REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Lider PNL: George Simion este 'troll-ul Kremlinului'

Lider PNL: George Simion este 'troll-ul Kremlinului'

Victor ROTARU 5 decembrie 2022 | 00:00 680

Liderul PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru, a criticat declaraţiile liderului AUR prin care acesta solicită ca România să nu mai ajute Republica Moldova, susţinând că George Simion este "troll-ul Kremlinului”.

"Prin declaraţiile făcute în Ziua Naţională a României, troll-ul Kremlinului vrea, de fapt, izolarea românilor de peste Prut, marginalizarea lor şi tratarea ca pe un inamic. Simion cere ca România să nu mai ajute Republica Moldova în pragul unei ierni grele şi în faţa unui şantaj abject administrat de Federaţia Rusă fraţilor de peste Prut. George Simion vrea ca România să nu mai sprijine guvernul pro-european de la Chişinău, singurul capabil să scape Republica Moldova de influenţele putiniste. La toate astea se mai adaugă faptul că aproape 1 milion de cetăţeni moldoveni au cetăţenie română iar datoria noastră este să îi protejăm, nu să îi abandonăm", a scris sâmbătă pe Facebook deputatul PNL, Alexandru Muraru.

Liberalul Alexandru Muraru aminteşte că George Simion mai spune că România a ajutat prea mult refugiaţii din Ucraina şi că "ar trebui să-i lăsăm acolo, în bătaia puştii", el calificând aceste declaraţii drept halucinante.

"Românii trebuie să ştie că un astfel de flagel al politicii româneşti, apărut nu întâmplător în vremuri de criză, trebuie izolat şi trimis acolo unde îi este locul, în braţele Kremlinului. Românii s-au convins că avem şi noi un mic Putin al nostru. Partidul extremist, de factură neolegionară şi antisemit rămâne cea mai nedemnă, mincinoasă şi caraghioasă creaţie din Parlamentul României", a adăugat liderul PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru.

Preşedintele AUR Geroeg Simion a declarat vineri, la Alba Iulia, că România nu mai trebuie să finanţeze nici măcar cu un leu Guvernul de la Chişinău, argumentând că ”nu facem decât să finanţăm separatism antiromânesc”, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PDLNL, PMP și PSD au devenit troll-i Whashingtonului, Berlinului și Parisului! Planurile lui Napoleon si Hitler făcute cu alte mijloace (dominant prin tradatori)!
3
1
Iar tu, prostule, esti troll-ul propriei prostii...
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614