REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Liderii politici locali sunt chemaţi la şedinţa comună a guvernelor României şi Moldovei

Liderii politici locali sunt chemaţi la şedinţa comună a guvernelor României şi Moldovei

Replica API 22 septembrie 2015 | 22:08 230

Se duc peste ei, la Neptun

Se duc peste ei, la Neptun

Sursa foto: UNIMEDIA

Marţi, 22 septembrie a.c., este programată şedinţa comună a guvernelor din cele două state româneşti, România şi Republica Moldova, în staţiunea Neptun, din judeţul Constanţa. După bâlbâielile celor două guverne, care precizau că şedinţa va avea loc fie la Tulcea, fie la Constanţa, a fost aleasă staţiunea Neptun. De la Constanţa, vor pleca trei autocare marţi dimineaţă, de la Gară, de la 08:30. Platforma unionistă Acţiunea 2012 şi Partidul România Unită Constanţa au anunţat că vor participa la eveniment. „Da, până la urmă, ar fi importantă o participare a societăţii civile. Facem mobilizare şi spun că PRU Constanţa va fi acolo!”, a spus preşedintele PRU Constanţa, Dumitru Bădrăgan, pentru „Replica”.

Organizarea de la Constanţa este realizarea constănţeanului Codruţ Burdujan, care a adresat şi un apel la mobilizare tuturor formaţiunilor politice locale! „Apelul este adresat tuturor organizaţiilor, în contextul în care există o sumedenie de lideri politici şi de organizaţii politice care se declară naţionalişti sau patrioţi, dar când e vorba de acţiune, toţi se retrag şi totul se rezumă la declaraţii sforăitoare”, a spus reprezentantul Acţiunii 2012 de la Constanţa, Codruţ Burdujan, pentru „Replica”.

Şedinţa comună a celor două guverne a fost stabilită în timpul vizitei de pe 27 august a.c. la Chişinău a premierului Victor Ponta. Nu se cunoaşte deocamdată agenda de lucru a întâlnirii, însă, cel mai probabil, vor fi discuţii referitoare la dezvoltarea relaţiilor de cooperare dintre cele două state, precum interconectarea dintre România şi Republica Moldova a reţelelor de distribuţie a energiei electrice şi a gazelor naturale ş.a.m.d. Miercuri, în cadrul şedinţei de Guvern de la Palatul Victoria, pe ordinea de zi a figurat Proiectul de Hotărâre pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 566/2012 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii „Conductă de interconectare a Sistemului Naţional de Transport Gaze din România cu Sistemul de Transport Gaze din Republica Moldova pe direcţia Iaşi-Ungheni”. Ca de fiecare dată când a fost vorba de acţiunile unioniste, cotidianul „Replica” de Constanţa va fi prezent la eveniment, pentru a vă ţine în timp real la curent cu toate detaliile şedinţei!

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614