hot ca altu , toti aroganti , plini de ei ...Pai a ajuns oameni sa le fie frica sa vb de primar ,unde sa vazut asa ceva !!!!
446namolake(25 aug 14:54)
asa cum nare fata de primar pt ca e un increzut si nu se pricepe la nimic, tot asa nu merita sa faca puscarie... toti primarii fura, pe asta la mancat in cur sa bage expresia: esti neamt sau esti sas... deci nu merita sa faca puscarie, nu e mai mafiot ca altii, e kiar prost ca na stiut sa fure... lasatil sa candideze ca no sa iasa. lau patat ca sa nu mai iasa. asta ii e defapt adevarata pedeapsa: la munca cu tine trantorule!
348sema(25 aug 07:35)
un medic veterinar si un profesor de sport ar face foamea la greu, asa ca vor la primarie ca sa ciordeasca, sasi ia comisioane, la ce putori sunt e singura lor solutie. ba, voi de munca ati auzit?
148Cetatean(25 aug 00:18)
Mi-e scarba sa vad cum se bat binevoitorii pentru scaunul de primar si cum vor toti sa faca bine pentru oras. De ce oare???????
119Nu mai blicati comentariile(24 aug 23:44)
Exista o ura viscerala fata de machedoni Trist pentru cei ce se cred civilizati, dar in umbra identitatii, se manifesta execrabil.sunt multi machidoni in Constanta si voteaza FAGADAU Asadar GHINION. Dragi postaci
1711Ion(24 aug 22:50)
Pmp egal pdl. Un partid care s a remarcat prin spagi, furturi etc
022Dar pe Chitac spagarul(24 aug 20:13)
Chitag spagarul de la facultate din Constanta. Chitag si pnl fac deja intelegeri cu firme din Bucuresti sa vanda orasul catre ele
354namolaru(24 aug 20:09)
bai nene, lasati omu sa candideze, ca doar sia facut mana la spagi, cum iese primar, cum intra iar la poarta alba, fiti democrati si lasatil sa candideze, pardon, sa se puscarizeze... din nou! socica, fii atent ca asta cu bulau e boala grea si se cam ia... vezi consiliera careti intermediaza siti plaseaza spagile, vezi sa nu tio iei asa cum iai traso tu lu stan cel hotzoman! atentie la neatentie! sa va fie rusine tekirghioleni, ati decazut masiv, numa incapabili si hotzomani votati pe acolo!
559teke(24 aug 15:09)
niciunul nu i bun de primar, stan e un hot prins si soceanu e un hot neprins, inca nu v ati prins??? lasati l pe hotul stan sa candideze, nu va fie frica nu l va vota nici macar familia lui, ce atata frica de un retardat care nu stie nici sa scrie si vorbeste cu vadita greutate...
628cetatean(24 aug 12:20)
situatia la Techirghiol este clara nu comentez prea mult se vede de la o posta ca Stan a fost facut ca la nufaru si lumea nu mai crede asa ceva pedeapsa si-a facuto are dreptul sa aleaga si sa fie ales dar o gasca de inpostori cauta sa il incurce populatia din Techirghiol nu toata vrea schinbarea si cred ca SOCEANU inpostorul va fi schimbat cu toate florile si bani pe care ii da asa ca asteptam alegerile daca nu va fi stan primar il punem pe drogat pe voicu i primul rind ca stan primul mandat nu a stiut sa faca echipa acum cred ca are aprope pe toti cu facultate succes la toti ferplei
228traian voaicu(24 aug 10:49)
cine dracu e traian voicu retardatul ala handicapat? zice el adevaru dar om,u are ceva la capatana..la fel si gfrasa aia jegoasa slincu si prostii aia de la USR ...prefer usr decat soceanu pub boy
828Cetatean(24 aug 10:45)
Nu vrem corupti!!!ce mai vrea? Nu ii e rusine,cum poate sa mai candideze dupa ce a facut
932un cetatean(24 aug 10:02)
Adrian Stan este un om bun. Poate fi un primar si mai bun!
432cezara(24 aug 09:51)
voi dati cei 40% la pensii, ca altfel nu va mai voteaza nimeni, o sa se vada
333Lider(24 aug 09:49)
Clar ca de frica fac toate astea. Are Soceanu morcovul cu tot cu frunze. Acest Iani ar trebui sa isi vada de treaba lui,de fapt el este marioneta altora care se ascund in spatele acestui drogat. Oameni fara coloana vertebrala.
335Techirghiolean(24 aug 09:25)
Atit de mult se tem de Stan? Le este teama de competitie? De ce nu spuneti ca a fost respins si recursul? PnNL in tandem cu USR folosidu-se de tinaril Ianis si Bucurestenul Voicu au incercat sa opreasca techirghiolenii sa aibe de unde alege. Vedem la vot.
136Paul(24 aug 08:47)
Da da da si eu vreau sa imi iasa doi dinti in cur si sa il apuc strasnic de nas pe acel liberal.
mai mult...Replica
19 iun 00:47ReplicaANAF scoate la VÂNZARE un TEREN din curtea Schitului Sfânta Treime

