REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, despre noul premier: „Este o glumă și o sfidare la adresa Parlamentului“

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, despre noul premier: „Este o glumă și o sfidare la adresa Parlamentului“

Replica API 26 februarie 2020 | 00:00 194

Marcel Ciolacu

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, cataloghează noua propunere de premier în persoana lui Florin Cîțu, ministrul demis al Finanțelor, drept o „sfidare a Parlamentului”, adăugând că „Iohannis și PNL doresc o instabilitate politică și o criză continuă”.

„Se pare că Iohannis și PNL doresc o instabilitate politică și o criză continuă. Este o glumă și sfidare la adresa Parlamentului. Mă așteptam să iasă să ne spună cum a împrumutat atat de mult și pe ce i-a cheluit. Dl. Cîtu e cel care noaptea e urmărit de spioni ruși. E ridicolă nominalizarea. Nu o sa votăm această propunere”, a spus Marcel Cioalcu, potrivit stiripesurse.ro.

Președintele Klaus Iohannis l-a desemnat, miercuri seara, pe Florin Cîțu premier. Decizia a fost luată în urma consultărilor pe care șeful statului le-a avut cu liderii partidelor parlamentare.

După patru ore de consultări cu partidele politice, Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Florin Cîţu. Acesta trebuie să vină cu un program de guvernare şi cu o echipă de miniştri.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PSD isti idioti!Trebuia ca lohanis sa fie suspendat in secunda 2!
1
0
e o sfidare pentru voi analfabetii cu diplome si doctorate false, cum sa numeasca un prim ministru asa de scolit, jicneste haita de javre pesediste.
0
3
cu frecventatul universitatilor de pe afara. Noua sa ni se spuna ce fel de elev era in liceul din Romania. Cat a luat la Bacalaureat si de cate ori l a dat. Apoi sa mi spuna ce facultate a facut in Romania. El vrea sa fie platit de statul roman. Daca era bun il opreau aia de afara dupa terminarea studiilor lui Soros.
3
0
Esti o gluma a naturii
3
4
Bai noule ai vazut ce universitati de afara a frecventat baiatul? Nu a facut facultatea cu Nicolicea si Ciordache, niste analfabeti si agramati.
6
7
Dar dancila ce a fost mai.javra
8
5
De voi, de toti politicienii! Indiferent de culoarea politica.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367