REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

LIBERALII nu vor să-l LASE pe ADRIAN STAN să CANDIDEZE la Primăria TECHIRGHIOL

LIBERALII nu vor să-l LASE pe ADRIAN STAN să CANDIDEZE la Primăria TECHIRGHIOL

Replica API 24 august 2020 | 23:20 4871

Adrian Stan visează să ajungă, din nou, pe scaunul de primar al localității Techirghiol. Condamnat în 2016 pentru infracțiuni de corupție și eliberat condiționat în martie 2018, Adrian Stan nu s-a mai aflat în grațiile partidului din care făcea parte, respectiv PNL. La începutul anului anunța că va candida independent însă, ulterior, s-a oprit în curtea PSD pentru discuții. Iată că nici partidul de stânga nu l-a vrut, așa că a centrat în poarta PMP, devenind candidatul acestei formațiuni la Primăria Techirghiol. Candidatura sa a fost validată de Biroul Electoral de Circumscripție Techirghiol, numai că PNL o contestă.

Partidul Național Liberal solicită, prin Mihai Iany Alexandru, membru al Biroului Electoral de Circumscripție nr. 11 Techirghiol, desființarea Hotărârii nr. 24/15.08.20 20 pronunțată de Biroul Electoral prin care a fost validată candidatura lui Adrian Stan, fostul primar și candidat din partea PMP. Motivul? Nu i-ar fi expirat pedeapsa complementară impusă prin sentința Curții de Apel Constanța, în baza căreia a fost trimis în pușcărie, în 2016. Și anume interzicerea dreptului de a fi primar. În aceste condiții, sunt de părere liberalii, Biroul Electoral nu putea valida candidatura acestuia.

Adrian Stan a fost condamnat prin Decizia Penală 593/24.05.2016 la pedeapsa de 2 ani și 8 luni închisoare și la pedeapsa complementară a dreptului de a fi primar timp de doi ani. Chestiunile care se pun în discuție se referă la stabilirea datei la care începe să curgă pedeapsa complementară. În timp ce PNL susține că data începe după executarea pedepsei, adică din martie 2018, Adrian Stan susține că aceasta începe din momentul executării pedepsei, adică din iunie 2016, atunci când a fost încarcerat.

De ce se face confuzie între date!

Pe fond, Adrian Stan a fost condamnat cu suspendare, sub supraveghere, iar pedeapsa complementară curgea, într-adevăr, de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare. Numai că, în urma admiterii apelului declarat de D.N.A. la Curtea de Apel Constanța, s-a dispus executarea pedepsei în regim de detenție. În dispozitivul sentinței se menționează că se înlătură celelalte dispoziții contrare, respectiv cele referitoare la curgerea pedepsei complementare, astfel că în situația detenției pedeapsa complementară nu mai curge de la data rămânerii definitive, ci de la data la care se consideră executată pedeapsa. Adrian Stan a fost eliberat condiționat în martie 2018.

Adrian Stan, la mâna Tribunalului!