Fiscul încearcă să obțină niște bani de pe urma unui datornic din Cernavodă, iar pentru asta ajunge în situații...864

19 iun 00:45ReplicaLiviu GHEBAUR, băgat în DATORII până-n GÂT: 100 de milioane de lei, anul trecut1130
19 iun 00:42ReplicaDESCINDERI la o FERMĂ de păsări din TOPRAISAR, unde se practică MUNCA la NEGRU1025
19 iun 00:35ReplicaDe ce NU vor mai avea loc, anul acesta, ALEGERILE la PSD Constanța!

PSD Constanța tot încearcă să iasă la suprafață din apele tulburi în care s-a scăldat, dar nu reușește. Este...801

19 iun 00:29ReplicaTARIFE de MAMAIA la HOTELUL lui COPOS din EFORIE520
19 iun 22:53ReplicaLUPU, HOTĂRÂT să CONSTRUIASCĂ SPITALUL REGIONAL752
19 iun 00:01ReplicaCasa Tineretului din MANGALIA, cadrul perfect pentru FILMAREA unor filme de GROAZĂ

Casa Tineretului din Mangalia arată dezastruos. După domnia lui Carmen Drăghici, fosta soție a lui Valeriu...399

19 iun 00:18ReplicaConstanța va avea un CENTRU de CONSILIERE pentru AGRESORII din FAMILIE213
19 iun 00:18ReplicaPROXENETUL din VALU lui TRAIAN scapă de EXTRĂDAREA ÎN ITALIA571
19 iun 00:17Replica„Dacă nu-ți retragi plângerea pentru FURT, vor apărea poze indecente cu fiica ta”

Maricica Gabriela Mantu a fost trimisă în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi...830

19 iun 22:49ReplicaCONDAMNAT la ÎNCHISOARE, după ce şi-a MUTILAT CÂINELE357
19 iun 00:03ReplicaPANICĂ! Bărbat ÎNJUNGHIAT în zona GÂTULUI, la Constanța4991
Vremea
19.5°19.5° - 19.7° sâmbătă, 19 iunie 2021
ConstanțaUmiditate: 86%
Vânt: 6.98 m/s
Presiune: 1011 milibari

Loto
6/49112616272444
5/401221163537
joker302416172219
Horoscop
mai mult...SPSportRT
19 iun 00:00SportEuro 2020: Anglia, ținută în șah de Scoția (0-0 pe Wembley)

Aflată printre favorite la începutul competiției, Anglia nu strălucește la Campionatul European de fotbal....110

19 iun 00:00Sport​WTA Berlin: Garbine Muguruza, învinsă de Alize Cornet / Programul semifinalelor

După ce a trecut de Bianca Andreescu în optimi, Alize Cornet (63 WTA) a mai reușit o surpriză la turneul de la...93

