REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

LICITAŢII pentru PARCĂRILE de reşedinţă

LICITAŢII pentru PARCĂRILE de reşedinţă

Replica API 28 ianuarie 2021 | 00:00 1851

Primăria Constanța a lansat miercuri, 27 ianuarie, în dezbatere publică Regulamentul de organizare și funcționare a parcărilor publice din municipiul Constanța.

Licitaţii pentru parcările de reşedinţă

În parcările de reședință, în baza cererilor cetăţenilor, Primăria va atribui câte un loc de parcare pentru fiecare apartament. Dacă acesta este mai mare decât numărul al locurilor de parcare, atunci va fi organizată, de către Primăria Constanța, o licitaţie, în colaborare cu asociațiile de proprietari. Prețul de pornire al licitației va fi egal cu cuantumul taxei anuale stabilite prin HCL pentru parcările de reședință. Locul de parcare va fi atribuit persoanei care oferă suma cea mai mare.

Plata prețului de adjudecare se va achita în termen de cinci zile de la licitație. În atribuirea locurilor de parcare de reședință, prioritate au persoanele cu handicap.

Regulamentul poate fi consultat pe site-ul Primăriei

Amintim că proiectul de hotărâre poate fi consultat pe site-ul oficial al instituției www.primaria-constanta.ro - secțiunea "De interes public - Transparență decizională pe Legea 52/2003", începând cu data de 26.01.2021.

Propunerile, sugestiile sau opiniile privind acest proiect pot fi depuse până pe data de 15.02.2021 fie prin poștă, la sediul din Str. Ștefan Mihaileanu nr. 10,fie prin email, la adresa parcari@primaria-constanta.ro. Materialele transmise trebuie să poarte mențiunea: "Recomandare la proiectul privind aprobarea Regulamentului de Organizare și Funcționare a Parcărilor Publice din Municipiul Constanța" .

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu nu inteleg ce inseamna la voi certuri si batai intre locatari, pai pana acum nu erau platite locurile de parcare, sau ce, ca nu mai inteleg... si nici nu vad pe nimeni batandu-se pe ele! Mai degraba problema voastra e ca trebuie sa platiti mai mult pentru locul de parcare sau sa il pierdeti in detrimentul celui cu bani mai multi ca si asa le tineti cu placuta ridicata toata ziua , un loc de parcare intr-un bloc nou costa 5-6-7 mii de euro si voi vreti sa aveti locul blocat toata ziua cu 200 lei pe an, pai locurile alea publice sunt platite de toti, deci sa aiba toti o sansa la ele!
2
0
Bai amirale de carton, peste tot primul venit e primul servit, iar acum vii cu licitatii. De ce ar trebui sa ia locurile de parcare pensionarii speciali in detrimentul amaratilor care asteapta majorarea unei pensii bazate pe contributivitate? Asta este rezultatul alegerii unui primar care nu a gandit niciodata in viata lui, el stie doar atat: da ordin si toti saluta si spun sa traiti.
11
0
d-le primar aveti bunul simt si explicati ce va debitat capul de sus nu de jos ca jos au toti prostii.ce vreti razboi intre locatari ca deabea sau linistit dupa alta hatarare data de fagabou si anulata de instanta.
8
0
In loc sa construiasca parcari etajate , asa cum ,a promis , dom' premar si sleatca lui de partid organizaeaza beciuri de box intre locatari . Ce au zis ei....lasa-i frate sa se bata intre ei , nu construim nimic , ne si distram , si mai punem si un ban deoparte !
11
0
In primul rand sa se inventarieze locurile de parcare de langa bloc,nu toti platesc locul de parcare,fiecare apartament ce detine un autoturism sa aibe dreptul la un loc de parcare,autoturismele apartinind altor localitati cat si cele apartinand unor firme sa inchirieze locuri daca mai sunt disponibile,in afara de cele inchiriate de locatarii de drept.Sa le fie indreptatita locatarilor ce au locuri inchiriate garantia,ca pe perioada cat sunt inchiriate nu vor mai fi ocupate,deasemeni respectarea dreptului,care pana acum au platit cu regularitate sasi mentina locul de parcare.
5
1
Din cate stim Primaria nu este o societate comerciala sa iasa pe profit. Cum poate licita locurile de parcare care sunt doar niste desene pe carosabil, acesta fiind domeniu public. Poate sa liciteze pentru domeniul privat al primariei, dar asta este o alta discutie. Sa ne comunice primaria unde sunt organizate parcari pe domeniul privat al Primariei. Domnule Primar incepi sa pierzi controlul, sau ai consilieri prosti.
10
0
Mai bine faceti ceva cu masinile de firme parcate la domiciliu firmele sa isi parcheze masinile la garaj dupa orele de program,nu sa vina in zona de domiciliu sa ocupe loc La blocuri garsoniere si apartamente sunt parcate tot felul de masini din alte judete asta denota ca au inchiriat la negru,si au sufocat orasul nu mai avem loc pe sosele
11
0
acu e momentu meu. ca am bmw furat din italia si bani facuti din alba neaga si o sa licitez locu lu vecinu care e militian si o sa ii cumpar locu de parcare cu banii care a dat el pe logan! il iubesc pe primaru. sa traiasca. fara numar!
3
1
Cum e posibil ada ceva! Primarul asta e nebun? Sau i a afectat covidul creierul pe viata? Adica cetateanul plateste impozit pt masina si mai trrbuie sa plateasca si locul de parcare, locul fiind al lui chitac de la mama lui? Prosti sunt cetatenii ca se lasa complacuti in aceasta mizerie cu locurile de parcare. Ar trebui sa nu platrasca nimeni locul si sa parcheze fiecare unde gaseste cand gsseste
4
4
Va intrebam aici si speram sa cititi acest comentariu, am doua intrebari rederitor la parcari: 1. Cum ve ti garanta celui care inchiriaza un loc de parcare precum ca in orele stabilite ca fiind locul rezervat acesta va avea la dispozitie locul liber in orice moment cand ajunge acasa, astfel incat banii platiti sa si atinga scopul rezervarii la orice ora din interval? De ce nu lasati oamenii sa le blocheze cu obligatia deblocarii in afara intervalului rezervarii 2. De ce la parcarile adjudecate prin licitatie daca omul plateste un pret mare, de ce nu rezervati 24 24 si 7 din 7 zile??
8
0
Cred ca glumiti .Sa vezi acum certuri si batai intre locatari.!
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614