REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Liderii coaliției au semnat noul acord. Orban: Cei care au pariat că nu ne vom înțelege și-au făcut iluzii

Liderii coaliției au semnat noul acord. Orban: Cei care au pariat că nu ne vom înțelege și-au făcut iluzii

Replica API 21 aprilie 2021 | 00:12 1183

Liderii PNL, USR PLUS și UDMR au semnat marți seară noul acord al coaliției de guvernare, în urma crizei politice izbucnite după demiterea de către premierului Florin Cîțu (PNL) a ministrului sănătății Vlad Voiculescu (USR PLUS).

„După două zile de discuții serioase, am convenit să semnăm o completare la acordul de coaliție, care să aducă proceduri și puncte de vedere care să ducă la creșterea încrederii în parteneri, care să ducă la îmbunătățirea mecanismelor de guvernare și performanță de guvernare. Cei care au pariat pe faptul că nu ne vom înțelege și-au făcut iluzii, suntem o coaliție care cooperează, cu dialog bazat pe respect reciproc, pe încredere. Suntem preocupați în primul rând de o guvernare care să duc la o îmbunătățire a vieții românilor”, a spus Ludovic Orban, președintele PNL, scrie digi24.ro.

„Coaliția PNL - USR PLUS - UDMR a depășit astăzi o situație delicată”, a completat Dan Barna, copreședintele USR PLUS.

„Mâine vom face o nouă propunere pentru ministru al sănătății, propunere pe care o veți afla dimineață”, a spus Dragoș Tudorache, din partea USR PLUS.

„Această coaliție nu are alternativă. În acest act adițional nu există lucruri extravagante (...) ci doar câteva puncte accentuate. Sper că e singurul acord adițional”, a spus Kelemen Hunor, președintele UDMR.

„De mâine vom avea un ministru al sănătății care va avea susținerea mea și a cabinetului pe care îl conduc”, a spus premierul Florin Cîțu.

Liderii coaliției au refuzat să răspundă întrebărilor, în ciuda insistențelor jurnaliștilor aflați la Parlament.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ati semnat o hartoaga ca oricum nu o respectati. Nu era mai bine sa faceti o comisie ?! La asta va pricepeti foarte bine. Noul ministru al sanatatii va fi........V.V.Voiculescu 2.
0
0
Nu se mai dau astia dusi de la putere. Stati linistiti.
3
0
va dau cel mult inca 3 luni...dupa care, lupta pt ciloan o sa va incaiere iar...nu va apuca toamna Sica....
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920