REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Liberalii şi foştii pedelişti vorbesc împreună şi se înţeleg separat în privinţa candidaţilor!

Liberalii şi foştii pedelişti vorbesc împreună şi se înţeleg separat în privinţa candidaţilor!

Replica API 25 ianuarie 2016 | 23:35 320

Nominalizarea de la Cernavodă stârneşte nemulţimiri, cea de la Limanu, amuzament

Nominalizarea de la Cernavodă stârneşte nemulţimiri, cea de la Limanu, amuzament

Copreşedintele PNL Constanţa, Sorina Tuşa, a anunţat ieri, într-o conferinţă de presă, că la nivelul judeţului au fost validaţi, pe lângă primarii aflaţi în funcţie, 18 candidaţi, iar 17 urmează a fi oficializaţi în acest sens, în alte 13 localităţi neputându-se încă vorbi de candidaţi. Cu susţinere din partea echipei copreşedintei Sorina Tuşa, dar care încă nu au fost validaţi, sunt: Mariana Mircea - Cernavodă, Adrian Sponte - Năvodari, Iulian Constandin - Techirghiol, Robert Şerban - Eforie, George Cojocaru - Murfatlar, Ionel Dia – Hârşova, Nicolae Crăciun- Limanu, Antoaneta Prodan- Castelu, Nicolae Păun- Topraisar, Valentin Păun- Ostrov, Constantin Leancu- Târguşor, Sorin Frunză- Tortoman, Cherim Reşat- Independenţa, Gheorghe Beşliu- Lumina, Iulian Stamat- Ion Corvin, Vasile Simion- Ghindăreşti şi Ioan Cumpănaşu- Saligny.

În privinţa candidatului la Primăria Constanţa, el nu poate fi anunţat până la validarea lui de către conducerea centrală, a precizat Sorina Tuşa. Nominalizările echipei fostului PDL au fost receptate de copreşedintele Gheorghe Dragomir cu un singur comentariu potrivnic. „Fiecare încearcă să facă lobby, pentru o echipă sau alta, e firească acţiunea lor. Nu mi se pare deplasată iniţiativa. Ce mi se pare însă deplasat e susţinerea Marianei Mircea la Primăria Cernavodă. Noi avem acolo un primar, care e foarte implicat”, a spus Dragomir. „Sunt doar pretendenţi, până la urmă. Peste tot vom avea cel mai bun candidat, care va fi susţinut de toţi”, a completat deputatul. O nesincronizare, tehnică, de astă dată, a fost sesizată şi în cazul Limanu, acolo unde copreşedintele Tuşa susţine un candidat care nu mai e membru PNL şi candidează din partea PRU, după cum observa copreşedintele Dragomir.

„Există o discuţie mai largă la Limanu, vom face şi acolo un sondaj de opinie. Dar în nici un caz nu va fi vorba despre Nicolae Crăciun. Probabil n-au informaţiile la zi, a fost o scăpare a lor, pentru că el nu mai este membru PNL, candidează din partea altui partid la primărie”. Aceleaşi discuţii au loc şi la Năvodari, unde Sorina Tuşa anunţă susţinerea lui Adrian Sponte, în timp ce din partea lui Gheorghe Dragomir se vorbeşte despre Marilena Dragnea, deputatul spunând că şi aici candidatul va fi stabilit în urma unui sondaj de opinie.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218