Cererea membrului Biroului Electoral Techirghiol, Mihai Iany Alexandru, a fost respinsă de Judecătoria Constanța, însă acesta a formulat recurs, pe 19 august. Tribunalul va decide dacă desființează sau nu hotărârea prin care a fost validată candidatura lui Adrian Stan.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sunt un onanist anonim
3
0
Dl Stan este un motivator prin atitudine si gandire , un invigator , un adevarat lider ... Va reveni si va lovi masiv in cei ce contrar nu isi doresc sa reuseasca , acei odiosi , falsi Pnl-isti , care au ca scop doar interesu lor ...Adrian Stan are toate aturiile , de a fi cel mai bun primar .
9
2
te vorbeste lumea ca esti spagagiu ba stane, eu stiu doar ca ai venit din moldova cu un golf cu nr de sibiu si iti dadeai niste are de mare domn. nu esti mare deloc, esti un fost puscarias pt mita, uitate cum umbli prin oras, vezi ce fata de lautar mort ai, cu gura aia stramba , cine stie prin ce ai trecut prin celula cu baietii... dute acasa, daca mai ai casa, ca nu mai merge prosteala, nu mai ai in spate ciripeala, teau ejectat.
8
8
daca se demonstreaza ca hala fabricii de cosmetice a fost facuta pe banii contribuabililor de catre cei ce au construit gradina botanica asa cum a zis iulica la televizor, atunci aceasta hala sa treaca in proprietatea primariei, ia sa vezi dupaia cum o sa le treaca de furaciuni si o sa lase loc oamenilor cinstiti.
10
8
cand sa u luat de tine cu hotelu ai bagat o pe asta cu primarie egal agentie de turism, adica alta treaba nu are primaria decat sa umple camerele oamenilor. mare nemernic esti ma stane, si mai esti si disperat, promiti orice numa sa nu te duci la munca. du te ba la munca si nu mai prosti lumea, ca nu ti mai merge!
11
10
De unde ai ma stane bani sati ridici hotel cu 2 etaje basca restaurant la parter cand ai fost nspe mandate primar? Din banii orasului, nemernicule! Si mai vrei si altii! Mai datii mai contribuabililor! Socica, stii ca miai facut figuri, pt asta dai o bere!
12
12
trebuie o ancheta asupra modalitatii construirii halei cremoase, de unde sunteti ma voi familie de cremosi, oricum crema de ghete si de calcaie o sa mai faceti, ca de revenit, nai unde, infractorule patat moral, decat tot la bulau, ca aco iti sade bine, ca un hotz veritabil ce esti. spagarule! huoooo!
11
12
atat de mult va este teama de Stan ?atat de mult va este teama de competitie ? Stan va fi primar si mai bun .
14
12
a fost reabilitat penal, insa moral individu asta e un fost puscarias, acestora li se atribuie anumite locuri de munca, si fii atent bogatule ca apetitul de ciordeala se ia, vezi sa nuti faca si tie anusu burlan pe la poarta bianca...
14
13
sa vezi cum o sal scuipe lumea pe strada, nu va mai avea vreun cuvant de spus, moral nu prezinta incredere, e nebun la cap de se baga in asa ceva, o sa ajunga la palazu
15
13
a fost reabilitat are tot dreptul in societate la fel ca si hotii neprinsi
8
20
Deci constructoru gradinii botanice tia facut moka hala de cosmetice... CHiar ma miram de unde ai avut tu ma taranule moldovean bani de creme, erai cumva nepotu lu coco chanel? shpagar nenorocit, dispari din tekirghiol co sa te ia lumea la pietre!
17
12
care nu sunteti multumiti de soceanu, cautativa candidat, nu va faceti de rusine cu puscariasul stan, el atata poate, e disperat sa demonstreze ca va mai prosteste o data, insa voi va luati dupa el? nui mai suflati atatan cur si cautativa candidat, e fff usor sa gasesti ceva mai bun decat iulica.
19
12
oamenii care il vor pe stan sunt nemultumiti de iulica, deaia il vor pe stan, insa stan o sa ajunga cu nervii la pamant ca toti cei care sunt cu iulica o sai spuna pe fata sau pe la spate: bai puscariasule! cel mai bine era ca stan sa promoveze pe cineva curat care sai sustina ceea ce a facut bun pt oras. insa e egoist, vrea sa fie el in fata. nu are stofa de primar, iulica e mai hot ca el, drept dovada lau dat si in primire atunci.
25
6
Oameni il vor pe Stan , iar Stan va reusi .
17
15
ia sai vezi cum se vor imprieteni indiferent de rezultat, ca primar si consilier, se vor pupa in cur unu pe altu de nevoie... ce nevoie? nevoia imperioasa de a ciordi... in orice meserie trebuie sa te retragi atata timp cat esti in glorie! aviz amatorilor, pardon, ciorditorilor!
34
0
in orice meserie, cel mai bine e sa te retragi atunci cand esti in glorie! dem radulescu. asta seara dansam in familie. stane tu ai pierduto pasta. iulika, baga la cap, nu te lacomi! sunteti 2 fraieri care nu meritati atata onoare.
31
8
stan a luat comision pt lucrari de parca era la firma lui, a si zis intrun interviu ca acum 100 de ani era ceva normal asa ceva, deci omu are ceva la cap, daia vorbeste si asa impiedicat, a fost omu structurilor secrete si a fost rejectat tot de ei, e un om terminat, se agata ca un disperat, asta e dovada prostiei acestui om care nu intelege ca acum sunt alti securisti agreati. a pierdut pe mana lui ca a furat, insa a fost rejectat pt ca sa lasat prins. e un om terminat. veti vedea. nu sunt omul lui soceanu. veti vedea ca am dreptate. soceanu e de aceeasi teapa, insa na fost prins... inca!
27
14
