REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Liderii PNL îl amenință pe Liviu Dragnea, înainte de marele miting: Se joacă cu focul! Vrea să se răzbune

Liderii PNL îl amenință pe Liviu Dragnea, înainte de marele miting: Se joacă cu focul! Vrea să se răzbune

Replica API 3 mai 2019 | 00:00 349

Liderul PNL Iaşi, deputatul Marius Bodea, a declarat că mitingul PSD de la Iaşi programat în 9 mai este o greşeală majoră făcută de Liviu Dragnea, explicând că "nu te duci într-un oraş unde s-a dovedit că atmosfera îţi este ostilă decât dacă vrei să provoci", scrie stiripesurse.ro

Marius Bodea a afirmat, într-o conferinţă de presă, că Liviu Dragnea şi PSD "se joacă cu focul" prin anunţul că vor să facă miting la Iaşi cu 40.000 de oameni, adăugând că liderul social-democrat "nu suportă că pe 20 aprilie a fost umilit la Iaşi şi a fugit cu duba, ca un dictator de carton".

"Liviu Dragnea şi PSD-ul se joacă cu focul, atunci când spun că vor să organizeze un miting-mamut la Iaşi, în pur stil PSD-ist. Este o greşeală majoră. Există un singur motiv pentru care se întâmplă asta: Dragnea vrea să se răzbune pe ieşenii de bună credinţă care au protestat împotriva sa pe 20 aprilie. Nu suportă ideea că a fost umilit la Iaşi şi a fugit cu duba, ca un dictator de carton, în acorduri de alămuri. Nu te duci acolo unde s-a dovedit că atmosfera îţi este ostilă decât dacă vrei să provoci. Sper că PSD-ul nu are vreun plan ticălos să repete, la Iaşi, 10 august", a afirmat liderul filialei municipale Iaşi a PNL, Marius Bodea.

Totodată, el a solicitat filialei ieşene a PSD să nu creeze o atmosferă tensionată în oraş, precizând că "nu este de joacă atunci când atmosfera este una atât de inflamată".

Pe de altă parte, liderul liberal ieşean a spus că nu este normal ca PSD să blocheze centrul oraşului într-o zi lucrătoare, afirmând că o astfel de acţiune putea avea loc în week-end.

Şeful PSD Iaşi, Maricel Popa, declara, joi, pentru News.ro că social-democraţii vor organiza în 9 mai la Iaşi un eveniment regional, de Ziua Europei, cu 40.000 de oameni, în prezenţa lui Liviu Dragnea, adăugând că nu se aşteaptă să apară incidente.

"Vrem să sărbătorim Ziua Europei. Va fi un concert folcloric, va veni şi Cenaclul Flacăra, vor fi şi cântece patriotice. Vor participa zeci de mii de oameni, din Iaşi, dar şi din celelalte judeţe ale Moldovei. Noi sperăm să fie peste 40.000 de oameni", afirma Maricel Popa.

Întrebat dacă acţiunea PSD de la Iaşi nu prezintă riscuri, după ce, tot la Iaşi, Liviu Dragnea a fost huiduit de câteva sute de oameni la conferinţa judeţeană PSD Iaşi din 20 aprilie, Maricel Popa preciza că nu se aşteaptă la incidente şi că vor fi luate măsuri de siguranţă.

Pe reţelele sociale, ieşenii critică vehement ideea PSD de a organiza un miting regional în oraş, unii dintre ei afirmând că "evenimentul pus la cale de PSD pe 9 mai sună a provocare".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai homosexualule u l ai mierlit pe R.Ciobanu ca avea filmari cu tine cand te futeai in cur
0
0
Bravo PSD!
0
0
Am impresia ca lideriloe PNL le este frica cei doare pe ei capul ca face miting si-i prim este patio lumea
4
1
Aduce Dragnea ,,simpatizanti" din toate judetele!Strange cateva mii,din Dolj de la Olguta,din Vaslui de la Buzatu etc.Ii strange ca pe vremuri la oaste,cu arcanul!Mai vin si vreo cateva mii de jandarmi,ca anul trecut la 10 august!Atentie la numerele masinilor!
2
5
daca vrea sa auda asta dracneea sa faca. sa vedem ca randu trecut aia care i ziceau nimicue eru mai vocali decat fanfara de partid. asta e masochist!!
1
4
bai penelisti lasati voi mitingul de la Iasi si ocupati-va de Sibiu ca daca ploua ca astazi se ineaca delegatii la summit. Aduceti si galetile si pungile galbene si portocalii stiti voi care, cele pentru mita electorala, sa aveti cu ce vantura apa nu de alta dar Dragnea si PSD ul l-a rugat pe ala din videoclip ala cu ISUS smecheria e ca functioneaza sa dea ploaie cu gheata dar de la 11000m ca rachetele lui Daea sa nu poata imprastia norii iar tornadele sa nu se mai formeze in judetele ce voteaza cu PSD le-a schimbat Dragnea directia acum vin la Sibiu si in alte judete care voteaza cu PNL USR!
5
0
Nu sunt PSDist dar sunt impotriva anarhiei oricine ar provocat. Inteb cei care au ocupat centrul Bucurestiului luni la rand fara a avea alta autorizatie decat girul presedintelui, nu faceau provocari? Lasati sa manifesteze daca au aprobarile legale pentru centrul Iasului iar daca sunt provocari sa raspunda cei care le fac fara nici o exceptie. Asta e democratia.
6
7

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367