19 iun 00:00SportEuro 2020: Croația vs Cehia 1-1 / Probleme pentru vicecampioana mondială

Croația, vicecampioana mondială, a obținut doar o remiză, vineri, la Glasgow, în fața reprezentativei Cehiei, scor...89

19 iun 00:00SportZlatan Ibrahimovic, operat la genunchi după ce a ratat Euro 2020

AC Milan a anunţat, vineri, că suedezul Zlatan Ibrahimovic a fost operat la genunchiul stâng şi că va începe...89

Local
19 iun 23:12LocalMarian SĂRĂCILĂ află, în câteva zile, PEDEAPSA în dosarul FONDURILOR EUROPENE

Dosarul fostului viceprimar din Tuzla, Marian Sărăcilă, se află în atenția judecătorilor Curții de Apel...1077

19 iun 23:12LocalALERTĂ în cartierul Henri Coandă: o persoană a dat FOC la HÂRTII și TEXTILE în CASĂ!

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, vineri, 18 iunie, la blocul HC 27, din cartierul...1242

19 iun 23:13LocalTrei COPII au fugit din TECHIRGHIOL și au fost GĂSIȚI la NUBA

882

19 iun 23:11LocalMÂNZ căzut într-o fântână, SALVAT de POMPIERI

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină vineri, 18 iunie, pentru salvarea unui animal...240

19 iun 23:11LocalProgramul Spitalului Județean Constanța, de RUSALII

Spitalul Județean Constanța aduce la cunoștință că în weekendul prelungit care urmează, activitatea medicală...251

19 iun 23:12LocalITM CONSTANȚA a aplicat amenzi în valoare de 28.000 de lei pentru NERESPECTAREA prevederilor LEGALE

Având în vedere obiectivele specifice ale Inspecției Muncii stabilite prin lege cât și prin Programul Cadru de...426

19 iun 00:09Local16 persoane REȚINUTE în urma PERCHEZIȚIILOR de la CLANUL RAIM, din MANGALIA! Video

16 persoane au fost reținute în urma perchezițiilor din data de 17 iunie, în cauza care vizează destructurarea unui...13734

19 iun 23:13LocalLuni, 21 iunie, activitatea Primăriei Constanța, SUSPENDATĂ

Primăria Municipiului Constanța anunță că luni, 21 iunie 2021, activitatea instituției va fi suspendată conform...333

19 iun 23:13LocalELICOPTERUL SMURD a intervenit în TULCEA: O FEMEIE în STARE GRAVĂ. VIDEO!

551

Politică
Interviuri
10 iun 09:38InterviuriVideo! INTERVIU cu Gheorghe Donţu, consilier județean, proaspăt exclus din PSD

Consilierul județean Gheorghe Donțu, proaspăt exclus din PSD, după ce a votat proiectul inițiat de șeful CJ,...1843

9 iun 00:06InterviuriNicoleta PLOSCARU: S-au TREZIT în FUNCȚII și HABAR nu au de NIMIC

Nicoleta Ploscaru, fondatorul Asociației ,,Constanța, dragostea mea”, a acordat un interviu ziarului Replica în...3778

4 iun 00:12InterviuriMihai LUPU: În CONSILIUL Județean era HAOS pe vremea PSD! Video

2735

28 mai 00:18InterviuriAurelian Marin, fost consilier local PSD: FĂGĂDĂU a PIERDUT mandatul din prima zi în care a fost ales PRIMAR! Video

Relaxarea restricțiilor a venit ca o gură de oxigen pentru domeniul HORECA, care a suferit pierderi foarte mari din...2870

15 mai 00:32InterviuriSĂNĂTATEA, preocuparea consilierului local PNL Adriana CÂMPEANU!