Votam oameni curati , chiar daca dl Stan a gresit , el ramane in majoritatea locuitoriilor om cu suflet . Nu poti vota , aceasta echipa a lui Soceanu de pervesi , aroganti , oameni care nu au facut nimic ptr oras si care au fost numai ptr ei ... Nu avem cumsa votam acesti pervesi .
20
2
vad ca sa oparit cineva, bai hotilor, gihan ablez, marcel chiran si multi altii din ghiol sunt oameni curati, nu hoti ca toti primarii care sau perindat pe acolo, gasitiva oameni curati, cu hotii no sa faceti decat sa le faceti curu mare lor, hotilor, si la poarta alba o sa le faca curu si mai mare colegii de celula... e o mare magarie sa mai vii sa mai candidezi dupa ceai fost prins la furat din banii techirghiolenilor... cel putin soceanu na fost prins... inca!
36
8
auzi la stan asta, cica marcel chiran si gihan ablez sunt in echipa lui... nu tie ba rusine, pai te compari tu cu marcel si cu gihan ca sai tii de subalterni? santors lumea cu susun jos, e clar!
30
15
Iulica este pervesu care ti-o trage fara niciun fel de menajament .Iar PNL-ul este pervesu care ti-o trage soptindut-ti la ureche preludii cu Alba ca zapada ,,,,
47
0
auzi ma socica, auzi ma stanica, pai nu erati ma voi mari pretenari, liberalo ciripitori? acuma vati certat, este? hai sictir la munca amandoi si acolo sa vina un om cinstit, e plin ghiolu ala de oameni onorabili, mai ducativa dracului de hoti, prinsi si neprinsi!
48
0
Bai orbilor , voi nu vedeti echipa lui Soceanu , astia de vor sa faca numai ptr ei ,numai ei vor sa ia tot ,,, Pai daca te uiti , vezi in echipa unu mai hot ca altu , toti aroganti , plini de ei ...Pai a ajuns oameni sa le fie frica sa vb de primar ,unde sa vazut asa ceva !!!!
48
1
asa cum nare fata de primar pt ca e un increzut si nu se pricepe la nimic, tot asa nu merita sa faca puscarie... toti primarii fura, pe asta la mancat in cur sa bage expresia: esti neamt sau esti sas... deci nu merita sa faca puscarie, nu e mai mafiot ca altii, e kiar prost ca na stiut sa fure... lasatil sa candideze ca no sa iasa. lau patat ca sa nu mai iasa. asta ii e defapt adevarata pedeapsa: la munca cu tine trantorule!
46
4
un medic veterinar si un profesor de sport ar face foamea la greu, asa ca vor la primarie ca sa ciordeasca, sasi ia comisioane, la ce putori sunt e singura lor solutie. ba, voi de munca ati auzit?
48
3
Mi-e scarba sa vad cum se bat binevoitorii pentru scaunul de primar si cum vor toti sa faca bine pentru oras. De ce oare???????
48
1
Exista o ura viscerala fata de machedoni Trist pentru cei ce se cred civilizati, dar in umbra identitatii, se manifesta execrabil.sunt multi machidoni in Constanta si voteaza FAGADAU Asadar GHINION. Dragi postaci
9
11
Pmp egal pdl. Un partid care s a remarcat prin spagi, furturi etc
11
17
Chitag spagarul de la facultate din Constanta. Chitag si pnl fac deja intelegeri cu firme din Bucuresti sa vanda orasul catre ele
22
0
bai nene, lasati omu sa candideze, ca doar sia facut mana la spagi, cum iese primar, cum intra iar la poarta alba, fiti democrati si lasatil sa candideze, pardon, sa se puscarizeze... din nou! socica, fii atent ca asta cu bulau e boala grea si se cam ia... vezi consiliera careti intermediaza siti plaseaza spagile, vezi sa nu tio iei asa cum iai traso tu lu stan cel hotzoman! atentie la neatentie! sa va fie rusine tekirghioleni, ati decazut masiv, numa incapabili si hotzomani votati pe acolo!
54
3
niciunul nu i bun de primar, stan e un hot prins si soceanu e un hot neprins, inca nu v ati prins??? lasati l pe hotul stan sa candideze, nu va fie frica nu l va vota nici macar familia lui, ce atata frica de un retardat care nu stie nici sa scrie si vorbeste cu vadita greutate...
59
5
situatia la Techirghiol este clara nu comentez prea mult se vede de la o posta ca Stan a fost facut ca la nufaru si lumea nu mai crede asa ceva pedeapsa si-a facuto are dreptul sa aleaga si sa fie ales dar o gasca de inpostori cauta sa il incurce populatia din Techirghiol nu toata vrea schinbarea si cred ca SOCEANU inpostorul va fi schimbat cu toate florile si bani pe care ii da asa ca asteptam alegerile daca nu va fi stan primar il punem pe drogat pe voicu i primul rind ca stan primul mandat nu a stiut sa faca echipa acum cred ca are aprope pe toti cu facultate succes la toti ferplei
28
6
cine dracu e traian voicu retardatul ala handicapat? zice el adevaru dar om,u are ceva la capatana..la fel si gfrasa aia jegoasa slincu si prostii aia de la USR ...prefer usr decat soceanu pub boy
28
2
Nu vrem corupti!!!ce mai vrea? Nu ii e rusine,cum poate sa mai candideze dupa ce a facut
28
8
Adrian Stan este un om bun. Poate fi un primar si mai bun!
32
9
voi dati cei 40% la pensii, ca altfel nu va mai voteaza nimeni, o sa se vada
32
4
Clar ca de frica fac toate astea. Are Soceanu morcovul cu tot cu frunze. Acest Iani ar trebui sa isi vada de treaba lui,de fapt el este marioneta altora care se ascund in spatele acestui drogat. Oameni fara coloana vertebrala.
33
3
Atit de mult se tem de Stan? Le este teama de competitie? De ce nu spuneti ca a fost respins si recursul? PnNL in tandem cu USR folosidu-se de tinaril Ianis si Bucurestenul Voicu au incercat sa opreasca techirghiolenii sa aibe de unde alege. Vedem la vot.
35
3
Da da da si eu vreau sa imi iasa doi dinti in cur si sa il apuc strasnic de nas pe acel liberal.
36
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102