REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Liderii USL îşi programează o serie de întrevederi cu liderii UE, sunt vizate Danemarca şi Olanda

Liderii USL îşi programează o serie de întrevederi cu liderii UE, sunt vizate Danemarca şi Olanda

Replica API 10 ianuarie 2012 | 00:00 209

Liderii USL vor avea în prima jumătate a acestui an o serie de întrevederi cu mai mulţi lideri europeni, dar şi cu prim-miniştrii din Olanda şi Danemarca, pentru a prezenta obiectivele USL în perspectiva câştigării alegerilor din acest an şi preluării guvernării României.

"Program de acţiuni externe în care USL să se angajeze în faţa partenerilor noştri europeni că va implementa şi va continua orice fel de politică anticorupţie, de politică de funcţionare mai bună a administraţiei publice româneşti, de a asigura independenţa reală a structurilor care există în acest moment, inclusiv ANI şi DNA şi un program de vizite externe prin care USL să se angajeze că din decembrie 2012 va pune în practică toate politicile publice necesare pentru ca România să fie membră a Spaţiului Schengen şi României să-i fie ridicat Mecanismul de Cooperare şi Verificare la momentul la care vom îndeplini toate criteriile necesare", a afirmat Ponta.

Liderul PSD a anunţat o deplasare la Strasbourg săptămâna viitoare, cu ocazia alegerii noului preşedinte al Parlamentului European din partea socialiştilor, respectiv pe liderul PES, Martin Schulz. "Probabil că vom merge şi în SUA pentru a avea o întâlnire politică, dar cel mai important lucru din punctul nostru de vedere pentru acest semestru este o discuţie cu Guvernul de la Copenhaga, preşedinţia UE este deţinută de către un prim-ministru social-democrat şi o discuţie cu Guvernul din Olanda, unde primul ministru este liberal. Pentru semestrul acesta priorităţile sunt Danemarca şi Olanda, pentru tot anul priorităţile sunt Bruxelles şi o vizită în SUA", a mai spus Ponta.

sursa: newsin.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614