REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Lider PNL o pulverizează pe Firea: „Are mentalitate de primar de comună. Uitați-vă la Cluj, Oradea, Timișoara“

Lider PNL o pulverizează pe Firea: „Are mentalitate de primar de comună. Uitați-vă la Cluj, Oradea, Timișoara“

Replica API 3 ianuarie 2020 | 03:34 468

Șeful PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, crede că Gabriela Firea are ”o mentalitate de primar de comună”, ca reacție la solicitarea edilului adresată Executivului de a aloca fonduri suplimentare Capitalei. El a criticat și lipsa investițiilor majore cu finanțări europene.

”Doamna Firea are o mentalitate de primar de comună. Doamna firea spune singură, deși conduce Primaria Generală a Bucureștiului, că nu încasează taxe și impozite locale și că îi trebuie bani de la guvern. Asta se întâmplă de obicei la nivel de comună, unde oamenii nu au aceleași șanse și nu trăiesc într-un oraș cum e Bucureștiul”, a declarat la Digi24 deputatul PNL Dan Vîlceanu, scrie Mediafax.

El a criticat faptul că nu există proiecte majore cu finanțări europene în Capitală.

”Uitați-vă la alți primari, Cluj, Oradea, Timișoara, cum reușesc să facă investiții mari pe fonduri europene, iar în București totul este blocat. În București doamna Firea, ca un primar de comună, oferă tot felul de beneficii din astea, vouchere de vacanță în Grecia, de biciclete, dar nu am văzut o investiție majoră. Oamenii stau fără apă caldă zile întregi, iar dna Firea se plânge că nu primește bani de la guvern. Exact ca un primar de comună”, a mai spus deputatul liberal.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus, miercuri seara, că i-a solicitat premierului Ludovic Obran să o primească în audiență pentru a discuta despre bugetul Capitalei, însă a fost refuzată, edilul explicând că șeful Executivului îi „sapă groapa, dar va cădea singur în ea”.

Nu a fost prima dată când Gabriela Firea face astfel de afirmații la adresa premierului, susținând că Ludovic Obran refuză să aloce 1,5% din PIB pentru bugetul Primăriei Capitalei.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gaby are tot mentalitatea de fata saraca , venita din moldova cu trenul foamei. Degeaba a parvenit prin 2ex si p2d ca tot parasuta a ramas.
7
3
Doamna FIREA este o doamna nu putea sa faca mai mult decat s-a facut Basescu si Orban cat au fost la primarie ce au facut cat au fost la PRIMARIE ?????? o sa vedem ce face PNL acum ne meritam soarta
1
8
taranca tot taranca este chiar daca si-a scos glodul de sub unghiile de la picioare! Nu mai are bani sa plateasca pilele angajate in cele aproape 30 de companii infiintate de taranca in cadrul primariei, ai caror angajati au ca obiect unic de activitate sa-si ridice salariile barosane? Daca era mai acatarii ii transmiteam MU!E firea dar asa ma multumesc cu MU!E P5D! Limbricilor! O sa va starpim ca pe viermi, pana la unul!
11
5
Boul asta de Valceanu i-a jignit pe toti primarii de comuna, multi dintre ei cu siguranta mai mobilati la...mansarda decat trogloditul asta. N-am vazut nicio reactie publica din partea Asociatiei Comunelor... Le convine o asemenea desconsiderare?
5
7
s-o iei in bot valceanu de la toti primarii de comuna. se vede de departe ca nu-ti functioneaza sinapsele. maxmooe vranceanu.
5
10
E un Primar de nota 20
8
10
CLUJ, TIMISOARA, ORADEA? cate descinderi ale DNA-ului au fost acolo in ultimii ani? la cluj deja rasufla un tun al lui boc de 1 milion de euro, la timisoara au dat cu insecticid de au omorat si oamenii pai daca facea asta altul era in puscarie!!! propaganda ieftina! faptul ca au o pozitie geografica buna si mai vin asa zisi investitori care speculeaza salariul minim nu e o mare afacere!!!
6
12
In acest an multi idioti, vor fi manipulati de sleahta, PNL, USR, Plus si PMP pentru ca acestia doresc un control total asupra tarii. Partea proasta este ca acest control este dorit pentru ca oamenii lor sa ocupe functii publice si sa aiba control asupra bugetului tarii! Firea chiar a facut lucruri frumoase in Bucuresti, mergeti sa vedeti! Aviz idiotilor care pun botul la vrajelile PNL iste, USR iste, Plu iste si PMP iste!
6
15
Esti un prost. Stii unde e Bucurestiul? Admitand ca stii, de cand n-ai mai calcat pe-acolo? Ai fost prin sectorul 3, de exemplu, in ultimul an? Sau in 4? Vorbesti ca sa nu adormi. Mai iesi de-acasa si umbla prin lume, fraiere bolnav de icter!...
10
14
Sa imi sugeti mingeacul plin de ciclu si sperma lui Pandele.
4
18
Firea cel mai bun primar din ultimii 30 de ani,acolo au fost 2 betivi notorii Basescu si Orban cel Bun. In atatia ani ce-au lasat hotii astia in urma. Nimic. Ba, case luate prin minciuna. Cu Firea doar de 3 ani, Capitala arata mult mai bine, si sa ai curajul sa inlocuiesti tevi vechi de 50 de ani, asta arata ca vrea sa faca ceva. Si a facut multe.Imaginati-va primar pe actorul Orban, ce circ face la Guvern asa va face si la Primarie. Isi pune mana la tampla si-i intreaba pe ministri. Nu-i asa ca bla-bla, da sa traiti maiestate.Un incompetent de calibru.Un individ 0.
12
18
Cat tupeu sa ai, sa ceri bani de la Guvern, cand tu arunci bani pe tot felul de prostii. Sa ceara la Patriarhie, ca Firea aloca bani in fiecare an pentru biserica...... Chiar mentalitate de primar de comuna...
17
12

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102