REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Lider PNL, despre acuzațiile de înaltă trădare la adresa lui Iohannis: Liviu Dragnea vrea să distragă atenţia de la multe lucruri

Lider PNL, despre acuzațiile de înaltă trădare la adresa lui Iohannis: Liviu Dragnea vrea să distragă atenţia de la multe lucruri

Replica API 7 august 2018 | 23:45 322

Florin Cîțu, vicepreședintele PNL, susține că informațiile referitoare la punerea sub acuzare a președintelui României pentru înaltă trădare, că reprezintă o încercare de distragere a atenției, conform stiripesurse.ro.

"Este o tâmpenie toată această discuţie. Şi Liviu Dragnea şi PSD doar ameninţă şi ei îşi dau seama de ridicolul situaţiei, să spui asemenea documente în Parlamentul României cu o astfel de justificare. Însă la urmă, în Parlament ar trebui să facem lucruri serioase, dar am văzut tot felul de anchete pe care le-a pornit PSD în trecut, totuşi nu cred că vor merge aşa departe.

Nu există (documente - n.r.), poate să existe ciorne, dar faptul că ei pun într-un fomat A4 declaraţiile preşedintelui Iohannis şi spun că sunt documente care să justifice ce vor ei asta nu înseamnă că reprezintă un document. Nu există. Eu cred că declaraţiile de ieri şi despre înalta trădare şi despre pensii vin într-un context în care Liviu Dragnea vrea să ascundă, să distragă atenţia de la multe lucruri, pornind de la faptul că are deja o condamnare definitivă şi una în primă instanţă, să distragă atenţia că Viorica Dăncilă a încălcat Constituţia când i-a delegat atribuţiile lui Stănescu, să distragă atenţia de la dezastrul din economie, deficitul bugetar mare, faptul că încă românii pleacă din ţară cu cea mai mare viteză, deşi el promite salarii şi pensii. Asta este la mijloc. (..)

Preşedintele Iohannis nu este intimidat de un condamnat penal. Liviu Dragnea nu cred că mai intimidează pe nimeni, nici măcar la el în partid. Liviu Dragnea are o situaţie personală dificilă pe care încearcă să o ascundă. Sunt foarte mulţi oameni din partid care deja nu mai vorbim că sunt doar cercetaţi, sunt deja condamnaţi. Este clar că se încearcă să se ascundă acest lucru", a declarat luni, pentru MEDIAFAX, vicepreședintele PNL, Florin Cîțu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
per ansamblu ai putea ziceca toti sunt tradatori dar pe scara ierarhica dracnea cu w debila lui zapacitu sunt mai tradartori decat iohanus deoarece au aservit romanica israelului si vor sa mute ambasada la ierusalim in dispretul oricarei legi si tratat international,iohanus a recunoscut numai holocaustul facut de romanasi asa ca ne-a bagat si el scavi jidanilor,si inca mai sunt
2
2
incet incet timpul le va rezolva pe toate si intre Dragnea Iohanissi si intre ei si Isarescu asteptam
1
0
au fost vandute inca de pe timpul lui tradiceanu,noua ne-au ramas gazele de la fasole.muie psd-alde altii.
3
2
Alo baietii cu ...UE PSD, ce parere aveti despre retrimiterea legii Offshore inapoi la parlament de elefantul Iohanis pe motiv ca nu sunt socotelile bine facute. Care socoteli ale prin care Romania trebuie sa cedeze gratis gazele la multinationale si unor tari ca Ungaria si Austria?! Asta e tradare nationala nu mutarea ambasadei Izraelului la Ierusalim.
3
1
Pt.21:54 : Ia ia tu niste muie cu cacatul ma-tii aia curva de centura si mai ia niste muie cu cacat de la mine personal. Si sa nu uitam muie pesede !
5
2
MATA ESTE NEMTOAICA?ACOLO SE FACEAU FILMELE IN CARE STRIGAU TARE DE PLACEREEE!
2
8
bineintelea,MUIE DRAGNEA!restul,e can-can.acest partid de neo-nazisti adica psd va genera prima revolutie adevarata nu o lovitura de stat ca in 1989.Criminalii adevarati astia sunt,criminali economici care distrug zilnic tot ce ne-a lasat Ceausescu:o Romanie''la cheie'',scoasa din Evul mediu.
7
4
un condamnat penal in doua dosare penale, isi permite , cu ajutorul mai multor presuri si slugi carora le-a dat din banii nostri salarii si pensii speciale- nbiste nenorociti care nu uermaresc, dupa ce s-au imbuimat peste masura , sa tina sub tensiune o intreaga tara, s-a inconjurat de analfabetii din videle- mai penalule vei putrezi in puscxarie , incearca suspendare sau ce viseaza mintea ta bolnava- mai intai fa-ti un control psihiatric
8
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367