REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Liderii PSD Constanţa: Facem altceva, o să fie cea mai curată campanie electorală

Liderii PSD Constanţa: Facem altceva, o să fie cea mai curată campanie electorală

Replica API 4 octombrie 2014 | 23:36 180

În luptă, cu steagul păcii ridicat

În luptă, cu steagul păcii ridicat

PSD Constanţa va face o altfel de campanie electorală pentru prezidenţialele din această toamnă, iar liderii organizaţiei cer şi celorlalte partide să facă acelaşi lucru. „O să fac toate eforturile pentru ca această campanie să fie una dintre cele mai curate. Fac un apel şi la ceilalţi să respecte acest lucru”, a declarat vineri senatorul Nicolae Moga, şeful de campanie pentru Constanţa al PSD. „Vrem să facem altceva în campania aceasta, trebuie să respectăm legea. Nu răspundem pentru acţiunile celor care o să dea mici, bere şi găleţi. Dacă mai facem rost de fonduri, probabil o să dăm şi noi chibrituri şi geci, dar deocamdată nu avem”, a spus Moga.

Senatorul a decis să intre în bătălia electorală fluturând un steag alb al păcii către adversarii politici. Moga a ţinut să precizeze că afişele electorale cu Victor Ponta care au apărut încă de joi, 2 octombrie, prin Constanţa, înainte de începerea oficială a campaniei electorale, constituie un accident, şi nu o tactică a PSD de a fura startul, motiv pentru care a cerut scuze competitorilor din PDL şi PNL. „I-am sancţionat pe copiii noştri care, din exces de zel şi dintr-o neînţelegere, au pus bannerele cu Victor Ponta prea devreme. I-am sunat pe Chiru, de la PDL, şi pe Dragomir, de la PNL, şi le-am cerut scuze, aşa ceva nu se va mai întâmpla. Nu m-a anunţat nimeni că au pus bannerele în oraş, eram pe la Consiliu Judeţean cu treabă şi, când am ieşit, am dat nas în nas cu un banner în faţa Prefecturii”, a declarat Moga.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102