REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Liberalul Anghel vrea să candideze la Primăria Eforie: Nimic nu este imposibil

Liberalul Anghel vrea să candideze la Primăria Eforie: Nimic nu este imposibil

Replica API 7 octombrie 2015 | 00:00 1122

Înscris în competiţia internă a partidului, alături de vicele Şerban

Înscris în competiţia internă a partidului, alături de vicele Şerban

Ionuţ Anghel

PNL se pregăteşte să-şi desemneze candidaţii pentru primării, la Eforie existând doi doritori: Robert Şerban (actualul viceprimar al oraşului) şi Ionuţ Anghel (consilier local). „M-am înscris în competiţia internă a partidului, alături de Robert Şerban. Sunt hotărât să candidez la Primăria Eforie. Dacă nu voi fi eu candidatul, voi respecta deciziile partidului şi rezultatele sondajelor, care sper să fie corecte”, a declarat, pentru „Replica”, Ionuţ Anghel.

Reporter: De ce vreţi să candidaţi la Primărie?

Ionuţ Anghel: Sunt la al doilea mandat de consilier şi am constatat că atunci când nu ai majoritate în consiliu nu poţi face mare lucru. Câştigând primăria sunt convins că vom putea schimba oraşul Eforie. Sunt foarte multe lucruri de făcut.

Rep.: Ce vă face să credeţi că aţi avea şanse într-o eventuală confruntare cu actualul primar al oraşului, Ovidiu Brăiloiu?

I.A.: Conjunctura politică este favorabilă PNL-ului. Dar, cel mai important, este felul cum arată acum oraşul. Cred că oamenii vor o schimbare.

Rep.: Dacă tot vorbim despre schimbări, ce aţi schimba sau, mai bine spus, pe ce anume aţi pune accent dacă aţi câştiga primăria?

I.A.: Pe turism. Eforie Sud şi Eforie Nord trebuie să se axeze pe turism, să pornim cu adevărat motoarele turismului. Spre exemplu, eu cred că trebuie investit în potenţialul lacului Techirghiol. Ar trebui să facem o prelungire a ceea ce a făcut primarul Adrian Stan în oraşul Techirghiol. Faleza de acolo e superbă. Eforie în schimb, nu profită de pe urma acestui lac. Sunt mulţi locuitori care au pensiuni în zona lacului şi nu închiriază vara pentru că lacul nu este amenajat.

Rep.: Ce veţi face dacă PNL nu vă desemnează candidat la primărie?

I.A.: Dacă Robert Şerban stă mai bine ca mine în sondaje, atunci mă voi replia şi îl voi sprijini. Dacă însă sondajele mă vor indica pe mine favorit, sper ca şi el să gândească la fel ca mine. Dar... nimic nu este imposibil.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614