REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu”, la ceas aniversar

Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu”, la ceas aniversar

Replica API 9 decembrie 2017 | 00:00 346

Ca în fiecare an, data de 6 decembrie a fost o zi de sărbătoare pentru elevii, profesorii și pentru personalul administrativ al Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Medgidia. Anul acesta, ziua școlii a fost marcată prin activități didactice, acțiuni caritabile și activități sportive.

Deschiderea festivă a fost un prilej de rememorare a realizărilor din anul care a trecut. Elevii au paticipat la numeroase olimpiade școlare, premiile la etapele județene ale opimpiadelor fiind centralizate astfel: trei premii I, 11 premii II, 12 premii III și 24 mențiuni. „La etapele naționale ale olimpiadelor școlare am avut un număr de șase elevi calificați, iar rezultate deosebite au fost: un premiu special la limba latimă și o mențiune specială la limba franceză. Foarte mulți elevi au participat la concursuri școlare și amintim aici rezultatele deosebite obținute de elevii noștri la concursurile internaționale Nasa Space Settlement, Infomatrix și Ecofest Junior”, au transmis reprezentanții unității de învățământ.

O altă realizare cu care se mândresc elevii și profesorii liceului din Medgidia sunt proiectele europene derulate cu succes: „Școală europeană prin valori locale”, „Healthy life”, „Skills for life”, „Yes Event – Conferința tinerilor europeni”.

De ziua școlii au mai avut loc o competiție culinară, un concurs „Capcanele limbii române”, modele literare antice, ora de programare, expoziție de fotografii, fizică distractivă, premiile Nobel în știință, matematicieni ce poartă numele de Nicolae, English with laughter, Skills for life.

Vizita la Grădinița Mircea-Vodă a fost o altă activitate derulată de ziua școlii, unde elevii clasei a VIII-a însoțiți de profesorul diriginte au fost ajutoarele lui Moș Nicolae, dăruind copiilor dulciuri, jucării și hăinuțe, pentru al patrulea an consecutiv.

Nici activitățile sportive nu au fost neglijate în această zi. Nouă echipe ale liceului au participat la ”Cupa LTNB la fotbal” iar câștigătorii, felicitați de toți cei prezenți la finală, au fost elevii clasei a XII-a B.

Ziua s-a încheiat cu o petrecere tematică unde participanții au venit costumați și cele mai frumoase costume au fost premiate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614