REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Liberalii se întâlnesc să decidă cum organizează alegerile interne. La Constanţa, SCANDALUL continuă

Liberalii se întâlnesc să decidă cum organizează alegerile interne. La Constanţa, SCANDALUL continuă

Replica API 29 ianuarie 2017 | 00:25 473

Partidul Naţional Liberal încearcă să se "adune" după eşecul de la alegerile generale, dar mai ales după perioada post-alegeri, când nici un lider al partidului nu a părut capabil să gestioneze situaţia, să aibă puncte de vedere faţă de ceea ce putea fi uşor catalogat drept derapaj al "inamicului" PSD. Cu un lider interimar - Raluca Turcan - care a înţeles că nu e cea mai bună soluţie de preşedinte al PNL, prin urmare a şi anunţat că nu va candida pebtru şefia partidului, liberalii trebuie să stabilească ce e de făcut pe viitor. Duminică, 29 ianuarie, preşedinţii de filiale sunt convocaţi la Bucureşti, la o discuţie pe tema organizării alegerilor în partid: trebuie stabilit dacă se merge pe varianta alegeri de sus în jos ori alegeri de la bază spre centru.

În acest context, preşedinţilor de filiale li s-a transmis să obţină mandate de la organizaţii cu privire la modalitatea agreată de alegeri. La Constanţa, scandalul continuă: mai mulţi liberali, în frunte cu Cristy Băisan (un critic constant al lui Gheorghe Dragomir, de la parlamentare încoace), susţin că preşedintele organizaţiei nu a convocat Biroul Politic Judeţean pentru a se vota cu ce mandat merge Dragomir la Bucureşti. "A fost un sondaj telefonic, făcut de Septimiu Bourceanu, care a întrebat o parte din membrii BPJ dacă îi acordă lui Gheorghe Dragomir încrederea să îşi spună punctul de vedere la întâlnirea de la Bucureşti. Adică, nici măcar nu a întrebat dacă se vor alegeri de jos în sus sau de sus în jos", a spus Băisan, care susţine că a transmis acest lucru liderului interimar al partidului, Raluca Turcan.

Şi liberalul Ovidiu Cupşa susţine acest lucru, însă el nu mai face parte din BPJ. Însă, spune el, l-au anunţat cu privire la acest aspect "anormal", din punctul său de vedere, mai mulţi colegi. Potrivit informaţiilor noastre, nici Sorina Tuşa nu a fost sunată de Septimiu Bourceanu, şi se pare că şi ea ar fi transmis situaţia de la Constanţa conducerii centrale, cu solicitarea ca punctul de vedere pe care îl va transmite Gheorghe Dragomir să nu fie considerat drept punctul de vedere al întregii filiale de la malul mării.

