REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Liderul PDL Constanţa şi-a radicalizat discursul: "Primarul Mazăre e un golan!"

Liderul PDL Constanţa şi-a radicalizat discursul: "Primarul Mazăre e un golan!"

Replica API 17 septembrie 2011 | 00:00 92

Şi Stavrositu a intrat în campanie: va urma un "război de gherilă, cu cei din caracatiţa uslaşilor"

Şi Stavrositu a intrat în campanie: va urma un "război de gherilă, cu cei din caracatiţa uslaşilor"

Christian Gigi Chiru, preşedintele PDL Constanţa, l-a făcut "golan" pe primarul Radu Ştefan Mazăre. Acesta a spus, într-o şedinţă a organizaţiei municipale PDL Constanţa care a avut loc la Casa de Cultură, că edilul îşi bate joc de tinerii cărora le-a dat case cu 500 de euro metrul pătrat, care reprezintă de fapt o escrocherie, în loc să le ofere chirii subvenţionate.

"Primarul ăsta e un golan care îşi bate joc de tinerii cărora le-a dat case ieftine pentru că proiectul cu apartamente este o escrocherie. Dacă cineva ar vrea să vadă ceva făcut din banii lor ar trebui să meargă în Brazilia sau Egipt. În ultimii 10 ani Mazăre a beneficiat de un buget fabulos, de 1,5 miliarde de euro, ca să aveţi o idee asta înseamnă 500 de geamantane pline cu bancnote de un milion. 40% din aceşti bani au mers către firmele din anturajul său. Din banii aceştia se puteau face un spital modern, 500 kilometri de drum, 100 kilometri de canalizare, un CET modern, 40 de creşe, 40 de grădiniţe, 20 de biserici sau 10.000 de apartamente cu chirie subvenţionată", a spus Chiru. Liderul PDL Constanţa a spus că această "stare de batjocură, de risipă trebuie să înceteze"; "suntem obligaţi să strângem semnături pentru demiterea lui Mazăre", a concluzionat Chiru. La rândul său, deputatul Constantin Chirilă a spus că pedeliştii trebuie să lase la o parte demagogia şi găştile şi să se adune pentru a câştiga alegerile. "Nu putem ţine oamenii lângă noi plătindu-i, cum face PSD. În politică, poţi să minţi, dar ai beneficii numai pe termen scurt. Pe termen mediu şi lung, cât poţi să mai minţi, că se rupe firul? Să lăsăm demagogia, găştile şi să ne adună. Să scoatem din casă oamenii care vor să scape de Mazăre", a fost mesajul transmis de deputatul Chirilă. Şi deputata Maria Stavrositu şi-a radicalizat discursul, semn că a intrat în campanie pentru alegerile de la municipiu, care urmează a avea loc în octombrie. "Aşa cum am inima deschisă pentru orice colaborare, la fel de exigentă o să fiu cu trădătorii, cu cei cu atitudine non-combat sau care sabotează partidul. Această organizaţie a fost prea mult timp ţinută cu picioarele pe gât de oamenii lui Mazăre. Acest lucru nu o să se mai întâmple. Ajunge!", a declarat Stavrositu, care a mai spus că va urma un "război de gherilă, cu cei din caracatiţa uslaşilor". La şedinţă a luat cuvântul şi Florian Constantin, care a spus şi motivul pentru care nu se află la Campionatul Mondial de rugby, deşi şi-ar fi dorit foarte mult; "Mulţi mă întreabă de ce nu am plecat la Cupa Mondială de rugby, pentru că sufletul meu oricum e acolo. Le-am zis: pentru că avem alegeri la municipiu", a declarat Constantin. În cadrul aceleiaşi şedinţe, deputata Stavrositu a împărţit câteva zeci de carnete de membru PDL constănţenilor care s-au înscris în partid în ultimul timp.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614