REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

LICITAŢIA contestată de Dobre şi Fiii, la final! Elevii din Constanţa vor primi, de săptămâna viitoare, lactate

LICITAŢIA contestată de Dobre şi Fiii, la final! Elevii din Constanţa vor primi, de săptămâna viitoare, lactate

Replica API 12 octombrie 2019 | 02:45 619

Licitaţia pentru atribuirea contractului de distribuire a produselor lactate şi de panificaţie în şcolile din judeţul Constanţa a fost blocat de anul trecut. Au existat contestaţii, soluţionate în sfârşit de Consiliul Naţionale de Soluţionare a Contestaţiilor, aşa că, de săptămâna viitoare, programul intră în linie dreaptă.

"De săptămâna viitoare încep să fie distribuite, pentru început, produsele lactate - lapte UHT şi iaurt, urmând ca ulterior să se intre în linie dreaptă şi cu produsele de panificaţie. Contractul a fost atribuit, în sfârşit", au declarat reprezentanţii Consiliului Judeţean Constanţa.

Firma care şi-a adjudecat contractul, după contestaţii care s-au soluţionat abia acum, este SC Dobre şi Fiii SRL. Conform contractului, beneficiarii sunt 70.046 de elevi din tot judeţul Constanţa, iar preţul total fără TVA este de 5.043.312 lei.

Amintim că, în 2018, Consiliul Județean Constanța a organizat licitație deschisă privind atribuirea contractului de furnizare și distribuție a fructelor, legumelor, laptelui și produselor lactate din învățământul primar și gimnazial, precum și preșcolarii cu program normal de 4 ore, contractul având o valoare de peste 70 milioane de lei. Licitația a fost împărțită pe trei loturi, primul-fructe și legume, al doilea-lactate și produse lactate și al treilea-produse panificație. În mai a.c., licitația pentru ultimele două loturi a fost contestată la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor de SC Dobre & Fiii, solicitând anularea adreselor de comunicare a rapoartelor procedurilor pentru loturile 2 și 3 și a tuturor actelor subsecvente. Contestația a fost admisă, pe 19 iunie, iar CNSC a dispus anularea deciziei de declarare admisibilă a ofertei depusă de ceilalți competitori, anularea raportului procedurii precum șia tuturor comunicărilor subsecvente. Însă, firma care a câștigat procedura, SC Cub SRL, nu s-a dat bătută și a deschis acțiunea în instanță, întreaga "poveste" lungindu-se până în data de 11 octombrie.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/fara-lapte-si-corn-in-scoli-dobre-si-fiii-a-contestat-licitatia-una-din-firmele-castigatoare-acuzata-ca-distribuie-iaurt-stricat-404428/

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca se taie salariile banii trebuie sa se duca undeva, deci vor merge si la dobre pentru cornurile alea care nu se pot manca!!!
0
0
iar incepe cu expirate si uscaciuni mafiotii astia.trebuie sa le indesam in cur tot jegul
2
0
futem in gura pe toti ai lui Dobre, nu poate manca si altii o paine de excrocii astia
18
1
Sa vezi coincidenta !Tocmai astazi ,dupa motiune a venit anuntul ! Deocamdata , copii mergeti doar pe Calea Lactee ! De ,,cornul "abundentei si ,,marul "lui Adam se mai face vorbire,pardon, negociere ...
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367