REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Lider PSD, declaraţie năucitoare: Autostrăzile pot să mai aştepte

Lider PSD, declaraţie năucitoare: Autostrăzile pot să mai aştepte

Replica API 8 iulie 2017 | 01:13 405

Investiţiile nu sunt prioritatea PSD, pentru că problema salariilor şi a pensiilor este mult mai gravă în România. O spune deputatul PSD Eugen Nicolicea, preşedintele Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor.

"Autostrăzile pot să mai aștepte", a afirmat Nicolicea joi seara, la Antena 3, conform stiripesurse.ro. În opinia deputatului, "priorităţile PSD sunt salariile si pensiile".

"Am ajuns în situaţia în care trebuie să ai grijă să nu moară bunica şi abia pe urmă să vezi ce bani ai ca să-ţi cumperi pantofi", a fost una dintre explicaţiile date de Eugen Nicolicea, în replică la nedumerirea generată de declaraţia sa cu privire la autostrăzi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domnule Eugen prostia nu doare, iar ca sa iesi in fata sa sustii ceea ce noi oricum aveam de gand nu face decat sa te puna in vizorul lui Dragnea. Sau nu iti mai place in PSD?
0
0
Asta trebuie scuipat in gura,CA sa nu mai vorbeasca,are grija de sa-si mareasca salariul sau pensia de parlamentar,Mai bine dus direct la cules porumbul si sa vada cum e sa traiasca in saracie ,sa vada cum traiesc toti cei de rind,dar poate acest mafiot puturos,din ciuma Rosie nu circula PE autostrazi,are avionul lui personal,dus in piata ,nu la mafiotii de la antena3 alte slugi care spala curul Lui voiculescu,sa aibe postul ,
7
3
Ne luam covoare zburatoare, ca si asa la noi e ca in Afghanistan
7
1
Hodorogule de cate ori te dai pe autostrazi daca ai cupoane de reducere CFR? Am inteles esti pensionar de opozitie!
6
3
Comportament de politician, tupeu, aroganta, sfidare, nesimtire...sa nu uite ca noi, pulimea, cei multi, suntem cei care-i punem pe functii, ei sunt alesi, au perioade limitate in timp.
8
1
pai mincinosilor, in campanie nu ati mentionat nimic de stoparea investitiilor, care oricum, nu excelau cu atat mai mult a autostrazilor care au existat numai pe hartie si in mintea lui rusu. Acum, mai nou, vine un neica nimeni stil nicolicea care nu face altceva decat sa caute solutii de marirea salariilor lor, pensiilor nesimtite, anagajare de fosti soti si amanti si nesimtirea de a arunca aceste mizerii in spinarea bunicilor. Rusine, dispareti cu toti de pe harta tarii alaturi de autostrazile si investitiile voastre, poporul nu va mai accepta
9
2
Sa plece acasa
9
2
Mariti taxa pe Autostrada,,,taxa de drum,Amenzi mai mari la ghiorloi care depasesc viteza.
2
12

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218