Contactat de "Replica" de Constanţa, Septimiu Bourceanu a precizat că duminică nu are loc Biroul Permanent Naţional, ci doar o întâlnire cu preşedinţii de filiale, pentru consultări. De aceea, declară Bourceanu, au şi fost contactaţi telefonic membrii Biroului Judeţean, pentru a fi consultaţi. "Peste 70 dintre ei au spus că vor ca alegerile să aibă loc de jos în sus. În birou sunt 101 membri, din care 12 nu au răspuns. Alţi circa 12 sunt demisionari. Domnul Băisan a fost sunat, la fel şi doamna Tuşa. Domnul Băisan nu a răspuns la telefon", a susţinut Bourceanu.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dragomir ha ha dupa ce am scapat de neica nimeni vasnici politianist k fostul min al culturi si alt PNL-ist Tararache fitilar de frunte.Se aduna sa faca kakatu cu funda.
0
0
Infractor. Cel mai mare din istorie. Sper sa infunzi puscaria. Aferim
0
0
Pesedistosecuristii infiltrati isi fac treaba cu succes.
1
0
Ordinarul Dragomir a distrus partidul cu aghiotantii Bourceanu Baiazid Boroianu afara cu ei! Numai clanul lui are acces la functii isi pune rudele si acolitii peste tot e cel mai mare spagar din istoria PNL vinde pe banda orice si pe oricine la puscarie ordinarilor!
1
0
Sa va iasa din cap ca alegerile vor inlatura putreziciunea din filiala. Oameni de genul lui Dragomir si Boroianu nu se inlatura prin vot, ci prin clasica flegma si sut in cur.
2
0
Sa nu uitam de cel mai mare tzepar in viata, domnul acela cu carisma de mop. Ne referim la parlamentarul Boroianu. Care a anuntat deja ca va fi orimul pe liste la europarlamentare. Al doilea o sa fie nasul fetei lu Dragomir, ca s-o marita si dumneaei pana in 2 ani. HAHAHA
3
0
Il propun pe Scupra de la Ovidiu presedintele PNL Constanta.
0
3
Atentie toti cei ce raman in strada pana dimineata vor fi liberi luni pe data 30.01. 2017 fiind platita de de catre presedinte ! Ramaneti sa va cereti drepturile, noi vom urmari de la Tv pe toti cei ce participa si sant onesti sa stim care merita ....
1
1
Blestemul istoriei ! In martie se fac niste ani de cand liberalii au tras in taranii rasculati din Moldova . Au ucis atunci peste 20 000 de oameni infometati : copii , femei , batrani si oameni in putere . Au ucis si barbati care luptasera in razboiul de independenta de la 1877-1878 . Au tras cu tunurile in satele considerate razvratite , au arestat peste 30 000 de tarani , pe care i-au batut , schilodit , umilit si condamnat ...
8
4
PNL Constanta este makedonizat !
15
5
Fac sex numai cu PNListe,,,Oral.
6
2
PSD-ul ar face orice ca astia sa conduca in continuare PNL-ul la Constanta.
16
0
Ce jeguri! Bourceanu... o latura! Ai vazut Hasotti, ce lepre ai sustinut? Ati distrus Constanta cu interesele voastre ... Toti cei care sunt impotriva clanului Mazare au fost executati si marginalizati. Dragomir si gasca lui infecta aleasa pe spranceana de ticalosul Hasotti este pe cai mari. Cine sa faca opozitie? Chitac sta ascuns ca un soarece dupa ce a obtinut mandatul de parlamentar. Un soldat disciplinat! Planul pus la cale de clanul Mazare pentru conservarea puterii functioneaza. Constanta este condamnata la moarte! Caracatita mazarista este mai puternica ca oricand!
21
0
Bai tu esti mai disperat dupa spaga ca tac-tau su-n plus esti si curvar ! Ce cauta ma parapanta aia care abia si-a luat majoratul CONSILIERA la municipiu, ce stie ma ea? In afara de ce-ti da tie?
18
0
Aceasta este realitatea DRAGOMIR, HASOTTI, BOURCEANU, CUPSA, CIUTUREANU etc mereu au fost slugile lui Mazare si au dus de rapa PNL rusine mafiotilor! Sa ajungeti in iad!
17
0
Astfel clanul Mazare va parazita Constanta vesnic. Infiltrezi un tradator la varful opozitiei locale care va calca peste cadavre si esti sigur ca acel partid este condamnat la disparitie vesnica. PNL Constanta nu exista.
17
0
De la un penelist vechi. Daca a ajuns un hot si analfabet Delcote V.sa faca parte din PNl rusine voua.
19
0
Bourceanu este un mare mincinos. Restul il stiti.
22
0
Serios, bourceanu?! Si daca minti si iti facem noi o plangere penala, ca sa te potolesti cu mancatu de kkt...
17
0
PNL-ul sufera de pesedita cronica in stadiu terminal. Unii mai au credinta ca pot salva pacientul. Eu i-as intreba altceva: stimabililor, v-ati uitat pe masa, sa verificati daca mai aveti ce opera?
25
0
E un mare prost finul porcului Dragomir nu vor sa renunte la ciolan deloc nu se mai satura din furat nu se poate reforma partidul cu cioara vopsita PSD-ista CUPSA sau PD-ista basista TUSA. Afara cu hotii vrem conducere noua la PNL Constanta
22
2
Astfel castigati alegerile ! Nikagda, tavarisci !
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218