REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Liderii coaliţiei PSD-ALDE discută luni cu premierul Tudose despre impozitul pe cifra de afaceri şi despre rectificare

Liderii coaliţiei PSD-ALDE discută luni cu premierul Tudose despre impozitul pe cifra de afaceri şi despre rectificare

Replica API 17 iulie 2017 | 00:00 299

Liderii coaliţiei de guvernământ se întâlnesc luni, la Parlament, cu premierul Mihai Tudose, pentru evaluarea săptămânală a activităţii Executivului, pe agenda discuţiilor fiind şi subiectul impozitului pe cifra de afaceri, după declaraţii contradictorii ale prim-ministrului şi şefului PSD, dar şi cel al apropiatei rectificări bugetare.

Şedinţa coaliţiei va începe la ora 12.00, la biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea. Este a doua întâlnire de la instalarea Guvernului Tudose, când s-a decis că, în măsura posibilităţilor, liderii coaliţiei se vor întâlni săptămânal pentru a evalua activitatea Executivului. Precedenta reuniune a avut loc săptămâna trecută.

Luni se va discuta şi despre impozitul pe cifra de afaceri, după declaraţiile contradictorii ale lui Mihai Tudose şi Liviu Dragnea pe acest subiect. Tudose afirma, după discuţiile avute la Bruxelles, că acest impozit nu va mai fi aplicat.

”Am reiterat, din nou, foarte ferm, că nu vom introduce acel impozit suplimentar pe cifra de afaceri, că suntem predictibili în ceea ce priveşte sistemul financiar-fiscal şi că din tot ceea ce înseamnă simulările noastre de acum şi aşteptările noastre vom rămâne în ţinta de 3%”, a declarat prim-ministrul.

Dragnea a spus, vineri, că nu vrea să comenteze declaraţiile premierului MIhai Tudose pe tema retragerii iniţiativei privind impozitul pe cifra de afaceri, considerând că şeful Executivului, când vorbeşte, "ştie ce vorbeşte" şi este rezultatul unei analize.

"Nu ştiu ce a declarat premierul şi nu vreau să comentez, că pot fi nuanţe", a spus Dragnea, întrebat despre declaraţiile lui Tudose.

El a spus că Mihai Tudose ştie despre ce vorbeşte şi totul este bazat pe analize. "Mie mi se pare foarte important că premierul Tudose, când vorbeşte, cam ştie şe vorbeşte. Dacă face o afirmaţie înseamnă că e bazată pe o analiză", a spus el.

Liderul PSD a spus că analizele pe acest subiect nu sunt încă definitivate.

Un alt subiect de discuţie va fi rectificarea bugetară, pregătită de Guvern pentru această vară.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
am citit cartea unui puscarias , spunea de ma-ta , ce fierbinte este in gura !
0
2
nu mai bine ati discuta voi cum sa renuntati la salarii si pensii nesimtite si la ideea cu masterate, doctorate ca sa nu mai fiti nevoiti sa indatorati tara si inca cateva generatii de tineri care vor suporta neghiobia voastra?
5
1
Dute Mai Liviule,la puscarie,dute,ptr CA esti condamnat,si trebuie sa platesti ptr tot Raul facut poporului,tu nu vezi CA poporul nu te vrea,vor sa te execute CA PE ceausescu?Mai bine dute la puscarie ,acolo stain cuminte,o sa fii fetita la ceilalti,dar Iti iei vaselina cu tine,ASA scapa poporul de tine,de fata ta de betiv,de drogat,de dictator nenorocit,o sa te linseze poporul,sa nu uiti,asta,mult n-o Mai duci in ciuma Rosie,ptr CA UN puscarias condamnat cum poate sa terorizeze si sa tortureze prin infometare UN popor intreg,si tu furi tot,
4
1
,,Dragnea,nu uita,asteptam si cartea ta" La bulau,unde o sa ai liniste o sa asterni pe hartie tot felul de programe de guvermare oltenesti ca tare-ti mai curg balele la postul de premier!
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614