REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Lider de sindicat din Poliţie, SANCŢIONAT pentru că a postat pe Facebook că există PLAN de amenzi!

Lider de sindicat din Poliţie, SANCŢIONAT pentru că a postat pe Facebook că există PLAN de amenzi!

Replica API 2 iunie 2018 | 07:56 286

Ioan Cănărău

Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ a luat decizia sancţionării cu avertisment a unui poliţist lider de sindicat Europol Neamţ, Ioan Cănărău, pentru o postare de pe pagina de Facebook a sindicatului.

„Pentru că am îndrăznit că spun în spaţiul public că există un plan de amenzi, conducerea inspectoratului a gândit că o verificare a celor sesizate nu trebuie tratată cu acelaşi exces de zel de către lucrătorii Biroului Cercetări Interne care, încălcând legea, au concluzionat din nou că o activitate sindicală are legătură cu atribuţiile de serviciu”, a afirmat, tot pe pagina de Facebook, Ioan Cănărău.

În adresa semnată de conducerea IPJ Neamţ, comisarul şef Costel Tablan, şeful inspectoratului a arătat că „vă atenţionez asupra modului de îndeplinire a sarcinilor şi îndatoririlor de serviciu, pentru prevenirea săvârşirii de abateri disciplinare”, invocându-se Legea 360/2002, privind Statutul poliţiştilor.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Activitatea militiei romana se desfasoara si in plan sindical, la indicatiile pretioase ale tovarasei Carmen. Bravo, militieni!
1
0
Ideea este ca indiferent ce le-ai spune semenilor nostri,...ei au parerea lor deja fixata si tu nu faci decat sa le dai ocazia sa-si spuna parerea : buna, proasta!! Necazul este ca nimeni nu asculta pe nimeni! Halal de noi!!
0
0
Nene, sunteti nebuni? Pai la cate ilegalitati se fac in trafic, nici nu trebuie sa ai plan de amenzi. Daca stai pe un bulevard mare jumatate din soferi ori nu au centura, ori vorbesc la telefon. Adevarul este ca nu ai timp sa dai amenzi la cate ilegalitati vezi.
6
0
Democrata politia trebuie sa previna nu sa jupoaie.
4
0
Militianul sta cu radarul in boscheti - la propriu in boscheti. De unde vreti ca MILITIA sa aiba bani de cazare pentru tablagiii care vin pe malul marii pentru frecat menta? Acum ca sunt si militience intre ei, va dati seama ce futai e noapte de noapte intre ei. Toate astea presupun bani, bani din amenzi, amenzi ce tb sa acopere cazarea, hrana, pasaretul.
4
2
Politia e incompetenta in tara noastra de multi ani, o masinarie de spaga si coruptie asa cum merge tot statul asta din cauza comunistilor si oamenilor inchisi la minte care au uitat ca traim in 2018 si vor sa ne arunce cu 10 ani inapoi desi suntem in urma cu vreo 20
4
1
Politistii sant terorizati de primari de ani de zile si toti se fac ca nu vede politistul ro este umilit in multe situatii de ex are un salariu mizer are o locuinta de servici vai de ia nu mai spun ca sa fie promovat esti si amenintat sa nu ei locul recomandatului ca de comanda dinozaurii avansatile si concursul numai politist in ro sa nu fii
4
2
Politist la ordine publica politia Cernavoda. Eu dauamenzi de circulatie sa fac norma.
7
1
Nimic nu s-a schimbat ! Prin anii '90 faceau sedinte saptamanale si te ridicau in picioare daca nu aveai multe permise retinute ! Apoi , dupa ce au scos chitantierele din uz au inceput cu planul zilnic de amenzi ! Situatia s-a perpetuat pana in prezent !
12
2
si de ce nu a fost adaugat comentariul, aplicati replica baronului de vrancea, nu ai voie sa spui adevarul? Fiti cinstiti cu voi insi-va cu redati acel comentariu sa se vada motivul interdictiei RUSINE, nu in acest mod se castiga un ban cinstit
9
0
Cine inca nu stia ca exista plan de amenzi este ori prost ori ignorant.
19
0
Targhetaraie.
10
2
si trebuie pedepsit ca spune ceea ce stim cu totii.
22
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367