REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Liderul PSD: Directorul SRI a cedat şi el statului paralel

Liderul PSD: Directorul SRI a cedat şi el statului paralel

Replica API 26 iunie 2018 | 00:34 315

Liviu Dragnea sustine că directorul SRI a cedat statului paralel, precizarea venind în contextul în care SRI a răspuns, luni, unui alt atac al liderului PSD, susţinând că Serviciul nu este implicat în jocuri de putere.

"E bine sa nu mai fie implicat (SRI) in nimic altceva decat în ce prevăd atribuțiile legale si constituționale. Sunt implicati in dezbaterea publica pentru ca vin informatii despre implicarea efectiva in alte actiuni care nu au legatura cu activitatea lor", a spus Liviu Dragnea, conform stiripesurse.ro.

Întrebat de ce nu îl mai susține pe Eduard Hellvig, Dragnea a răspuns: "S-a intamplat ca a cedat si el statului paralel".

De precizat că SRI a transmis următorul comunicat: "Este regretabil faptul că se încearcă atragerea Serviciului Român de Informații într-o zonă a speculațiilor prin afirmații false, acuzații nefondate și calomnierea cadrelor Serviciului. SRI condamnă ferm aceste încercări de denigrare a instituției și îi asigură pe partenerii interni și externi că va ramâne ancorat în misiunile sale care privesc exclusiv securitatea națională. Directorul SRI, domnul Eduard Hellvig, îi asigură pe toți cetățenii României de neimplicare în niciun fel de jocuri de putere, de menținere a instituției în afara dezbaterilor politice și de determinare în efortul conjugat de a prezerva securitatea națională".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dragnea va da la muie , sunteti prea prosti sa faceti fata !
2
4
Sa ma pish in gura lui Dragnea!!!
3
3
daca eram helvig in 20 de minute dragnea era arestat ....si terminam circul ...
2
3
Este de neinteles de ce suntem dispusi sa comentam intr-un sens sau altul spusele unui puscarias de la Teleorman . Un defect , un impostor , un gainar prins in cotet , care se jura ca nu fura ...
3
3
Domnul Helving poate ne lamureste daca si protocoalele cu justitia si celelalte institutii sunt pentru siguranta nationala? Mai aveam noi pe unul care ne vorbea tot timpul de " interesul national " si cand colo era " interesul personal " care l-a facut milionar in euro desi toata viata a lucrat la stat. Unul Oprea ismenarul sau generalul ismenar parca?!
5
0
Pentru a calari statul perpendicular nu exista decat modelul Erdogan!
7
0
Mai lasa prosteala cu statul paralel.
8
8
A cedat si hervis da da adica miroase a tradare da da bine bine hai pa
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218