Adriana Câmpeanu (PNL) se află la cel de-al doilea mandat în Consiliul Local Municipal Constanța. Continuă drumul...1817

14 mai 00:33InterviuriLucian LUNGOCI, deputat PSD: Nu credeam că o să ajungem să DEPĂȘIM numărul orelor de AMBUTEIAJE din București

2414

Monden
19 iun 00:00MondenCatalogul muzical al DJ-ului francez David Guetta, cumpărat de către Warner Music

Warner Music Group a anunţat joi că va cumpăra catalogul muzical al faimosului DJ francez David Guetta din ultimele...76

19 iun 00:00Monden„Billie Jean“, primul videoclip al cântăreţului Michael Jackson care depăşeşte 1 miliard de vizualizări pe YouTube

"Billie Jean" a devenit în această lună primul videoclip al cântăreţului american Michael Jackson care a depăşit...78

19 iun 00:00MondenDiana Ross va lansa „Thank You“, primul ei album de studio cu piese originale după două decenii

63

19 iun 00:00MondenBob Dylan va susţine primul său concert difuzat în streaming

Primul concert susţinut de Bob Dylan în timpul pandemiei de COVID-19 va avea loc pe 18 iulie sub forma unui show...79

19 iun 00:00MondenFilmul „The Novice“, povestea unei studente LGBT, marele câştigător al Festivalului Tribeca 2021

Filmul "The Novice", povestea unei studente din comunitatea LGBT care se alătură echipei de canotaj a universităţii...71

19 iun 00:10MondenAnamaria Prodan îl contrazice pe Reghecampf, după ce acesta a spus că divorțează: „Nici nu se pune problema”

733

Mapamond
19 iun 00:00MapamondCoronavirus - UNDP: Statele care blochează suspendarea brevetelor pentru vaccinuri îngreunează lupta împotriva pandemiei

Germania şi alte state încetinesc lupta globală împotriva pandemiei de COVID-19 prin blocarea suspendării...66

19 iun 00:00MapamondDouă persoane ucise într-un atac armat într-un oraş din vestul Germaniei

Două persoane, un bărbat şi o femeie, au fost ucise joi într-un atac armat comis în centrul oraşului Espelkamp din...78

19 iun 00:00MapamondSUA: Curtea Supremă refuză să anuleze legislaţia Obamacare

64

19 iun 00:00MapamondCoronavirus: Peste 10.000 de cazuri în 24 de ore în Regatul Unit, o premieră din februarie

Autorităţile sanitare britanice din domeniul sănătăţii au înregistrat joi 11.007 noi cazuri de contaminare cu...76

19 iun 00:00MapamondStare de urgenţă decretată în Crimeea în urma inundaţiilor grave

Autorităţile din Crimeea (peninsulă ucraineană anexată de Moscova în 2014) au declarat joi stare de urgenţă...85

19 iun 12:04MapamondExplozie de cazuri de Covid la Moscova: Noi variante suspectate

310

Sănătate
19 iun 00:00SănătateMetode naturale de ameliorare a simptomelor de menopauză

Menopauza se declanșează în jurul vârstei de 50 de ani la cea mai mare parte din femei, iar aceasta poate dura...80

19 iun 00:00SănătateMulte boli cronice, conectate cu consumul de alimente inflamatorii

Nu este un secret că alimentația poate să aibă efecte pozitive sau negative asupra stării de sănătate. Consumul...83

19 iun 02:11SănătateTranspirația excesivă a feței și a capului: de ce apare și cum se tratează?

Transpirația este un proces sănătos și natural, dar unii oameni transpiră în exces în zona feței și a capului,...119

19 iun 01:52SănătateIoana Mihăilă: Au fost distribuite 87.000 de teste antigen rapide pentru testarea în farmacii

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a declarat joi că în cursul acestei săptămâni au fost distribuite la...156

19 iun 01:39SănătateOMS dă ALERTA: monitorizează o TULPINĂ covid care e rezistentă la anticorpi și care se transmite RAPID

O variantă a coronavirusului care s-a manifestat până acum îndeosebi în America Latină se află în prezent sub...991

19 iun 01:41SănătateDupă SCANDALUL cu AstraZeneca, Comisia Europeană anunță probleme și cu Johnson&Johnson

821

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT