REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Liberalul Bogdan Bola: „Celor 300.000 de constănțeni care au plecat nu le cere iertare niciun psd-ist?”

Liberalul Bogdan Bola: „Celor 300.000 de constănțeni care au plecat nu le cere iertare niciun psd-ist?”

Replica API 25 iunie 2018 | 23:18 522

Consilierul județean liberal Bogdan Bola i-a transmis un mesaj liderului PSD, Liviu Dragnea, în urma declarației acestuia prin care își cere scuze „miilor de români care stau în pușcărie”, referindu-se la un articol despre abuzul în serviciu din Codul Penal. În mesajul transmis, consilierul județean constănțean îi adresează liderului PSD mai multre întrebări, punctând probleme ale Constanței:

„Adevărul este altul, cam ca de fiecare dată în cazul spuselor celor din Guvernul României! Dar aș avea și eu câteva întrebări, dacă tot suntem la capitolul "sinceritate":

1. Celor 300.000 de constănțeni care au plecat din orașul nostru nu crede niciun psd-ist că ar trebui să le ceară scuze?

2. Pentru faptul că în Constanța nu există măcar un parc industrial sau vreo strategie de dezvoltare economică nu-și pune nimeni cenușă-n cap?

3. Pentru toți anii în care constănțenii au spus că cel mai bun doctor este trenul spre București, nu se simte nimeni de la PSD să își ceară iertare?

4. Când am ajuns orașul cu cel mai puțin spațiu verde pe cap de locuitor, de ce nu s-a găsit vreun social democrat să spună măcar un "scuze"?

5. Pentru toate casele părăsite din comunele județului, pentru toți cei care au fugit din Constanța să își caute un viitor mai bun, s-a căit oare Dragnea și PSD?

6.Copiilor morți din spitalele lipsite de echipamente sau bătrânilor care mor de foame, nu le cere nimeni iertare?

7. Familiilor destrămate din Constanța, cu copii, frați sau părinți, care muncesc peste granițe, nu iese măcar vreun lider local PSD să le ceară scuze?

8. Dar pentru faptul că avem unul dintre cele mai mari porturi din Europa, dar nu suntem în stare să fim măcar în Top 20 porturi europene ca trafic al mărfurilor...nimeni nu zice măcar un "sorry, my bad, we're idiots!"?

9. Pentru turismul subdezvoltat și lipsa investitorilor, față de capacitatea fantastică a județului nostru, nu-și mai cere nimeni iertare?

10. Pentru faptul că furați speranța de mai bine pentru milioane de români, zi de zi, prin legi aberante și ordonanțe care nu aduc vreun plus de bunăstare...nu vă pare măcar puțin rău?

11. Pentru Mazăre și Nicușor și de felul în care și-au bătut joc de trecutul și viitorul constănțenilor, de resursele întregului nostru județ...nu vreți să vă cereți deloc iertare?

12. Sau uite, mai recent așa..chiar nu simte niciun lider PSD local nevoia să zică "scuze mă, am dat buleală cu astea" în timp ce se pozează pe Podul de la Butelii, Parcul Arheologic sau Piața Ovidiu?

13. Când s-a închis Casa Soarelui în Constanța, unicul centru specializat pentru îngrijiri paliative din sud-estul României, unde erau toți să stea cu capul în pământ și să le ceară iertare?

14. Niciun psd-ist nu simte vreo pornire din asta, să își pună cenusă în cap, când vine vorba de lipsa spațiilor și facilităților pentru sportivii Constanței..de distrugerea/lipsa cluburilor sportive..de degradarea stadionului Farul Constanța..de minciuna construirii unei Săli Polivalente?

15. Unde este acel Centru de Afaceri promis în Constanța pentru încurajarea investițiilor în zona de IT? Sau acel Consiliu Consultativ Economic promis pentru îmbunătățirea mediului de afaceri? Sau pentru astea nu mai varsă niciun psd-ist nicio lacrimă....?

Și aș mai putea continua mult...dar nu cred că voi obține măcar o reacție sinceră din partea lor. Sau probabil o fi statul asta paralel si paralelipipedic de vină și mă înșel eu...cine mai știe!”, a arătat consilierul județean Bogdan Bola.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Boul asta nu are nici simtul ordinului de marime...Cum adica 300.000 ?
1
0
Este foarte adevarat ca multi au plecat din cauza salariilor de cacat platite de niste patroni de tot cacatul,sau ca nici macar nu au avut loc de munca la acei patroni de cacat. Asta nu e treaba nici unui partid,ci a unor oameni de cacat,asa cum spuneam. Ca atragerea investitorilor este in dreptull celor alesi,in toate orasele de la Mare,este adevarat,dar nu Dragnea sau chiar Iohaniis e responsabil,ci niste edili de cacat ca patronii aia de cacat.E bine sa fii politician sa dai din gura,dar asa poate oricine,fara sa aiba indemnizatie,adica la ce bun esti acolo ,puturos incompetent si galagios
4
0
romaii plecati sunt si eu. Am plecat din cauza lu tactu pentru ca un patron nesimtit nu mia dat salariul in romania. A venit bola de la ITM si a zis ca e totul in regula. Hotii dracului - Nu va mai satura nimeni Huaaaaaaa
5
0
dupa ce ca esti prost , mai si postezi . Baga capul in pamant si multumeste-te cu ce primesti .....pe urma psd-ului .Rusine , figurantule !
8
0
Sa va intrebe pe voi doi adica pe Dugen Bola si pe tine de la cate societati luati voi salarii fara sa treceti macar un minut pe acolo?.Firati ai dracului de escroci voi vorbiti ?.Mai ai si tupeul jegos sa comentezi prin presa.Cine plmea te crezi tu jeg makedonesc care tactu a angajat toate rapciugile in ITM Constanta.Cand intri in ITM trebuie sa vorbesti aromana.Cati dintre lucratorii de acolo sunt cinstiti si nu i au spaga?.O institutie de spagari.
8
0
cocosata ce-i cu tine?
1
0
Iar ai luat doza dubla?
12
1
Si noi,PNL, am contribuit la dezastrul amintit de tine ,dragul meu coleg de partid,noi gasca noastra dragomir,bourceanu,baiazid,etc.Asa ca mai bine mucles
14
1
Asta cine plm mai este?
10
1
Mai prostane din cati constanteni au plecat 300000?Iar daca sunt din rasa subspecie la furat si cersit e perfect sa vina inapoi la cererea mea scrisa!
10
1
Poate 3000, iar ai tras la masea?
14
1
adica hotii lor sunt mai hoti ca hotii nostri,ce va deosebeste sunteti acelasi javre aflate temporar in gasti diferite,drept dovada nu s-a imbolnavit niciunul atunci cand a schimbat gasca,oricum la ora actuala cel mai mare hot este stroe care ne vinde apa
13
1
300000?Minciuna
14
2
Se baga si asta ca supozitorul. Ba galma, si tu si sleatha ta de pnlisti aveti partea voastra de vina. Taci si fa-te mic si tu si ai tai. Nu va mai voteaza nici dreacu. Mai bn votam psd decat voi. Voi mai scursuri decat ceilalti.
16
4
Tatal tau este complice la dezastrul Constantei. Din functia care o detine datorita USL mananci si tu astazi. Prin urmare canta la alta masa.
24
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218